Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 27 tema

O cia i savaites tema Geltona biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Laba visoms fotografėms smile.gif..

Aš irgi beprotiškai mėgstu fotografuoti, bet esu tik pradedanti mėgėja smile.gif..
Labai džiaugiuosi suradusi tokia tema supermamoj smile.gif.. Galėčiau parodyti
pirmus savo bandymus, bet mano nuotraukos netinka savaitės temai..
Nes turiu žiemos nuotraukų ir žibučių smile.gif..

Norėjau pasidomėti, kaip fotografuota šita nuotrauka, kad gėlės šviesios,
o fonas toks tamsus.. Ar čia photoshop'u padirbėta ?..

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 09:53)
I geltonos tema:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2009 04 17, 15:31)
Laba visoms fotografėms smile.gif..

sveika atvykus 4u.gif

keleta postu atgal buvo parasyta, kad fotkinta vonioj tamsoj, svieciant su proziku mazu ir su keliu sek islaikymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2009 04 17, 14:31)

sveika, junkis drasiai ir rodyk nuotraukas, dedam ivairias aptarimui mirksiukas.gif

o sita gele fotografuota naudojant "sviesos teptuka" daugiau apie tai cia (rusiskai), cia (lt)
Atsakyti
Peperoni, Sadi, Wyshnia - labai jums aciu!

Rasytce, prasom daugiau nebegt is pamoku ir atidziai klausytis lekciju! lotuliukas.gif Kitaip bus sesk - du! lotuliukas.gif
(cia kalba ta, kuri pati puses zinuciu neskaito) doh.gif
Jau rasiau bent pora kartu anksciau cool.gif - actionas "104 by night-fate", jame lyg ir Nr.2 (as nepatikusius istryniau, pasilikau tik kelis, sita pavadinau "Svelnus"). Bet lygiai to paties efekto tai tau vis tie greiciausiai nepavyks isgauti. Nes skirsis aplinka, apsvietimas, fono spalvos, be to, as visada dar pati pazaidziu su kreivem, saturation ir kt. dalykais. Viena karta kai prizaidziau - tai SP man tiek netikusiu atspalviu isvardino, kad as tiek ir spalvu nezinau, kiek ji atspalviu mato... lotuliukas.gif

Kristina, sveika atvykus! jei nori prie musu prisijungti - skaityk pirma zinute. 4u.gif
Atsakyti
Rasytce > atsiprašau 4u.gif .. Neatidžiai viską perskaičiau smile.gif..

O mano žibučiu "fotosesija" čia smile.gif..
http://www.efoto.lt/node/180013

Norėjau įdėti kažkuria viena foto čia atskirai, bet man kažkaip
jos visos kartu žiūrisi geriau smile.gif..
Atsakyti
Sadi, tavo faktura man nelabai derinasi prie vaiko. blush2.gif schmoll.gif Bet kaip supratau, Tu tik isbandinejai fakturos panaudojima?
Pati tekstura labai patinka. 4u.gif
O buitiakas-vaiko marskinukai apacioje tarsi purvini atrodo... Is bendrai-nekabina kazko... Tik apti atlikimo technika kokybiska.

Pukes mergaite man labai wub.gif Fokusas ten, kur ir reik.
Pakausio tai man netruksta, Sakyciau, dar koki pusantro cm reiktu nukirpti.
Aha, dabar pamaciau, kad eksperimentuota. Taivertikalus kirpimas is tikruju daug geriau!!! Bet pakirpti pakausio man visai noretusi...

Ediper, man pirmojoje Nebesislepsiu seseliai aiskiai per tamsus. Kazko toje nuotraukoje truksta, tik niekaip nesuprantu, ko... Zinok, skirtingai nei daugumai, man nukirpta tai gal net graziau ziurisi. Aisku, Tu, kaip mama, kazka kita izvelgi. 4u.gif O pasviesinta ar geraiu-gal kiek geriau. Bet gal vel per daig pasviesinta. Nors cia mano monitorius namie sviesus.
Antroji man svelniau ziurisi.
Bet graziausia virsutine is per daug isdegintu. Tas zvilgnis toks gyvas. Aisku, to isdeginimo vos vos mazesnio norisi. Bet del pacio vaiko, akiu ir zvilgsnio-tai sita labiausiai patinka. Apatineje isdegintoje nukirptu plaukuciu gaila.

Spanguoles Pukuotukas man labai wub.gif Ir i geltonos tema tinka.
Piene tai tik piene ir tiek.

Armana lasus prisimine wub.gif Lasai-man pats mieliausias namu darbas kol kas. wub.gif As tai vasarai atsidedu visus metymus i jogurtus, vandeni ir pan. biggrin.gif
Armana, gali geriau. mirksiukas.gif

Kaktukes geltona labai wub.gif Tiek kompozicija, tiek splavomis. Neturiu ko prikibti.
Ir zolynelis labai ielas. Labaisuai patiko, kad isryskinta butent ziedai.

