Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .4 tema

QUOTE(Ulė @ 2009 08 03, 14:33)
visi patiekalai surinkti is SM,Sonatinos,Neringos blogu,ir kt. svetainiu,nepamenu 4u.gif

uztepti varskes kremo (issukta varske,saukstas grietines,krapai,druska,pipirai) ir issikta rozyte is sudytos lasisos liuks

Pralinksmino biggrin.gif

Užkandžiai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 08 02, 16:46)
O cia as pasiruosiau vyro gimtadieniui 4u.gif buvo skanu ax.gif labai paprasta paruosti 4u.gif
user posted image

QUOTE(čikuraku @ 2009 08 03, 01:40)
Cikadele truputi pakomentuok kas ten su kuo, nes neiziuriu kas ten su silke ir kas ale tie verinukai. kaip moderatorei grazu, bet galetum pakomentuot i temos turini atsakant mirksiukas.gif

persiprašau, neturiu namie neto dabar, tai ir nebesuspėjau mirksiukas.gif
su silke labai paprasti- tiesiog nusipirkau silkė su galva (dažniausiai kitokių ir neperku), tada ją išnarstau, supjaustau gabaliukais ir pamerkiu porai valandų į marinatą (aliejus, svogūnai, garstyčių grūdeliai, pipirai, provanso žolelės), tada ištraukiau, nuvarvinau, dėjau ant mažo batoniuko ir ant viršaus užbarsčiau kepintų pievagrybių mirksiukas.gif
su pomidoriukais tai paprastai- mocarella, baziliko lapelis ir vyšninis pomidoriukas (pusė)
suktinukai- į vytinto kumpio išklotinę susuku mango gabaliuką, prieš tai mano gabaliuką apmirkau majonezo ir krapų mišinyje 4u.gif
krepšeliai- sumaišau krabų lazdeles pjaustytas, obuoliai, agurkai, paprika, svogūnai pjaustyti ir viską sumaišau su majonezu ir įdarau- labai švelnus ir geras skonis essen.gif
kiti paprasti- su ikrais, paprasta lašiša 4u.gif
QUOTE(Saulytė @ 2009 08 03, 09:39)
veidukai
user posted image
bigsmile.gif labai gražu , o kaip padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 08 04, 11:51)

stai cia originalus receptas
http://www_neringa-b...i/veidukai.html

o ten siek tiek adaptuoti smile.gif akytes is desreliu, burna is paprikos arba pomidoro,m o plauka neimatau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 04 rugpjūčio 2009 - 14:03
QUOTE(Cikadelė @ 2009 08 04, 11:51)

receptuka skolinausi, tik akytes dariau is vynuogiu, tada tokio saldumo veidukai turejo, o plaukucius is svoguno laisku, burnyte is pomidoro griezinelio (zodziu tai ka turejau saldytuve smile.gif)
Atsakyti
Cikadele, Saulyte, Ule, esat tikros saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Nu šaunolės ačiū už idėjas thumbup.gif
Atsakyti
cikadeles, saulytes ir ules vaises nuostabios, noreciau ir as sudalygvauti tokiam baliuke bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
o as vakar isbandziau si receptuka: http://www_neringa-b...o-lazdeles.html
aisku man sitaip nesigavo, kaip nerytei, (bet valgytojai tai sake, kad buvo lb skanu) todel jos noriu paklausti, iki kokio plonumo ta tesla iskociot reik? ir kaip ten jas vyniot, kad gautusi ir suris virsuje, nes mano suris gavosi viduje blush2.gif
dariau sitaip, paemiau sluoksniuota bemiele tesla(pirktine, kur 6 lakstai buna) ja pakociojau, tada tepiau kiausinio plakini, dejau tarkuota smulkiai suri ir barsciau ant vienu cesnako, ant kitu paprikos miltelius, supjausciau juostelemis ir tada sukau juosteliu galus i priesinga puse, kepiau 20 min, gavosi va kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 05 rugpjūčio 2009 - 13:51
QUOTE(rootha @ 2009 08 05, 13:49)
aisku man sitaip nesigavo, kaip nerytei, (bet valgytojai tai sake, kad buvo lb skanu) todel jos noriu paklausti, iki kokio plonumo ta tesla iskociot reik? ir kaip ten jas vyniot, kad gautusi ir suris virsuje, nes mano suris gavosi viduje  blush2.gif
dariau sitaip, paemiau sluoksniuota bemiele tesla(pirktine, kur 6 lakstai buna) ja pakociojau, tada tepiau kiausinio plakini, dejau tarkuota smulkiai suri ir barsciau ant vienu cesnako, ant kitu paprikos miltelius, supjausciau juostelemis ir tada sukau juosteliu galus i priesinga puse, kepiau 20 min, gavosi va kaip  blush2.gif

sveika, smagu, kad isbandei ir patiko, tik kaip supratau nedaskaitei receptelio wink.gif
reikia dvieju sluoksniu, tada gaunasi suris virsuj wink.gif
Ziurek dar viena mergina isbande sias lazdeles ir gavosi labai panasiai, kaip pas mane
http://powiuke.wordp...ksniuota-tesla/

o tesla iskocioju is akies, mazdaug 2-3 mm. storio. Svarbiausia du sluoksniai, kai suki tarp tu sluoksniu islenda suris, kuris graziai apskrunda kepant wink.gif

Atsakyti
aš kai kepiau, kur paskutinę davėt nuorodą, tai ėmiau tuos lakštus kur po 6 lapus pakelyje ir jų nekočiojau nė trupučio smile.gif Matyt dėl to storesnės ir gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 08 05, 19:09)
sveika, smagu, kad isbandei ir patiko, tik kaip supratau nedaskaitei receptelio wink.gif
reikia dvieju sluoksniu, tada gaunasi suris virsuj wink.gif
o tesla iskocioju is akies, mazdaug 2-3 mm. storio. Svarbiausia du sluoksniai, kai suki tarp tu sluoksniu islenda suris, kuris graziai apskrunda kepant wink.gif

tai ant vieno sluoksnio, (tesla, kiausinis, suris ir milteliai), deti kita laksta teslos su tokiu paciu turiniu? ir kaip tada sukti, kad suris nenubyretu? pas tave neringa tos juosteles tokios plonos, nu juosteles, o pas mane jos issipute, jei buciau dejus dar viena sluokni, tai jau ne juosteles, o batoneliai butu gavesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 08 06, 10:47)
tai ant vieno sluoksnio, (tesla, kiausinis, suris ir milteliai), deti kita laksta teslos su tokiu paciu turiniu? ir kaip tada sukti, kad suris nenubyretu? pas tave neringa tos juosteles tokios plonos, nu juosteles, o pas mane jos issipute, jei buciau dejus dar viena sluokni, tai jau ne juosteles, o batoneliai butu gavesi  lotuliukas.gif

aš kai dariau, tai nekočiotas sluoksnis+ visi priedai ir kitas nekočiotas sluoksnis - visus suspaudžiau, supjausčiau ir vyniojau(Neringa gi taip rašė smile.gif ). biškeli iškrito to sūrio, bet nedaug. sudėjus į blėką iškritusį ant virsaus sumetėm biggrin.gif Kaip ir ne bulkutės gavosi smile.gif
Atsakyti