nuplaunam numirkom karkute, nukaulinam, pamarinuojam su megstamais prieskoniukais, pas mane grilio, gyroso daug rozmarino, cesnako, teryaki marinato, per nakti palaikyta, tada pora valandu gerai subintuota i puoda, verdam isemam, paslegiam, ir mes kt diena jau skanavom, morka bandomaisiais tikslais isukta i vidu buvo, kt kart butinai bus slyvos man labai skanu...o tuo labiau, kad nebrangu ir dar aisku kaip padaryta...
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 04, 23:30)
nuplaunam numirkom karkute..
labai skaniai atrodo.. kaip pas mama gal kada reiktu ir man isbandyti pasidaryti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 04, 22:23)
oi kaip sutinku
o kiek tų visokiausių kreinų kapų ir pan? Nemėgstu gavzdikėlių, tad bijau ir per mažai jų įdėt..
kada aju ragaut galima tuos agurkus??
ir kur beje tą puodą su užraugtais agurkais laikyt? šiltai ar šaldytuve????
ačiū už ats.
beje, sumuštinukai su silkute
o kiek tų visokiausių kreinų kapų ir pan? Nemėgstu gavzdikėlių, tad bijau ir per mažai jų įdėt..
kada aju ragaut galima tuos agurkus??
ir kur beje tą puodą su užraugtais agurkais laikyt? šiltai ar šaldytuve????
ačiū už ats.
beje, sumuštinukai su silkute
Na kiek net nežinau..iš akies sudedu.Aišku priklauso nuo puodo kur rauginsiu...gvazdikėlių galima apskritai nedėt...kas kaip mėgsta.Laikau parą virtuvėje ant stalo, po to dedu į šaldytuvą.Valgom jau kitą dieną jei labai norisi Jei nori greičiau valgyti,marinatą reikia užvirinti ir karštu užpilti...
krekeriai ,pastetas
Papildyta:
skrudinta sumustiniu duona uztepta krabu lazdeliu ,kiausinio ir surio pasta
laba dienele
merginos pagelbekyte turiu uzsaldytos trapios teslos. ar galima is jos kokiu uzkandziu pasidaryti. jokiu ideju neturiu, o visur viskas is sluoksniuotos. aciu
merginos pagelbekyte turiu uzsaldytos trapios teslos. ar galima is jos kokiu uzkandziu pasidaryti. jokiu ideju neturiu, o visur viskas is sluoksniuotos. aciu
Bulvių salotos su lašiša
Skanios.Sočios.Kaloringos
Virtos bulvės,virtas kiaušinis,raudonas svogūnas,marinuoti agurkai,obuolys ir lašiša.Viskas supjaustoma gabaliukais.
Lašiša pas mane silpnai sūdyta.Bet manau jei turit rūkytos laisvai galima panaudoti.
Majonezas+krapai/petražolės.
Virtos bulvės,virtas kiaušinis,raudonas svogūnas,marinuoti agurkai,obuolys ir lašiša.Viskas supjaustoma gabaliukais.
Lašiša pas mane silpnai sūdyta.Bet manau jei turit rūkytos laisvai galima panaudoti.
QUOTE(Elena @ 2009 07 08, 09:30)
Bulvių salotos su lašiša
Papildyta:
Elena,jau tik pasižiūrėjus į nuotraukytęrytmeti atbunda gera nuotaika,o,jeigu paskaičius receptą,tai sukyla ir apetitas gaminti.
Ačiū.tau Elena,kad jūs uždegate noru ruošti su gera nuotaika pusrytį -jūs verta šį rytą balionų,kuriuos jums siunciu iš toli.
QUOTE(rikke @ 2009 07 06, 09:53)
labai spalvingi sumuštinukai
QUOTE(Elena @ 2009 07 08, 08:30)
[color=darkviolet]Bulvių salotos su lašiša
kaip visada puikiai patiekta taip ir norisi paskanauti
QUOTE(Elena @ 2009 07 08, 09:30)
Bulvių salotos su lašiša
Sveiki,
siandien padariau sitas salotas, labai skainiai isejo, niam, niam....
Žuvis ir svogūnai alaus tešloje
Alaus tešla
8 š. miltų
3 š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 kiaušinis
Pusė butelio alaus
Alaus tešla
8 š. miltų
3 š. krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
1 kiaušinis
Pusė butelio alaus
QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 20:03)
vaje kaip as megstu tuos svogunu ziedus tesloje!!!
QUOTE(rasyte969 @ 2009 07 15, 19:03)
o man nerodo nuotraukos