Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

Dar pora, kas nors gero yr čia ar trint lauk...? blush2.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man antra patinka smile.gif
Atsakyti
Baccardi, ar tu apie tas geltonas? g.gif Is interneto kazkokia. Dabar neturiu po ranka, gal, jei busi veliau ar ryt, mielai pasigalinsiu 4u.gif
Atsakyti
Sadi, o man zinok kaip tik tas sviesinimo actionas nei vienoj nuotraukos nieko gero nedave, tai as ji jau ir pamirsau.

Rasytce, taip, tas actionas. Ir taip, jis nesviesina, sviesinu pati, tampydama kreives.

Duoma, apie tavo "Lupas kaip vysnias" dar prideciau - manyciau, netinkamas pavadinimas. Visas demesys krypsta tik i akis, todel pavadinimas net nustebina, pradedi ieskoti, kur cia tos lupos. biggrin.gif Tas pats butu pavadinti "Salikas kaip kiskis" - bet prie ko cia tas salikas? biggrin.gif
O siaip linkejimai modeliukui - tikrai labai gera modeli turi. Zmogus tiesiog zydi pozavimo dziaugsmu, israiskos naturalios, laimingos. Tai nuotraukoje labai svarbu.

Vasaraite, momenta pagavai miela, bet toks kadravimas tai man nelabai. Nu slysta ta mergaite, kazkaip su itampa ziurisi. doh.gif

Little angel, sveika prisijungus! Skaityk pirma zinute.

Lamella, jerguteliau, tu atsargiau, cia yra jaunu mergaiciu! Nu bet jau zvilgsnis brolelio! blink.gif biggrin.gif Man tos abidvi, kur i objektyva ziuri be akiniu wub.gif. Paskutines kadravimas labai patiko. wub.gif Kiek metu broliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 17 balandžio 2009 - 21:55
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 17:56)
lotuliukas.gif  Kad ana kaip tik ziemiska buvo, snaiges krito tongue.gif

Na, neatsimenu, gal ir krito, blush2.gif bet pati nuotrauka tokia silta buvo. smile.gif

Duoma kaip visada savo stiliuje. thumbup.gif
Ta blura su PS darei? Gal jo vos vos mazenio reikejo. Bet is esmes patinka. Vien del spalvu.
Aha, ziuriu, perdejai. Dabar gerai bluras. Spalvu tai gal anu noretusi. Nors ir sitos grazu. Isdegimai vos vos, nekliuna jie.

Lamella irgi kasdien vis i didesnes aukstumas kopia. 4u.gif
Virsutineje brolio, kur su akiniais -gal akiniu atspindyje kazko idomaus reiketu?
Tos apatines ideja gera. Tik man kliuna, kad ir per kita stikliuka brolio nedaug matosi. Butu geriau gal, kad jis antrame stikle ne toks ryskus matytusi? Arba jo ten daugiau noretusi. g.gif Na, rasyti galima daug, o padaryti tai ne taip paprasta.. Svarstau pati sau.
Is antro idejimo-virsutine labai ryski, techniskai tvarkinga ir labai juokinga. biggrin.gif 4u.gif Nors tie akiniai prie veido jam nelabai tinka, galvoju...
Antra man patinka. smile.gif

As ateinu tik pakritikuoti paskutiniu metu. blush2.gif Pati nieko neturiu. Blyn, ka per Velykas fotkinau-viskas i siukslyna keliauja. doh.gif Idedu. Bet ir pati nesu 100 proc patenkinta.

user posted image

user posted image
Sioje ar ne per daug dirbtinos spalvos atrodo?

Ir dar viena seniai fotografuota. Bet nusprendziau kiek pazaisti. Tik man atrodo, reikia galvai ryskumo: kad matytusi akis gerai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 22:54)
Kiek metu broliui?

Aha... kiek metų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 22:54)
Rasytce, taip, tas actionas. Ir taip, jis nesviesina, sviesinu pati, tampydama kreives.

na va ir issiaskinom wink.gif pabandysiu ir as pastumdyt, nors jau taip tingisi ka nors daryti papildomai kai jau ir taip naudoji action, kur paspaudi knopke ir gatava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 17:52)
o is kurio puslapio parsisiuntei tuos actions - is devians? as viena ir parsipuciau, tai turbut ne tas - nesviesina taip.
Va sita turiu omeny http://night-fate.de...s-104-114558670, o tu koki turi?

aha, tas pats, bet Nikkė va irgi sako kad geriau pačiai stūmdyt thumbup.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 18:03)
Vis dar kankinuosi su nuotraukomis iš palangos.  biggrin.gif
Lūpos kaip vyšnios.

antra gera smile.gif Blūrą lauk mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 17, 18:10)
Sadi - Bonda iskritikuotu tave uz neryskuma biggrin.gif man visaip patinka... tik gal kirpciau kaires krasteli - ten kur zali ruozeliai smile.gif

ne ne ne, ta makro tai ne mano, ten naujos merginos Kristina.Martynas foto smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 18:24)
Buitiakas cool.gif
"mamamama teeee..."

akių mėlynumas paperka,bet kažkaip man kompozicija nesižiūri g.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 21:17)
Šiandie biški brolį kankinau blush2.gif

oj koks brolis smile.gif man tai ta kur akys sužvairavo tokia retro retro wub.gif wub.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 17, 22:56)

šyškiukas gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 13:50)
Nikke, man antras variantas, pirmame oda rausvoka ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 21:17)
Super kaip pakankinai bigsmile.gif labai neblogai ziurisi bigsmile.gif 4u.gif

Duoma, man tavo idetas portretas labai geras, del bluro, nezinau, cia turbut skonio reikalas, man patinka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 20:13)

Ši nuotraukytė man labiau patinka, negu blurinta ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 17, 20:17)

Oi koks žvilgsnis intriguojantis cool.gif Ši nuotraukytė man labiausiai patinka rolleyes.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 17, 21:56)

user posted image
Sioje ar ne per daug dirbtinos spalvos atrodo?

Man ši labiausiai patinka, tik norėtųsi visus spygliukus matyti fokuse rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos ir naujokems po 4u.gif 4u.gif

Vasaraites mergaite atrodo nuciuos tuoj unsure.gif bet poza gerule biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 20:13)
Na, kaip dabar? ; D
Man rods išdegę biški.  unsure.gif

nematau isdegimu schmoll.gif labai gera foto 4u.gif

Lamellos brolio fotosesija vykusi thumbup.gif ypac su akinukais patiko, stiliovi tokie ax.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 17, 21:56)

grazus kadras su konkoreziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 18 balandžio 2009 - 07:59
Laba ryta, sia savaite esu labai uzsiemus, tai net nerandu laiko visko perskaityt unsure.gif

Bandziau daryt Geltona:

user posted image

user posted image
Atsakyti