labai neturiu laiko, bet ilindau parasyt, kad ten moliuuuuugas buvo ne agurkas foto tai ant greicio bile kaip
vsio, lekiu
QUOTE(linole @ 2009 04 18, 17:13)
Rasytce, geri bandymai. Man patinka tokios sodrios dangaus spalvos.
Idedu i geltonos tema pernai metu foto, kuri man paciai buvo metu topas. Simet lyg ir norisi color balance pastumdyti, lyg melynumas kazkoks yra? Ar cia mano monikas.
Idedu i geltonos tema pernai metu foto, kuri man paciai buvo metu topas. Simet lyg ir norisi color balance pastumdyti, lyg melynumas kazkoks yra? Ar cia mano monikas.
ahaa ir man patiko, ir kas idomiausia visiskai NIEKO nedariau, tik sumazinau idejimui i cia, ir va kaip sauniai atrodo, ir vien tik kad filtras buvo uzsuktas
del geltonos, tai gal per daug man geltona net , norisi zalesnes sakos , na kazkokio akcentelio isskiriancio ta geltonuma
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 06:38)
Rasytce, A kas ten ant tavo to mygtuko pavaizduota? Nes kolei kas man labiausiai patinka su "M" žaisti. Yra ir "S, A, P, SCN, I" na ir tie jau standartiniai
siulyciau pradzioje M palikt ramybeje ir is mokt su pusiau rankiniais rezimais fotografuot Diafragrmos ar islaikymo pirmenybe
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 15:42)
tik turek omeny, kad reikia ta mygtuka laikyt ir fotkinant
Nu kur tu anksciau buvai? As zinojau apie ta knopke,bet buvau nebandzius tai ir pamirsus Dekui,kad priminei.Va kaip gerai,kad naujoku ateina su ivairiais klausimais,nes buciau ir toliau nezinioje gyvenus
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 04 18, 16:13)
Lamella berods fotografuoja su tokiu pat modeliu, kaip Tavo. Paziurek, kokius ji stebuklus daro. Taigi, ne visada aparatas -svarbiausias.
Littele Angel, kalbejai, kad planuoji isigyti filtru ir konverteriu. Labai noreciau ir as close-up filtro ant savo muilines-na, kad galeciau fotografuoti is labai arti. Bet niekur nerandu atsakymo, kaip sio tipo filtrai veikia ant muiliniu? Nes kaina ju nemaza. Todel eksperimentuoti nesinoretu. Nors zinau, kad su mano modeliu fuji 6500 tele konverterius naudoja. Tai gal ir close-up tiktu?
Beje, dabar apciai kilo klausimas: o close-up ir macro filtrai-vienas ir tas pats?
Pas mane muiline.Turiu macro ir close-up filtrus,zinok veikia
QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 17:29)
Nu kur tu anksciau buvai? As zinojau apie ta knopke,bet buvau nebandzius tai ir pamirsus Dekui,kad priminei.
as visada cia buvau tik nieks neklause apie tai
Sveikos.
Dedu ir as savaites temai
Dedu ir as savaites temai
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 16:32)
as visada cia buvau tik nieks neklause apie tai
Neisejo matyt is kalbos
Rasytce,jau kuris laikas noriu pas tave paklausti,ar esi patenkinta savo fotoaparatu?Ar imanoma priprasti prie svorio,dydzio?
Sea reiks bandyti pasinaudoto iatvo patarimu. Vakar bandžiau, bet kažkaip nelabai man ten pavyko, su M paprasčiau buvo. Bet šnd reiks prisėst, atidžiai pastudijuot ir ryt mėginti išmėginti
Linole, dėkui už komentarus. Man vėliau irgi tas antras ryškesnis pasirodė. Žinai kaip būna: pagauni kadrą iškart mintis "kaip gražu". Vėliau žiūrint vis daugiau "-" atrandi. Tik ne visada galiu pamatyti tuos minusus neįgudusia akimi, o va jūs pateikėt pastabas ir dabar žinau kur žiūrėti reikia
Ką aš be šios temos būčiau darius
Linole, dėkui už komentarus. Man vėliau irgi tas antras ryškesnis pasirodė. Žinai kaip būna: pagauni kadrą iškart mintis "kaip gražu". Vėliau žiūrint vis daugiau "-" atrandi. Tik ne visada galiu pamatyti tuos minusus neįgudusia akimi, o va jūs pateikėt pastabas ir dabar žinau kur žiūrėti reikia
Ką aš be šios temos būčiau darius
ir dar nors ir nevisai i tema, bet taip patinka sis dandus, savo neiprastumu, ir drebanciu ranku efektu, nors jis toks istikruju buvo tuo metu
QUOTE(inesaS @ 2009 04 18, 17:35)
Rasytce,jau kuris laikas noriu pas tave paklausti,ar esi patenkinta savo fotoaparatu?Ar imanoma priprasti prie svorio,dydzio?
taip, galiu sakyt patenkinta, nes kol kas net visko ir nesu isspaudus as is jo, nes tiek fotkint nemoku kiek jis sugeba ar nebuvo aplinkybiu tokiu, kad ji isbandyt. o del svorio, tai taip - jis sunkokas ir kartais labai sunku nesudrebint rankos. pas mane kasdienai uzdetas 18-200 mm objektyvas, tai jis toks jau turintis svori. bet jei paimu diedo aparata su televyku pilnakadriu tai ten jau man net rankas paskausta, eina sau
siaip kartais nervyja, kad canon turi toki bruoza - jis labai naturaliai ima aplinka - vat kaip mato akis jis taip ir fotkina, o noretusi sodresniu skaistesniu spalvu, bet jie va tokie yra o nikon jau visai kitaip ima spalvas, aplinka - ju astresnes spalvos, skaidresnes. tiesiog kiekvienas gi pasirenkam - nors man tai diedas isrinko
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 04 18, 17:46)
ir dar nors ir nevisai i tema, bet taip patinka sis dandus, savo neiprastumu, ir drebanciu ranku efektu, nors jis toks istikruju buvo tuo metu
wau - kaip faina - efektingai
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 16:38)
Pas mane irgi sitos serijos pagerinta muiline.Nusistatyk ant A ir pamatysi kaip viskas liuks.Tik ne ant raudonos A
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 18, 16:49)
siaip kartais nervyja, kad canon turi toki bruoza - jis labai naturaliai ima aplinka - vat kaip mato akis jis taip ir fotkina, o noretusi sodresniu skaistesniu spalvu, bet jie va tokie yra o nikon jau visai kitaip ima spalvas, aplinka - ju astresnes spalvos, skaidresnes. tiesiog kiekvienas gi pasirenkam - nors man tai diedas isrinko
Del svorio tai taip ir supratau,kad reikia priprasti.Del dydzio,tai kai nueini i parda ir pamatai toki visai nemaziuka tai biski suglumina,bet mas mane ir letenos tokios pagerintai dideles
O man kaip tik patinka tas aplinkos naturalumo perdavimas.Mano vyras jau mane durne vadina,kaip as jam kisu fotiko ekrana ir rekiu-apsidairyk,ar cia tokios ryskios spalvos kaip rodo? Esu dabar dideliam fotoaparato jieskojime.Su Niconu tai cia visai mane suintrigavai,eisiu dabar info kimstis apie juos.
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 12:37)
koks grazuolis
Linoles, pernykstis kadras per daug geltonas, siemet turbut nebedarytum tokio
Liamuna, debesys lyg perdege bet graziai pasilieje