Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 08:07)

sitoj irgi ryskumo ner ax.gif anoje tai tik viena akyte ryski -kaip cia jau parase mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 balandžio 2009 - 08:16
QUOTE(Teka @ 2009 04 17, 09:09)
man ši patinka, tik kaži kaip atrodytų juoda balta  rolleyes.gif kaip bondai vis trūksta ryškumo, taip man noris juoda balta  biggrin.gif
tik vat dar žiūriu akių ryškesnių norėtųs

sitose akys ryskios ir JB mirksiukas.gif biggrin.gif ale bus turbut per daug isdeginta rolleyes.gif cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 09:15)
sitose akys ryskios ir JB  mirksiukas.gif  biggrin.gif ale bus turbut per daug isdeginta  rolleyes.gif  cool.gif

nu aš esu ta išdeginimų mėgėja, tai man ši thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 17, 09:11)
Ediper, pirmoj antra akyte irgi galetu but ryski, o antroj akys per pati viduri foto, tas nelabai man mirksiukas.gif

4u.gif as tas foto ,kur artimesne akis gaunasi ne ryski is kart metu,o tokius variantus,kaip si dar palieku unsure.gif reiks trinti tada...
o antroj,kad akys centre net nepastebejau blush2.gif dekui 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 17, 09:14)
sitoj irgi ryskumo ner ax.gif  anoje tai tik viena akyte ryski -kaip cia jau parase mirksiukas.gif

4u.gif mirksiukas.gif aciukas
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 04 17, 09:18)
nu aš esu ta išdeginimų mėgėja, tai man ši  thumbup.gif

bigsmile.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
user posted image

niu va prisidaviau,kad dar karta i 2 sav. paimu fotika i rankas,nors ir nelabai kokie tie mano rezultatai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 17 balandžio 2009 - 08:28
QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 09:26)
niu va prisidaviau,kad dar karta i 2 sav. paimu fotika i rankas,nors ir nelabai kokie tie mano rezultatai  cool.gif  biggrin.gif

nu čia viskas neryšku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 04 17, 09:28)
nu čia viskas neryšku  schmoll.gif

aha biggrin.gif bet man patinka kazkuo blush2.gif bet cia turbut tik man rolleyes.gif

as vis pripratusi mazinti flikre foto,tai ziuriu,kad kokybe dar pablogeja doh.gif
cia linkas tos antros foto blush2.gif
http://www.flickr.co...637358/sizes/l/
Atsakyti
Labai patiko pirmos Rustės žibutės wub.gif , Zitlali arkliai, saulėlydis, Nikkes berniuko spalvos labai labai thumbup.gif , ediper paskutinė foto schmoll.gif , aš iš karto tokią trinčiau.

Šiandien ryte per Labas rytas buvo odontologas-fotografas Leonas Juodvalkis, pristatė foto iš parodos (foto iš P.Amerikos) tai žiūrėjau žiūrėjau ir kreivos ir išdegusios ir šiaip nieko ypatingo, bet va- surengė parodą. Gal dar per mažai suprantu apie foto unsure.gif .

O čia į savaitės temą:

Pirma pienė šiais metais
user posted image

Pūkuotukas
user posted image
Ar ne per daug tuščios erdvės? kas dar blogai? g.gif

Vis dėl to tas mano kitinis objektyvas nėra toks blogas, tik reikia tinkamo apšvietimo ir visai liuks gaunasi. Tiesa, vakar išsigandus buvau unsure.gif , fotkinau šakelę, nelebai gerai sufokusavo, o paskui iš vis nebefokusavo AF blink.gif , treška kažkas, o niekas nesisukinėja unsure.gif , tai nuėmiau objektyvą, uždėjau- veikia karsta.gif . Nors mintis buvo- jeigu sugedo, reiks naują pirkti bigsmile.gif .

Savaitės tema temos pavadinime parašyta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 17 balandžio 2009 - 08:43
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 17, 09:35)
Pirma pienė šiais metais
Pūkuotukas

man pirma visai schmoll.gif
antra nieko visai, gal kirpčiau šiek tiek apačios...

O kur čia ta savaitės tema parašyta? aš nemačiau pirmam psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 balandžio 2009 - 08:45
Nikke, man tai erdvės, erdvės, erdvės trūksta biggrin.gif suspausta viskas (kas čia man paskutiniu metu daros ? Pati spaudžiu, o kitų drabuose reikalauju erdvės blink.gif )

Sadi, gražiai tie blikai žiūrisi ir visai jie čia tinka.

Ediper, man pirmoji (ta, kur su šešėliu – puiki, aišku, tas jb vertimas vis dar lieka man paslaptis, kaip jį padaryt skaidresnį ir pas tave tokio skaidresnio norėtųsi.)

SpanGuole, antroji patiko į savaitės temą, gražiai fonas išplautas, ir spalvos mielos.

Puke, spalvos gerai, o viršugalvio ir man tokiame kadravime verkiant norisi. (čia dėl mergytės ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 17 balandžio 2009 - 08:46
Spanguole, man abi tavo nuotraukytes neblogos smile.gif erdves ne per daug. tvarkingos, grzios foto, bet kad kazkuom butu idomios irgi nepasakyciau blush2.gif mirksiukas.gif

Ediper, isdegimai schmoll.gif kam to PS tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 17, 08:46)
Puke, spalvos gerai, o viršugalvio ir man tokiame kadravime verkiant norisi. (čia dėl mergytės )  4u.gif

tuoj padarysiu as jums virsugalvi biggrin.gif yra jis, tik nukirpau del broko kadre doh.gif blush2.gif horizontas kreivas, saldainiai keli ne vietoj guli doh.gif biggrin.gif dar sienos kampas matos doh.gif teko virsugalvi aukot, vargsas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 17, 01:26)

Tik jaučiu vaiko mano rusti veido išraiška nelabai derinasi su blikais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, tokiai tekstūrai gal tokio užsisvajojusio vaiko reikėtų biggrin.gif bet šiaip visai neblogai smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 09:02)
Nebepasislepsiu

Žinok patinka man smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 17, 09:15)
sitose akys ryskios ir JB  mirksiukas.gif  biggrin.gif ale bus turbut per daug isdeginta  rolleyes.gif  cool.gif

Antroji man labiau smile.gif bet gal daugiau kirpčiau pakaušio, nes dabar nei šioks nei toks.

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 17, 09:35)
O čia į savaitės temą:

Pūkuotukas

Tik antra smile.gif

Dar patiko Nikkės berniukas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš šiandien nuo pat ryto su braškėm žaidžiau doh.gif

Skanaus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image