as dariau viska pagal recepta viskas super gavosi man labai patiko labai traskus o vat vyrui sake skaniau normaliu budu
QUOTE(Elena @ 2009 07 30, 16:24)
Tai gal jomajotvajomajo nuo lapų suminkštėjo Norėjau kad skaniau būtų...Spalvos kaip rašo recepte nepakeitė.Na badysiu dar kartą, be lapų
ragavau- labai skanus Zali,grazuciai,kvapnus. Tik druskos biskiuka per daug- idejau sauksta ir 'dar biskiuka'. to biskiuko ir nereikejo
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 30, 16:05)
ragavau- labai skanus Zali,grazuciai,kvapnus. Tik druskos biskiuka per daug- idejau sauksta ir 'dar biskiuka'. to biskiuko ir nereikejo
tai dabar prasom viska nuo pradziu pakomentuot kaip cia vyksta ir ar tik su trumpavaisiais agurkais galima ar galima ir su ilgais agurkais?
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 30, 19:20)
tai dabar prasom viska nuo pradziu pakomentuot kaip cia vyksta ir ar tik su trumpavaisiais agurkais galima ar galima ir su ilgais agurkais?
ok
Recepte raso 'melenkije', suprask, maziukai agurkai. Tai darze ir skyniau maziukus, neperaugusius. Nuploviau, nupjausciau galus.
Atsveriau 1 kg agurku, sudejau i tvirta maiseli.
Sukapojau 2 dideles skilteles cesnako smulkiai ir i maiseli.
Krapu gera sauja atsinesiau, sukapojau ir maiselin .
Druskos 1 valg sauksta irgi maiselin.
Maiskiuka uzrisau, idejau i dar viena maisa , tada viska sukraciau, supurciau ir padejau isaldytuva 6-8 val. Laikas nuo laiko reikia papurtyt, pavartyt. Viskas! Ryte padariau, dabar jau valgysim- isisude, skanuciai, aplipe krapais ir prakvipe svieziu cesnaku is mano darziuko
Tikiuosi, viska parasiau aiskiai
P.S., darzoves nebutinai turi buti is mano darzo
Niu va kokia pabaiga o as kaip tik ir tikejausi visas gerybes pas tave darze skinti
QUOTE(Poema @ 2009 07 30, 21:22)
Niu va kokia pabaiga o as kaip tik ir tikejausi visas gerybes pas tave darze skinti
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 30, 18:37)
Recepte raso 'melenkije', suprask, maziukai agurkai.
brashke77, gal galėtumei įmesti to rusiško saito nuorodą ? Buvau radusi kažkur, bet nerandu (ten buvo su foto), o ta, kuri įdėta šioje temoje be nuotraukų
QUOTE(Nome @ 2009 07 31, 20:40)
brashke77, gal galėtumei įmesti to rusiško saito nuorodą ? Buvau radusi kažkur, bet nerandu (ten buvo su foto), o ta, kuri įdėta šioje temoje be nuotraukų
PRASOM
QUOTE(Elena @ 2009 07 30, 14:24)
Tai gal jomajotvajomajo nuo lapų suminkštėjo Norėjau kad skaniau būtų...Spalvos kaip rašo recepte nepakeitė.Na badysiu dar kartą, be lapų
cia jau ne tema bet vis tiek noriu paklausti o agurkai buvo is darzo ar is parduotuves? nes as bandziau raugti tradiciniu budu parduotuvinius tai sh...gavosi minksti ir is vis ismeciau mama sake, kad agurku veisle ne ta nes su "naminias" buna viskas ok
QUOTE(Margareta @ 2009 08 02, 21:02)
cia jau ne tema bet vis tiek noriu paklausti o agurkai buvo is darzo ar is parduotuves? nes as bandziau raugti tradiciniu budu parduotuvinius tai sh...gavosi minksti ir is vis ismeciau mama sake, kad agurku veisle ne ta nes su "naminias" buna viskas ok
as su naminiais dariau- nerealiai patiko. chebryte praso dar!
Cikadele, vaises -superines. Graziai pateikta