Dar pora, kas nors gero yr čia ar trint lauk...?
Baccardi, ar tu apie tas geltonas? Is interneto kazkokia. Dabar neturiu po ranka, gal, jei busi veliau ar ryt, mielai pasigalinsiu
Sadi, o man zinok kaip tik tas sviesinimo actionas nei vienoj nuotraukos nieko gero nedave, tai as ji jau ir pamirsau.
Rasytce, taip, tas actionas. Ir taip, jis nesviesina, sviesinu pati, tampydama kreives.
Duoma, apie tavo "Lupas kaip vysnias" dar prideciau - manyciau, netinkamas pavadinimas. Visas demesys krypsta tik i akis, todel pavadinimas net nustebina, pradedi ieskoti, kur cia tos lupos. Tas pats butu pavadinti "Salikas kaip kiskis" - bet prie ko cia tas salikas?
O siaip linkejimai modeliukui - tikrai labai gera modeli turi. Zmogus tiesiog zydi pozavimo dziaugsmu, israiskos naturalios, laimingos. Tai nuotraukoje labai svarbu.
Vasaraite, momenta pagavai miela, bet toks kadravimas tai man nelabai. Nu slysta ta mergaite, kazkaip su itampa ziurisi.
Little angel, sveika prisijungus! Skaityk pirma zinute.
Lamella, jerguteliau, tu atsargiau, cia yra jaunu mergaiciu! Nu bet jau zvilgsnis brolelio! Man tos abidvi, kur i objektyva ziuri be akiniu . Paskutines kadravimas labai patiko. Kiek metu broliui?
Rasytce, taip, tas actionas. Ir taip, jis nesviesina, sviesinu pati, tampydama kreives.
Duoma, apie tavo "Lupas kaip vysnias" dar prideciau - manyciau, netinkamas pavadinimas. Visas demesys krypsta tik i akis, todel pavadinimas net nustebina, pradedi ieskoti, kur cia tos lupos. Tas pats butu pavadinti "Salikas kaip kiskis" - bet prie ko cia tas salikas?
O siaip linkejimai modeliukui - tikrai labai gera modeli turi. Zmogus tiesiog zydi pozavimo dziaugsmu, israiskos naturalios, laimingos. Tai nuotraukoje labai svarbu.
Vasaraite, momenta pagavai miela, bet toks kadravimas tai man nelabai. Nu slysta ta mergaite, kazkaip su itampa ziurisi.
Little angel, sveika prisijungus! Skaityk pirma zinute.
Lamella, jerguteliau, tu atsargiau, cia yra jaunu mergaiciu! Nu bet jau zvilgsnis brolelio! Man tos abidvi, kur i objektyva ziuri be akiniu . Paskutines kadravimas labai patiko. Kiek metu broliui?
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 17:56)
Kad ana kaip tik ziemiska buvo, snaiges krito
Na, neatsimenu, gal ir krito, bet pati nuotrauka tokia silta buvo.
Duoma kaip visada savo stiliuje.
Ta blura su PS darei? Gal jo vos vos mazenio reikejo. Bet is esmes patinka. Vien del spalvu.
Aha, ziuriu, perdejai. Dabar gerai bluras. Spalvu tai gal anu noretusi. Nors ir sitos grazu. Isdegimai vos vos, nekliuna jie.
Lamella irgi kasdien vis i didesnes aukstumas kopia.
Virsutineje brolio, kur su akiniais -gal akiniu atspindyje kazko idomaus reiketu?
Tos apatines ideja gera. Tik man kliuna, kad ir per kita stikliuka brolio nedaug matosi. Butu geriau gal, kad jis antrame stikle ne toks ryskus matytusi? Arba jo ten daugiau noretusi. Na, rasyti galima daug, o padaryti tai ne taip paprasta.. Svarstau pati sau.
Is antro idejimo-virsutine labai ryski, techniskai tvarkinga ir labai juokinga. Nors tie akiniai prie veido jam nelabai tinka, galvoju...
Antra man patinka.
As ateinu tik pakritikuoti paskutiniu metu. Pati nieko neturiu. Blyn, ka per Velykas fotkinau-viskas i siukslyna keliauja. Idedu. Bet ir pati nesu 100 proc patenkinta.
Sioje ar ne per daug dirbtinos spalvos atrodo?
Ir dar viena seniai fotografuota. Bet nusprendziau kiek pazaisti. Tik man atrodo, reikia galvai ryskumo: kad matytusi akis gerai?
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 22:54)
na va ir issiaskinom pabandysiu ir as pastumdyt, nors jau taip tingisi ka nors daryti papildomai kai jau ir taip naudoji action, kur paspaudi knopke ir gatava
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 17:52)
o is kurio puslapio parsisiuntei tuos actions - is devians? as viena ir parsipuciau, tai turbut ne tas - nesviesina taip.
Va sita turiu omeny http://night-fate.de...s-104-114558670, o tu koki turi?
Va sita turiu omeny http://night-fate.de...s-104-114558670, o tu koki turi?
aha, tas pats, bet Nikkė va irgi sako kad geriau pačiai stūmdyt
QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 18:03)
antra gera Blūrą lauk
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 17, 18:10)
Sadi - Bonda iskritikuotu tave uz neryskuma man visaip patinka... tik gal kirpciau kaires krasteli - ten kur zali ruozeliai
ne ne ne, ta makro tai ne mano, ten naujos merginos Kristina.Martynas foto
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 18:24)
akių mėlynumas paperka,bet kažkaip man kompozicija nesižiūri
QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 21:17)
Šiandie biški brolį kankinau
oj koks brolis man tai ta kur akys sužvairavo tokia retro retro
QUOTE(linole @ 2009 04 17, 22:56)
šyškiukas gerulis
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 13:50)
Nikke, man antras variantas, pirmame oda rausvoka QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 21:17)
Super kaip pakankinai labai neblogai ziurisi Duoma, man tavo idetas portretas labai geras, del bluro, nezinau, cia turbut skonio reikalas, man patinka
Labas rytas
Ši nuotraukytė man labiau patinka, negu blurinta
Oi koks žvilgsnis intriguojantis Ši nuotraukytė man labiausiai patinka
Man ši labiausiai patinka, tik norėtųsi visus spygliukus matyti fokuse
QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 20:13)
Ši nuotraukytė man labiau patinka, negu blurinta
QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 20:17)
Oi koks žvilgsnis intriguojantis Ši nuotraukytė man labiausiai patinka
QUOTE(linole @ 2009 04 17, 21:56)
Man ši labiausiai patinka, tik norėtųsi visus spygliukus matyti fokuse
sveikos ir naujokems po
Vasaraites mergaite atrodo nuciuos tuoj bet poza gerule