QUOTE(regna @ 2009 07 20, 13:06)
QUOTE(suntea7 @ 2009 07 20, 13:09)
fainas receptukas
aciu merginos
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 20, 13:10)
Neryte, super-duper
reiks ryt pagamint
Pas drauge per kaledas kazka panasaus valgem, tik ten buvo zuvies farsas ir ant kiekvieno kukulaicio uzdeta po tirsto majonezo sauksciuka ir zalumynais pabarstyta. Buvo labai labai skanu ir vis idom iau nei kepta zuvis
mmm... su zuvim irgi butu labai skanu, bet cia nerandu pirkti farso, o pati vis neturiu jegu susimalti tai vis atidelioju iv. receptukus su zuvies farsu
QUOTE(rimulia12 @ 2009 07 20, 14:41)
Labai skaniai atrodo. Vis galvoje kirba klausimas: tau reikiami produktai komiam nors patiekalui susiperki is anksto ar sugalvoji patiekala ir tik tada leki i parde? Nes as jei ir sugalvoju saldytuve dazniausiai buna pelyte pasikorus
buna ivairiai, bet dazniausiai gaminu ir fantazuoju su tais produktais, kurie yra saldytuve
QUOTE(daivaP @ 2009 07 20, 15:27)
Neryte, puikus receptukas
esu panašius dariusi, tik be sezamo sėklų
cia pgal skoni - galima i saulegrazas, moliugu seklas (tik bus grubesni ir ne taip graziai atrodys arba reikia didesnius daryti, bet tada bus vos ne kotletai
), linu selenas, o jei darant is vistienos farso galima volioti kokosu drozlese (tik astresnio prieskonio imesti) ar kukuruzu dripsniuose, zodziu fantazijos reikalas