Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .4 tema

QUOTE(zemgala @ 2009 07 20, 18:09)
user posted image
Štai mano paruoštas išneštinis "banketas" vyrui į darbą. Labai ačiū už temelę. beveik visi receptai iš čia. Kaip padėką porą savo dovanoju.

Dešros suktinukai: sutarkuoti fermentinį sūrį, kiaušinius virtus, įspausti česnako ir išmaičyti su majonezu. gautą košelę dėti į plonai pjaustytą dešrą daktarišką (aš perku jau supjaustytą) ir susukti. Tą suktinuką šį kartą uždėjau ant skrudintos bulkytės, kad būtų sočiau.

Graikiški krepšeliai: Į pirktinius krepšelius dedu varškės kremą pirktinį, pvz. su žolelėm, o ant jo, graikinį riešutą. Skanu ir sotu.
user posted image
Visoms gerų bandymų ir dar kartą ačiū.

Saunuole seimininke thumbup.gif ,net pakilo upas labiau tobuleti maisto gaminimo srityje,pasiziurejus i si vaizdeli biggrin.gif biggrin.gif
O vaisiai ten visi atskirai supjaustyti ir sudeti taip? g.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip man reikės pamaitinti 14 žm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 07 25, 22:43)
Kaip man reikės pamaitinti 14 žm doh.gif

laisvai mirksiukas.gif prigamink is anksto daug uzkandziu, salotu ir pamaitinsi 4u.gif
Atsakyti
Panos gal kas zino recepta "sausai" sudytu agurku g.gif
Zinau kad skaiciau supermamoj, bet kurioj temoj net neprisimenu doh.gif Ir paieska nieko neduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2009 07 28, 18:23)
Zinau kad skaiciau supermamoj, bet kurioj temoj net neprisimenu  doh.gif Ir paieska nieko neduoda  ax.gif

prašom receptas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 07 28, 17:42)

Aciu bet ne tas, panasus, bet ne tas verysad.gif
Atsakyti
o kaip darosi salotos-saulegraza? matau koncervuotus kukuruzus, o kas dar? g.gif
Atsakyti
jau radau clap.gif
Atsakyti
eris
Paskelbta 2009 07 28, 17:23
Zinau kad skaiciau supermamoj, bet kurioj temoj net neprisimenu doh.gif Ir paieska nieko neduoda ax.gif

Sveika,
Pirma karta girdziu apie sausai sudytus agurkus blink.gif
Kai rasi recepta gal gali imesti nuoroda, niu labai jau jie mane sudomino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_b: 30 liepos 2009 - 10:00
Aš vakar bandžiau sausai agurkus pasūdyti...rusų saite radau receptą...tiesiog į maišelį sudėjau agurkus,vyšnių lapus,petražolių,krapų,lauro lapo,česnako ir druskos šaukštą...Pakračiau ir palikau.Šiandien paragavau ir man nepatiko...minkšti agurkai kažkokie gavosi...nu nelabai karoče.Gal kažką ne taip dariau...Aš kai darau su užpilu agurkai tokie traškus skanus būna...o čia ne tas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 30 liepos 2009 - 14:10
QUOTE(Elena @ 2009 07 30, 16:09)
Aš vakar bandžiau sausai agurkus pasūdyti...rusų saite radau receptą...tiesiog į maišelį sudėjau agurkus,vyšnių lapus,petražolių,krapų,lauro lapo,česnako ir druskos šaukštą...Pakračiau ir palikau.Šiandien paragavau ir man nepatiko...minkšti agurkai kažkokie gavosi...nu nelabai karoče.Gal kažką ne taip dariau...Aš kai darau su užpilu agurkai tokie traškus skanus būna...o čia ne tas  blush2.gif

pas mane irgi jau marinuojasi maiselyje saldytuve wink.gif tik vakare bus aisku, ar gavosi.
Tik as dariau grieztai pagal recepta- jokiu lauru, vysniu nedejau schmoll.gif Tik druska, krapai smulkiai pjaustyti ir cesnakas. Vis pakratau...pakratau...
Parasysiu,kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Tai gal jomajotvajomajo nuo lapų suminkštėjo lotuliukas.gif Norėjau kad skaniau būtų...Spalvos kaip rašo recepte nepakeitė.Na badysiu dar kartą, be lapų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 30 liepos 2009 - 14:24