Jammin1, gal galit parašyt, kiek laiko kepėt vaflius ir kuom tepėt/barstėt? nugi gėda pelėda, bet vakar dariau ir nebesigavo, anksčiau viskas būdavo liuks patepiau majonezu, pabarsčiau čili, kmynais ir į orkaitę keliom minutėm, gavosi kieti, trapūs ir nubyrėjo kmynai
QUOTE(Elena @ 2009 09 04, 09:54)
Sumuštinukai
Su lašiša.
Reiks tepamo sūrelio,sūdytos lašišos,raudono svogūno ir petražolių.
Tepamą sūrelį sudedame į indą,dedame smulkiai supjaustytą lašišą,svogūną ir petražolės.Viską gerai išmaišome.Tepame ant paskrudintos duonos.
Sūrelis pas mane natūralus Prezident
Su silkė.
Burokėlių ikrai.
Virtus burokėlius sutrinti su blenderiu.
Graikinius riešutus susmulkiname.Sudedame į burokėlius.Dedame biški cukraus,druskos,pipirų,išspaudžiame citrinos sulčių,česnako,įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame smulkintas petražolės.Viską gerai išmaišome.
Dedame burokėlius ant juodos duonos,ant viršaus sudedame silkę.
Galima burokėlius dėti ant virtos bulvės,ant virto kiaušinio
Buvo labai skanu
Su lašiša.
Reiks tepamo sūrelio,sūdytos lašišos,raudono svogūno ir petražolių.
Tepamą sūrelį sudedame į indą,dedame smulkiai supjaustytą lašišą,svogūną ir petražolės.Viską gerai išmaišome.Tepame ant paskrudintos duonos.
Sūrelis pas mane natūralus Prezident
Su silkė.
Burokėlių ikrai.
Virtus burokėlius sutrinti su blenderiu.
Graikinius riešutus susmulkiname.Sudedame į burokėlius.Dedame biški cukraus,druskos,pipirų,išspaudžiame citrinos sulčių,česnako,įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame smulkintas petražolės.Viską gerai išmaišome.
Dedame burokėlius ant juodos duonos,ant viršaus sudedame silkę.
Galima burokėlius dėti ant virtos bulvės,ant virto kiaušinio
Buvo labai skanu
o dieve koks grozis, Jus mergaites turite auksines rankas!
QUOTE(Joana @ 2009 09 07, 10:17)
Jammin1, gal galit parašyt, kiek laiko kepėt vaflius ir kuom tepėt/barstėt? nugi gėda pelėda, bet vakar dariau ir nebesigavo, anksčiau viskas būdavo liuks patepiau majonezu, pabarsčiau čili, kmynais ir į orkaitę keliom minutėm, gavosi kieti, trapūs ir nubyrėjo kmynai
Aš vaflius sutepu tik tada, kai orkaitė jau gerai įkaitus. Tepu plonu sluoksniu majonezo ir iškart pabarstau smulkintom pistacijom, kmynais arba plonu sluoksniu smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio. O kepu tol,kol majonezas pasidaro traškus(na turiu galvoje kol nelieka drėgmės)
Pabandykit dar karta, manau tikrai gausis
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 07, 10:09)
Jau rašiau, kad ten sumuštinukai. Dariau juos su formelėmis. Išspaustą baltą duoną sutepiau su sviestuku ir dėjau lašišos+citrinos griežinėlis/žalio-raudono sūrio/kumpio-paprikos/kumpio-poro/kumpio-salotos/ Žodžiu dariau taip, kad būtų spalvinga ir paprasta
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 07, 11:46)
Aš vaflius sutepu tik tada, kai orkaitė jau gerai įkaitus. Tepu plonu sluoksniu majonezo ir iškart pabarstau smulkintom pistacijom, kmynais arba plonu sluoksniu smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio. O kepu tol,kol majonezas pasidaro traškus(na turiu galvoje kol nelieka drėgmės)
mano klaida matyt tame buvo, kad aš sutepiau tris lakštus, tik tada barsčiau kmynus, šiandien pamėginsiu su sūriu, ir iškart barstyt, nes vaflių užsipirkau "į ateitį"
QUOTE(Joana @ 2009 09 07, 11:49)
mano klaida matyt tame buvo, kad aš sutepiau tris lakštus, tik tada barsčiau kmynus, šiandien pamėginsiu su sūriu, ir iškart barstyt, nes vaflių užsipirkau "į ateitį"
Aš irgi užsipirkus Reiks turbūt ryt vėl kepti
Tiesa, patariu tepti tik tiek vaflių,kiek vienu metu telpa dėti orkaitėn. Nes vėliau tas majonezas įsigeria ir vafliai iškepę vistiek lieka minkšti. Žodžiu sutepi-įmeti-ištrauki ir vėl sutepi-įmeti-ištrauki
Srove o koks ten tepamas President suris eina i tuos sumustinius su lasisa Bandziau prekybos centre ieskoti neradau Tik siaip visokiu pelesiniu president suriu prisipirkau tai su vyru ir suslamstem vienus
QUOTE(lile @ 2009 09 07, 12:24)
Srove o koks ten tepamas President suris eina i tuos sumustinius su lasisa Bandziau prekybos centre ieskoti neradau Tik siaip visokiu pelesiniu president suriu prisipirkau tai su vyru ir suslamstem vienus
manau tepamas varskes surelis
Neryte labai aciu bandysiu susirasti Sirdingai dekoju, kartais paprasciausiai, del dideles pasirinkimo galimybes, nematai to ko reikia
QUOTE(ohara @ 2009 09 07, 17:17)
ne čia papuoliau truputi
nelabai supratau sio posto esmes
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 07, 18:40)
nelabai supratau sio posto esmes
Matyt kažką parašė, poto pamatė,kad ne ten parašė-redagavo žinutę ir gavosi taip
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 07, 10:34)
o dieve koks grozis, Jus mergaites turite auksines rankas!
Elena,jau senai atkreipiau dėmesį į Tavo pateiktus receptus,kad netik turi būti skanu,bet ir gražiai pateikta{tai būdinga šio ženklo žmoniems},pataisyk,jeigu ,aš,esu neteisi?
Klausimukas?kokia tai silkių rūšis?-labaai skaniai žiūrisi