ta su silke tai ciumpu,labai skaniai atrodo
QUOTE(Elena @ 2009 09 04, 09:19)
As pagal horoskopa irgi zuvis, su mesa taip pat nelabai draugauju
Sveikutės
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
Elena, bomba, kaip skanioai viskas atrodo
nezinau apie kokius pyragelius sneki...
bet jei plonai pjaustysi vistiena tai nereikia apkepti, nes tikrai spes vistiena iskepti kol sluoksniuota tesla graziai paruduos
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 09:58)
Sveikutės
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
nezinau apie kokius pyragelius sneki...
bet jei plonai pjaustysi vistiena tai nereikia apkepti, nes tikrai spes vistiena iskepti kol sluoksniuota tesla graziai paruduos
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 04, 11:26)
Elena, bomba, kaip skanioai viskas atrodo
nezinau apie kokius pyragelius sneki...
bet jei plonai pjaustysi vistiena tai nereikia apkepti, nes tikrai spes vistiena iskepti kol sluoksniuota tesla graziai paruduos
nezinau apie kokius pyragelius sneki...
bet jei plonai pjaustysi vistiena tai nereikia apkepti, nes tikrai spes vistiena iskepti kol sluoksniuota tesla graziai paruduos
Buvau kažkur radusi tarp užkandžių receptuką, kadangi žiūrėjau visas užkandžių temas, tai nepamenu kurioje buvo
Ačiū už pagalbą, Neryte
oi kokios jus kurybingos
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 09:58)
Sveikutės
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
Šiandien ruošiu daug užkandžiu, nes mamos gimtadienis
Darysiu sluoksniuotos bemielės tešlos pyragėlius su vištiena. Gal kas pamenat kuriam psl tas receptėlis? Arba gal žinot ar vištieną reikia pakepti prieš viniojant į tešlą? Man atrodo ne, o mama sako kad gal reikia. Visai susibalamutijau
Bus didelis ačiū už pagalbą
as tai darau tokias bulkeles su lasisa, super gaunasi
nusiperku gabaliuka lasisos, palaikau valandziuke istrynusi citrinos sultimis, pjaunu ir vynioju i tesla, tada gabaliukais supjaustau, patepu su kiausiniu ir kmynu ant virsaus uzbarstau, super skanu
QUOTE(Saulytė @ 2009 09 04, 11:47)
as tai darau tokias bulkeles su lasisa, super gaunasi
nusiperku gabaliuka lasisos, palaikau valandziuke istrynusi citrinos sultimis, pjaunu ir vynioju i tesla, tada gabaliukais supjaustau, patepu su kiausiniu ir kmynu ant virsaus uzbarstau, super skanu
nusiperku gabaliuka lasisos, palaikau valandziuke istrynusi citrinos sultimis, pjaunu ir vynioju i tesla, tada gabaliukais supjaustau, patepu su kiausiniu ir kmynu ant virsaus uzbarstau, super skanu
Rytoj sakėm sau kepsim su vištiena tokius "pyragėlius", nes gavosi labai skanūs
Ačiū už idėją, kaiptik turim namie lašišos, reiks vakare užmarinuoti
Štai kokie gavosi
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 14:04)
Rytoj sakėm sau kepsim su vištiena tokius "pyragėlius", nes gavosi labai skanūs
Ačiū už idėją, kaiptik turim namie lašišos, reiks vakare užmarinuoti
Ačiū už idėją, kaiptik turim namie lašišos, reiks vakare užmarinuoti
o čia darėt su vištienos filė? ir ar apkepėt prieš vyniodama į tešlą? labai jau viliojančiai atrodo
QUOTE(nerez @ 2009 09 04, 15:26)
o čia darėt su vištienos filė? ir ar apkepėt prieš vyniodama į tešlą? labai jau viliojančiai atrodo
Dėkui
Ne, nekepiau prieš vyniojant į tešlą, tik pamarinavau prieš tai šiek tiek Naudojau krūtinėlę. Bet pirkau ne filė, pati išsidarinėjau gražiai
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 04, 14:04)
Rytoj sakėm sau kepsim su vištiena tokius "pyragėlius", nes gavosi labai skanūs
super, tikrai skaniai atrodo
QUOTE(pukiena @ 2009 09 04, 10:45)
As pagal horoskopa irgi zuvis, su mesa taip pat nelabai draugauju
Aš,pagal horoskopą žuvis,užtatai,labai ją dievinu.
Mėsą valgau tik paukštieną ir avieną.
Bet žuvis man yra pagrindas.
Valgau tiesa, sūdytus lašiniu su obuoliais.
Papildyta:
[quote=Nerytė,2009 09 04, 11:26]
Elena, bomba, kaip skanioai viskas atrodo
nezinau apie kokius pyragelius sneki...
bet jei plonai pjaustysi vistiena tai nereikia apkepti, nes tikrai spes vistiena iskepti kol sluoksniuota tesla graziai paruduos
[/qute
Įkišau ir aš,savo nosį.
Bet apkeptos vištienos skonis žymiai skiriasi.