Ačiū, merginos
Čia tiek idėjų prisisėmiau, kad užkandžių stalas turėtų atrodyti nuostabiai
Vėliau, jei nepatingėsiu, galėsiu įkelti nuotraukyčių ką gaminau
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 17:46)
jei nepatingėsiu, galėsiu įkelti nuotraukyčių ką gaminau
butinai pasirodyk ,ka skanaus pagaminai
Na, gaminau daug šiandien, bet nuotraukytes tik kelias padariau, nes tik dabar iš Trakų parsiradau
Laaaabai gražus gavosi sluoksniuotas sumuštinių pyragas, su tokiais gražiais ryškiais sluoksniais, gaila, kad nenufotkinau Ačiū visoms už idėjas
Patiekalai stadijoje,kai dar nebuvo papuošti
Sumuštinukai
Trijų rūšių kepti vafliai
Rafaelai
Įvairūs vėrinukai
Laaaabai gražus gavosi sluoksniuotas sumuštinių pyragas, su tokiais gražiais ryškiais sluoksniais, gaila, kad nenufotkinau Ačiū visoms už idėjas
Patiekalai stadijoje,kai dar nebuvo papuošti
Sumuštinukai
Trijų rūšių kepti vafliai
Rafaelai
Įvairūs vėrinukai
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 22:46)
o kas tas žalias po vynuogėm? liuks užkandžiai, mielai pasivaišinčiau dabar
QUOTE(Joana @ 2009 09 05, 12:41)
o kas tas žalias po vynuogėm?
ir man idomu Pirma karta matau
suris su bazilikais...
QUOTE(gige252 @ 2009 09 05, 13:10)
suris su bazilikais...
oho reiks ieškot parduotuvėj, naujiena čia man
sveikos, ateina gimtadienių maratonas, oriu vaikų gimtadieniams kažko tokio ale tipo sumuštinių. Taigi, dabar apibersiu klausimais....
kuo galima pakeist pomidorus, t.y. patį pagrindą, kad būt gražu ir skanu? (neturėsiu nei tiek pomidorų nei tiek nervų juos pjaustyt....)
Papildyta:
nesuprantu- čia duonos riekės ar visas čielas kepalas?
QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 11:18)
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....
kuo galima pakeist pomidorus, t.y. patį pagrindą, kad būt gražu ir skanu? (neturėsiu nei tiek pomidorų nei tiek nervų juos pjaustyt....)
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2009 06 05, 15:38)
Panašiai aš dariau...gal taip???
Duonos kraštus nupjauti.Iškočioti.Sutepti sviestu.Sudėti įdarą .Susukti.Įvynioti į maistinę plėvelę.Sudėti į šaldytuvą.Supjaustyti.
Duonos kraštus nupjauti.Iškočioti.Sutepti sviestu.Sudėti įdarą .Susukti.Įvynioti į maistinę plėvelę.Sudėti į šaldytuvą.Supjaustyti.
nesuprantu- čia duonos riekės ar visas čielas kepalas?
QUOTE(Joana @ 2009 09 05, 12:41)
o kas tas žalias po vynuogėm? liuks užkandžiai, mielai pasivaišinčiau dabar
Ačiū
Tikrai taip, čia sūris su bazilikais. Dar pirkau tokio raudono sūrio(pirmoje nuotraukoje ant kelių sumuštinukų matosi), tas raudonas su pomidorais O pas draugę esu valgiusi oranžinio, tik nepamenu su kuo jis
Skonis neįprastas, bet visiems patiko
BALTOS DUONOS RIEKELES
QUOTE(vainė @ 2009 09 05, 14:36)
sveikos, ateina gimtadienių maratonas, oriu vaikų gimtadieniams kažko tokio ale tipo sumuštinių. Taigi, dabar apibersiu klausimais....
kuo galima pakeist pomidorus, t.y. patį pagrindą, kad būt gražu ir skanu? (neturėsiu nei tiek pomidorų nei tiek nervų juos pjaustyt....)
Papildyta:
nesuprantu- čia duonos riekės ar visas čielas kepalas?
kuo galima pakeist pomidorus, t.y. patį pagrindą, kad būt gražu ir skanu? (neturėsiu nei tiek pomidorų nei tiek nervų juos pjaustyt....)
Papildyta:
nesuprantu- čia duonos riekės ar visas čielas kepalas?
galėjot ir nedėt visos paklodės foto
tai galima tik perpjaut per pusę pomidorą, išimt vidų ir tiek, ir paprasta, ir greit avokadus galima įdaryt, paprikas, jei mėgstat
čia duonos riekės
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 05, 14:46)
Ačiū
Tikrai taip, čia sūris su bazilikais. Dar pirkau tokio raudono sūrio(pirmoje nuotraukoje ant kelių sumuštinukų matosi), tas raudonas su pomidorais O pas draugę esu valgiusi oranžinio, tik nepamenu su kuo jis
Skonis neįprastas, bet visiems patiko
Tikrai taip, čia sūris su bazilikais. Dar pirkau tokio raudono sūrio(pirmoje nuotraukoje ant kelių sumuštinukų matosi), tas raudonas su pomidorais O pas draugę esu valgiusi oranžinio, tik nepamenu su kuo jis
Skonis neįprastas, bet visiems patiko
o jie pjaustyti ar gabaliukais? net neįsivaizduoju, ko ieškot
QUOTE(Joana @ 2009 09 05, 14:58)
galėjot ir nedėt visos paklodės foto
tai galima tik perpjaut per pusę pomidorą, išimt vidų ir tiek, ir paprasta, ir greit avokadus galima įdaryt, paprikas, jei mėgstat
čia duonos riekės
Papildyta:
o jie pjaustyti ar gabaliukais? net neįsivaizduoju, ko ieškot
tai galima tik perpjaut per pusę pomidorą, išimt vidų ir tiek, ir paprasta, ir greit avokadus galima įdaryt, paprikas, jei mėgstat
čia duonos riekės
Papildyta:
o jie pjaustyti ar gabaliukais? net neįsivaizduoju, ko ieškot
Aš pirkau pjaustytus riekutėmis, sudėtus ant tokio geltono padėklo ir įvyniotus į maistinę plėvelę. Na jeigu Vln gyvenat, tai akropolio maximoje būna toje vietoje kur pjaustyti pelėsiniai sūriai, pačioje pradžioje to skyriaus