Vasaraite, grazink savo avataro nuotrauka. Nes ana tokia vasariska buvo. Taip Tau tiko mirksiukas.gif Bet pozuotoja- thumbup.gif Net nepastebejau fono kol neparase kazkas. Bet fonas man neliuna.
Del per baltos odos vietomis tai ir man uzkliuvo, bet galvoju, kad namie monitorius per sviesus. g.gif

Teka, man stipriai ryskumo vaikutyje norisi.

Nikke, man originalus variantas labiau aptinka. Butent, kad vsiesesnis.

Vos suspeju su Jumis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 17, 15:50)
Rasytce, prasom daugiau nebegt is pamoku ir atidziai klausytis lekciju!  lotuliukas.gif Kitaip bus sesk - du!  lotuliukas.gif
(cia kalba ta, kuri pati puses zinuciu neskaito)  doh.gif

Jau rasiau bent pora kartu anksciau  cool.gif - actionas "104 by night-fate", .......................

jauciuosi kaip gavus per kepure lotuliukas.gif dave striushkiu man Nikke biggrin.gif

ale kad ir isdestei viska, vistiek ir pati nedaskaitei ko prasiau savo poste tongue.gif prasom skaityt placiau atmerktomis akimis tongue.gif klausiau dar is kurios vietos parsiputei ta actiona? wink.gif o kad skirsis rezultatas tai as suprantu - aplinka tai kitokia wink.gif bet vistiek gi knieti isbandyt ir paziuret kaip gaunasi pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 17, 09:54)
Bonda, gele fotkinau su prozektoriuku, jau rasiau kazkada, i vonia uzsidarau, uzsidedu keliu sekundziu islaikyma ir svieciu i gele  rolleyes.gif

Kaktuke, na ir idėjos pas tave bigsmile.gif Reiks ir man išbandyti ax.gif

O čia bandžiau faktūrą pritaikyt savo nuotraukytei, bet jaučiu, kad nelabai kas gavosi unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 04 17, 15:58)

Ediper, man pirmojoje Nebesislepsiu seseliai aiskiai per tamsus. Kazko toje nuotraukoje truksta, tik niekaip nesuprantu, ko... Zinok, skirtingai nei daugumai, man nukirpta tai gal net graziau ziurisi. Aisku, Tu, kaip mama, kazka kita izvelgi.  4u.gif O pasviesinta ar geraiu-gal kiek geriau. Bet gal vel per daig pasviesinta. Nors cia mano monitorius namie sviesus.
Antroji man svelniau ziurisi.
Bet graziausia virsutine is per daug isdegintu. Tas zvilgnis toks gyvas. Aisku, to isdeginimo vos vos mazesnio norisi. Bet del pacio vaiko, akiu ir zvilgsnio-tai sita labiausiai patinka. Apatineje isdegintoje nukirptu plaukuciu gaila.

4u.gif uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 15:10)
NIkke, kuris butent Peledikes actionas, nes ju zipe yra 15  blink.gif  - visus isbandziau ir nei vienas nepadare tokios sviesios skaidrios, netgi panasios i tavaja foto  g.gif
bendras ju pavadinimas set 52 by night-fate, ar toks? gal as kitoki atsisiunciau. please, parasyk koks pavadinimas pas tave ir is kur ji emei? wink.gif  4u.gif

žinok parsitempiau iš to puslapio bent 10pakų tos Nigh-fate. Ir nei vienas actionas nepadaro gražiai. Man kol kas geriausiai gaunasi kai pati stumdau ir koreguoju g.gif tik va tas šviesinimo actionas visada gerai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 17, 15:30)
O cia i savaites tema Geltona biggrin.gif

mmmmm,gražu wub.gif

QUOTE(Kristina.Martynas @ 2009 04 17, 15:51)
O mano žibučiu "fotosesija" čia smile.gif..

labai man patinka tokios švelnios kur tik besiskleidžiantis plaukuotas pumpuras smile.gif ir šita tokia futuristinė wub.gif
user posted image

QUOTE(linole @ 2009 04 17, 15:58)
Sadi, tavo faktura man nelabai derinasi prie vaiko.  blush2.gif schmoll.gif Bet kaip supratau, Tu tik isbandinejai fakturos panaudojima?

O buitiakas-vaiko marskinukai apacioje tarsi purvini atrodo... Is bendrai-nekabina kazko... Tik apti atlikimo technika kokybiska.

aha, tekstūrą tik bandžiau smile.gif jai reikia kokio svajingo žvilgsnio, arba vandens ax.gif
o buitiaką tai norėčiau apgint - nugi buitiakas, kaip valgė baronkas taip ir nufotografuota blush2.gif svarbu dabar techniką įvaldyt su tais vaikais thumbup.gif
Atsakyti
Sadi - smagu, kad patinka mano geltona biggrin.gif

o is kurio puslapio parsisiuntei tuos actions - is devians? as viena ir parsipuciau, tai turbut ne tas - nesviesina taip.

Va sita turiu omeny http://night-fate.de...s-104-114558670, o tu koki turi?
Atsakyti