Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 18, 13:25)
varnene man ryskumo noris daugiau mirksiukas.gif o lasas tai visai neryskus schmoll.gif  ax.gif

na paukštukas kitose foto gal ir ryškesnis, bet man ryškumo pakanka smile.gif

O kas dėl lašo, tai mano šios dienos buvo tikslas aplamai pagauti lašą, tai man pavyko. Atminkit kad tai visgi ne veidrodis, ir tokio ryškumo kaip jūsų veidruodiniuose čia nebus blush2.gif bet... stengiuosi kaip galiu. blush2.gif

Labai dėkui už pastabas, žinosiu į ką atkreipti dėmesį kitą sykį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 12:30)
na paukštukas kitose foto gal ir ryškesnis, bet man ryškumo pakanka smile.gif

O kas dėl lašo, tai mano šios dienos buvo tikslas aplamai pagauti lašą, tai man pavyko. Atminkit kad tai visgi ne veidrodis, ir tokio ryškumo kaip jūsų veidruodiniuose čia nebus  blush2.gif  bet... stengiuosi kaip galiu.  blush2.gif 

Labai dėkui už pastabas, žinosiu į ką atkreipti dėmesį kitą sykį  4u.gif

prie mano pastabu apie ryskuma turesi priprast tongue.gif lotuliukas.gif

deja, veidrodzio ir as neturiu verysad.gif ... ir... ne visos cia veidrodines tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 13:30)
O kas dėl lašo, tai mano šios dienos buvo tikslas aplamai pagauti lašą, tai man pavyko. Atminkit kad tai visgi ne veidrodis, ir tokio ryškumo kaip jūsų veidruodiniuose čia nebus  blush2.gif  bet... stengiuosi kaip galiu.  blush2.gif 

A koks taviškis fotikas? smile.gif manau ryškumą įmanoma išgauti ir su muiline smile.gif tik reikia labai labai norėti smile.gif
Atsakyti
Priprasiu, biggrin.gif

Mačiau kad ne visos turit veidrodžius, ir žinau, kad viskas priklauso nuo fotografo, blush2.gif

Dar peržiūrėjau foto su lašu ir pati pastebėjau, kad fokusas tai į tą nešvarią sieną doh.gif

O va kaip ši su paukštuku? blush2.gif
user posted image

Einu dar pafotkinsiu kieme ką, kad gaučiau kritikos ir pylos lotuliukas.gif

Mano fotoaparatas: PANASONIC LUMIX DMC FZ28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 18 balandžio 2009 - 12:38
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 13:37)
Mano fotoaparatas: PANASONIC LUMIX DMC FZ28

A nu tai nėr visiška absoliuti muilinė smile.gif įmanoma išgaut kažką gero wink.gif beje, vistiek kaip bebūtų veidrodis yr veidrodis...parodė man vienas fotografas Nikon D700...kaip fotkina..visai kitas vaizdas smile.gif taip, kad visko 100 proc. vien fotografui nenurašyčiau....gal kokį 10 proc ir fotikui duočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 04 18, 11:37)

O kodel su 18x zoomu fotkini? Na, paukstukas taip, bet kita? g.gif

Ar del to kokybe nekencia? kiek suprantu, jei optinis viskas turi but gerai, bet tada rankose sunku nulaikyti? Reikia atramos...

Nezianu apie ta, tai ir klausiu, nes kiek bandziau, tai nelabai ax.gif geriau prieiti ax.gif

gal kas galit paaiskinti kas tas blikas blush2.gif atrodo kazkas saket, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 18, 13:44)
gal kas galit paaiskinti kas tas blikas  blush2.gif atrodo kazkas saket, bet neradau  blush2.gif

Blikas tai šviesos ruoželis, dažnai akyse būna, arba ant blizgaus paviršiaus tarkim butelio stiklinio, na nuo saulės atsiranda, na paaiškinau tai labai kaimietiškai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 18, 11:56)
Blikas tai šviesos ruoželis, dažnai akyse būna, arba ant blizgaus paviršiaus tarkim butelio stiklinio, na nuo saulės atsiranda, na paaiškinau tai labai kaimietiškai blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dekui, svarbu aiskiai paaiskinai 4u.gif dabar pamenu, kad kazka skaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 18, 12:43)
parodė man vienas fotografas Nikon D700...kaip fotkina..visai kitas vaizdas  smile.gif  taip, kad visko 100 proc. vien fotografui nenurašyčiau....gal kokį 10 proc ir fotikui duočiau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha, jau blush2.gif net blush2.gif ir man trukumas geresnes technikos jaucias blush2.gif blush2.gif doh.gif ypac pabandzius ir rezultatus pamacius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 balandžio 2009 - 13:08
QUOTE(bonda @ 2009 04 18, 14:07)
drinks_cheers.gif aha, jau blush2.gif net blush2.gif ir man trukumas geresnes technikos jaucias blush2.gif  blush2.gif  doh.gif ypac pabandzius ir rezultatus pamacius doh.gif

Aš dabar tik ir svajoju apie veidrodinį, bet teks dar palaukti verysad.gif biggrin.gif

O čia į geltoną temą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 18 balandžio 2009 - 13:39

QUOTE(bonda @ 2009 04 18, 14:07)
ir man trukumas geresnes technikos jaucias blush2.gif  blush2.gif  doh.gif ypac pabandzius ir rezultatus pamacius doh.gif

obaaaa bigsmile.gif kokios kalbos biggrin.gif

siandien uzsimaniau debesus nufotkint, tai diedas istrauke pabandymui poliarizacini filtra (kad as zinociau, kad jis toki turi doh.gif - v.z. spaudalas nerealus cool.gif ), bet filtras tikrai fantastiskai suveikia biggrin.gif , man patiko smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 18, 13:44)
O kodel su 18x zoomu fotkini? Na, paukstukas taip, bet kita?  g.gif

Tai kat optinis zoomas nekankina kokybės smile.gif Žmonės tai nepažįstami, dėl to ir zoominti, medžio šaka? na taip man labiau fonas susilieja su zoomu, na o paukštukas tai savaime aišku. Fotikas virš 400gr sveria. Pradžioj rankos drebėjo labai, dabar vis mažiau, stovo dar neturiu, nes noriu pirma patį fotiką perprasti blush2.gif

Na man pačiai lyginant foto su ankstesniuoju fotiku SAMSUNG DIGIMAX L60 tai skirtumas milžiniškas geraja prasme.

Laukiu nesulaukiu, kai turėsiu filtrus ir tele bei makro konverterius, na aišku ir stovą. Va tada tai bus galima ir musiokų akis fotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 18 balandžio 2009 - 13:42