Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .4 tema

QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 10:18)
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas  4u.gif Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....

user posted image


kaip noretusi tokio skanumo thumbup.gif
Atsakyti
Anasko blink.gif nu tu super.. as apsalus.. blink.gif thumbup.gif wub.gif FANTASTIKA!!!!!!!!!!!!! as tikiu svogeris zado neteko, kai pamate..
Atsakyti
Nigiri sušis.
Ryžiai išverdami (turi būti kibūs), kai išvirs tada sumaišome su tokiu padažu: šaukštas ryžių acto, šaukštas cukraus ir šaukštelis druskos.Su ranka formuojame ryžio gabaliukus, tiesiog rankas sušlapinu su vandeniu ir spaudžiu ryžius.
Lašiša supjaustome gabaliukais maždaug tokio dydžio kaip ryžių kamuoliukai.Vieną lašišos pusę sutepame su vasabi.Uždedame ant ryžių.Valgyti reikia su sojos padažą sumaišytu su trupučiu wasabi ir užkandant marinuotu imbieru.Imbiero neturėjau....Bet skanu ir be jo buvo..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Elena,o kas tas wasabi?man tavo patiekalas labai patiko thumbup.gif reikes isbandyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 05 07, 19:45)
Anasko  blink.gif nu tu super.. as apsalus.. blink.gif  thumbup.gif  wub.gif FANTASTIKA!!!!!!!!!!!!!  as tikiu svogeris zado neteko, kai pamate..

aciu tau
Atsakyti
Elena noriu nigiriiiiiiiiiiiiiiiii wub.gif
tik as kai dsarau i ryzius druskos nededu, man uztenka nuo sojos surumo ax.gif


anasko, wasabi yra spec. krienai naudojami sushiams wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 08 gegužės 2009 - 08:54
Sveikos
buvau sveciuos pas gimines Prancuzijoje, ir kartu su jais gaminome "Mesos torta" (cia jie taip ji vadina), padas - forma buvo padarytas is tokios ale putos, kaip koks torto formos su 4 aukstais, aptrauktas folija, ir prideta ivairios mesytes, papuosta pamidoriukais ir t.t.
gal jums patiks 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu Neryte dabar zinosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 05 07, 12:49)
Aaaa... tai cia panasi i cikorja, jos skoni zinau ir mazdaug isivaizduoju raudonosios. O kur jos galima isigyti, va siandien maximoj buvau tai  neuzmaciau...


Tai jos buna dazniausiai didesniuose PC, bet ir tai ne visada tikrai. Akropolio maxej kartais, dazniausiai tenka matyti didesniuose RIMI (Panoramos, Savanoriu), Mindaugo maxej esu macius, IKI didelese irgi buna. Bet ne visada.
Atsakyti
Anasko, aš wasabi perku IKI parduotuvėje, ten kur prekės kiniečių/japonų maistui gaminti.Atrodo va taip:

user posted image
Atsakyti
atsiprasau uz kvaila klausima ar jis skanus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anasko @ 2009 05 08, 11:07)
atsiprasau uz kvaila klausima ar jis skanus blush2.gif


Skanus, tik šaukštais nevalgyk lotuliukas.gif nes aštrus biggrin.gif

Vasabi (wasabi), lot. Wasabia japonica - šaknys turi ypač aštrų skonį, naudojamas dažniausiai japonų virtuvėje. Šis augalas dar vadinamas "Japonišku krienu".
Atsakyti
QUOTE(anasko @ 2009 05 08, 11:07)
atsiprasau uz kvaila klausima ar jis skanus blush2.gif

aš kiek žinau, tai jis aštrus, bet vis nerandu jo pirkt, negaliu paragaut doh.gif
Atsakyti