Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 18, 20:33)
Duoma as balsuoju uz pirma  wub.gif

Man tai pat pirma drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 04 18, 19:16)
Lamella. gali geriau  ax.gif

Jei sakai taip tada darysiu geriau, ačiū 4u.gif biggrin.gif

Indėjau vieną nuotrauką į fotki, norėčiau kritikos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 18 balandžio 2009 - 20:04
QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 17:29)
Pas mane muiline.Turiu macro ir close-up filtrus,zinok veikia ax.gif

Aciu. Turesiu omeny. O kuo skiriasi close-up nuo macro?

Valetos labai mielas zerutis. wub.gif Noreciau ir as toki pagauti... ax.gif Man ko tai sunkiai su tais zeruciais...

Duomos mergaite su kramtoske tokia su cinkeliu. Man modelis atrodo kaip ir budinga Duomos amziaus jaunimui: kieta, neperkalbama, turinti tvirta nuomone.
Man dar patiko pati apatine Duomos foto-mergaite su palenkta galva. Tokia svelni.

Mano mergina grizo is Prezidenturos ir atsiveze dovanu gauta Vytauto Yleviciaus nuotrauku albuma " Gimtines kloniais". Jai tai kaip, o man tai labai idomu buvo pavartyti. Be to pati megstu keliauti, tai gamtos fotografija - vienas is tu tikslu, ko cia atejau. drinks_cheers.gif Isiziurejau kelis idomius kadrus. Bandysiu atkartoti... blush2.gif

Atsakyti
Duoma, man ir pirmoji labai jau vezanti tokia, su nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
as vel naktineju doh.gif nespeju foto tvarkyt blush2.gif

pavasario siek tiek smile.gif pirma su actionu, kita be - spalvom nieko nedaryta smile.gif

user posted image

user posted image

cia irgi spalvos naturalios, o ar labai truksta tos rankytes?? nespejau atgal atsokt lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image

dar augalu ideciau, bet flickras neleidzia daugiau uploudint verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 18 balandžio 2009 - 22:32
Laba

QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 17:02)
Esu dabar dideliam fotoaparato  jieskojime.Su Niconu tai cia visai mane suintrigavai,eisiu dabar info kimstis apie juos.

turbūt subalamūtinsiu dar labiau, bet viena mergina man rodė savo nuotraukas fotografuotas ir su Cannonu, ir su Nikonu. padariau išvadą, kad bent jau kitinis objektyvas Nikono daug geresnis. kažkodėl manau, kad su keičiamais situacija turėtų būti tokia pati. bet tai yra mano asmeninis pastebėjimas pagal tai, kaip rodo mano akys ax.gif

uch, man depresija kažkokia... užeinu į fotki albumą - ten superinių darbų pridėta. šaunuolės jūs. kūdroj SP naujausius darbus užmačiau, vos neapsiverkiau unsure.gif matyt, labai gerai mano dabartinę dvasinę būseną (ypač fotografijos srity) atspindi ir už širdies griebia, o aš to nemoku išreikšti. to išmokti turbūt neįmanoma, gaila...
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 13:41)

Na man pačiai lyginant foto su ankstesniuoju fotiku SAMSUNG DIGIMAX L60 tai skirtumas milžiniškas geraja prasme.

Laukiu nesulaukiu, kai turėsiu filtrus ir tele bei makro konverterius, na aišku ir stovą. Va tada tai bus galima ir musiokų akis fotkint  lotuliukas.gif

ar dabartiniu esi patenkinta lumixu, pas mane beveik toks pat tik ne 28, o 30?
as kazkaip labai noriu jau veidroduku, teko kelis pabandyt, ir supratau kad man maniskis nelabai schmoll.gif

Dabar kai tik uzsisakiau tuos filtrus, makro ir tele, ziuresiu ar patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 12:30)

O kas dėl lašo, tai mano šios dienos buvo tikslas aplamai pagauti lašą, tai man pavyko. Atminkit kad tai visgi ne veidrodis, ir tokio ryškumo kaip jūsų veidruodiniuose čia nebus  blush2.gif  bet... stengiuosi kaip galiu.  blush2.gif 

eina lasa ir su taviskiu gerai pagaut biggrin.gif
Atsakyti
Puke, nu sakes kaip grazu! pradedu gailetis,kad canona turiu doh.gif spalvos man be actiono grazesnes,o rankytes biski truksta,kazkaip i ja demesys krypsta nenorom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 18 balandžio 2009 - 23:09
Man tai patinka jis labai. Nors tik ketvrtadienį vakare nusipirkau, bet jau spėjau šiek tiek panaršyt ir man jo kokybė foto labai patinka. Esų spalvų mėgėja, jis labai tikroviškai atkuria spalvas. Tašės foto albume šimtu proc. atitinka realybę. Žodžiu kol kas esu ekstazės būsenoj. Jis be to dar ir filmuoja HD kokybės raiška, kas man labai aktualu filmuojant savo fauną biggrin.gif Net nesulyginama su 640X320 VGA raiška schmoll.gif

Žodžiu kaip ir apibūdinamas "geriausias muilinė kokybės ir kainos santykiu"
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 23:10)
Man tai patinka jis labai. Nors tik ketvrtadienį vakare nusipirkau, bet jau spėjau šiek tiek panaršyt ir man jo kokybė foto labai patinka. Esų spalvų mėgėja, jis labai tikroviškai atkuria spalvas. Tašės foto albume šimtu proc. atitinka realybę. Žodžiu kol kas esu ekstazės būsenoj. Jis be to dar ir filmuoja HD kokybės raiška, kas man labai aktualu filmuojant savo fauną  biggrin.gif  Net nesulyginama su 640X320 VGA raiška  schmoll.gif

Žodžiu kaip ir apibūdinamas "geriausias muilinė kokybės ir kainos santykiu"

Linkiu,kad visada ir butum patenkinta savo fotoaparatu.O as tai visa beda del nekokybisku foto verciu ant muilines ir svajoju apie veidrodini wub.gif Bet va ka tada reikes kaltinti... g.gif Jau zinau-objektyvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 18, 17:15)
labai neturiu laiko, bet ilindau parasyt, kad ten moliuuuuugas buvo

ооо, aš teisingai masčiau thumbup.gif geras žiedas smile.gif

Duomos man paskutinė labai patiko wub.gif ir tie išdegimai tokie meniški ax.gif

Pukės antra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Puke,man paskutine labiausiai wub.gif

O cia Canon gynybai biggrin.gif Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 19 balandžio 2009 - 02:33
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 19, 03:32)
Puke,man paskutine labiausiai wub.gif
O cia Canon gynybai biggrin.gif  Be jokiu actionu nuotrauka,fotografavau raw 4u.gif
user posted image

blink.gif niekada man taip neiseis doh.gif ir pas tave t.p. EOS 30D? g.gif o kokiu objektyvu? blush2.gif
Atsakyti