Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 15:30)
O cia i savaites tema Geltona biggrin.gif

wub.gif nu kaip man tokios foto patinka bigsmile.gif dar viena gelininke lotuliukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 04 17, 15:58)
Vasaraite, grazink savo avataro nuotrauka. Nes ana tokia vasariska buvo.  Taip Tau tiko mirksiukas.gif Bet pozuotoja- thumbup.gif  Net nepastebejau fono kol neparase kazkas. Bet fonas man neliuna.
Del per baltos odos vietomis tai ir man uzkliuvo, bet galvoju, kad namie monitorius per sviesus.  g.gif

lotuliukas.gif Kad ana kaip tik ziemiska buvo, snaiges krito tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 17, 16:21)
O čia bandžiau faktūrą pritaikyt savo nuotraukytei, bet jaučiu, kad nelabai kas gavosi unsure.gif

Man kazkoks haosas joje blush2.gif ir per melyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 14:10)

toks ir gaudymas - jei jau bega, tai ir su 1/125 sek islaikymu bus isplauke, reikia jau ant Tv (shutter priority) bandyt biggrin.gif o siaip tai taip - 1/125 pats gazas wink.gif

mano aparate S, o ne Tv tongue.gif bandziau siandien mirksiukas.gif savo maugliuke...nu dar nzn ar kas rodomo cia bus tongue.gif lotuliukas.gif bet kitur kazka gal pamatysi ax.gif tongue.gif
Papildyta:
ai, rasyce, va paskutine tavo geltona thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vis dar kankinuosi su nuotraukomis iš palangos. biggrin.gif
Lūpos kaip vyšnios.
user posted image

KAip tas bluras? MAn kažkaip nelabai pasiblurino gerai. doh.gif
Atsakyti
Duoma, tas bluras nea... schmoll.gif akys akys.... wub.gif

Kristina.Martynas - sveika prisijungus 4u.gif

Sadi - Bonda iskritikuotu tave uz neryskuma biggrin.gif man visaip patinka... tik gal kirpciau kaires krasteli - ten kur zali ruozeliai smile.gif

Armana - gal siek tiek daugoka tu bliku... bet pati nuotrauka man labai aptinka - pamirsau anksciau pagirt.. blush2.gif
Atsakyti
Duoma, visai blogai tas bluras, o nuotrauka - nebloga
Atsakyti
Buitiakas cool.gif

"mamamama teeee..."
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 17, 16:17)
Duoma, visai blogai tas bluras, o nuotrauka - nebloga

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Ainu taisyt kažkaip, nors tapątį kaip visada dariau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 17, 09:10)
nestukes foto su 50 tuku f1,8 darytos, o su nauju - saulelydis mirksiukas.gif  galeciau duot pabandyti objektyva, kuiame meste esi? gal kada i kl planuoji 4u.gif
drinks_cheers.gif

Aš irgi iš KLP biggrin.gif . Būtų faina kada susitikti ir pabandyčiau tada. Ačiū už pasiūlymą. O leliaus faina foto labai, ryškumas geras, čia su naujuoju?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 04 17, 18:41)
Aš irgi iš KLP  biggrin.gif . Būtų faina kada susitikti ir pabandyčiau tada. Ačiū už pasiūlymą. O leliaus faina foto labai, ryškumas geras, čia su naujuoju?

bigsmile.gif si su nauju, bet dorai dar nesusidraugavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 17, 17:03)
Lūpos kaip vyšnios.

portretas tai grazus thumbup.gif bet apdirbimas- nea mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 17, 17:10)
Bonda iskritikuotu tave uz neryskuma biggrin.gif

as tyliu tongue.gif (jau per daug nuspejama tapau tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 balandžio 2009 - 18:00
Sveikos, priimkit ir mane. blush2.gif

Fotikas tik kelios dienos: PANASONIC LUMIX DMC FZ28

Kadangi žaidžiu su manualu, tai kai kur dar trūksta ryškumo, kai kur ekspozicija netinkama, bet ytikiuosi mane išmokinsit daryti dar geresnes foto blush2.gif

Šios dienos pasižaidimas kieme

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laukiu komentarų...

P.S. Žinau kad trūksta ryškumo kai kur, su tuo dabar intensyviai dirbu.
Atsakyti