Cia is maxima siulomo asortimento.
Parodau gal kam ideju kils
Užkandėlės pikantiškų užkandėlių rinkinys
Čia yra ir kumpio suktinukų su pikantišku sūrio įdaru, ir pomidorų su kepenėlių pašteto ir brendžio įdaru, ir pikantiškų sūrio rutuliukų su alyvuogėmis, ir baklažanų suktinukų su graikinių riešutų įdaru.
Žuvies gaminiai lašišų ir sūrio kremo vyniotinis
Tepamasis sūris, pagamintas iš varškės sūrio, sviesto, paskanintas krapais, česnakais ir prieskoniais, įvyniotas į plonai atpjautą sūdytos lašišos gabalėlį.
Vyniotinis papuoštas petražolėmis ir citrinomis.
Daugiau uzkandeliu su zuvimi
rodau, kaip papuošti sumuštinius galima gražiai
o šaltinys iš čia http://now.ucoz.lv/news/2009-05-07-94 čia yra ir daugiau
o šaltinys iš čia http://now.ucoz.lv/news/2009-05-07-94 čia yra ir daugiau
Jatau, mergaitės, kaip aš šeštadienį ryte apsidžiaugiau atsidarius vieną spintelę O radau ten sumuštinių keptuvę, tiesa pasakius buvau pamiršus apie ją Tai jau prikepiau sumuštinių...dvi lėkštės
O čia į tortijas įdėjau keptos vištienos, ir daug tarkuoto sūrio.Susukau.Užkepiau orkaitėje...Valgėm su daržovėmis ir padažais
O čia į tortijas įdėjau keptos vištienos, ir daug tarkuoto sūrio.Susukau.Užkepiau orkaitėje...Valgėm su daržovėmis ir padažais
Kokios tortilijos Butinai darysiu
Pusryčiai
Iš batono išpjauname rutuliukus, šonus sutepame su sviestu ir pamirkome į smulkintus krapus.
Silkės filę,virtas morkas,lydytą sūrelį sumalame su mėsmalę.Dedame gabaliuką minkšto sviesto,smulkintų krapų ir gerai viską išmaišome.Tepame ant batono...Mano MB valgė su virtomis bulvėmis Sakė skanu
Iš batono išpjauname rutuliukus, šonus sutepame su sviestu ir pamirkome į smulkintus krapus.
Silkės filę,virtas morkas,lydytą sūrelį sumalame su mėsmalę.Dedame gabaliuką minkšto sviesto,smulkintų krapų ir gerai viską išmaišome.Tepame ant batono...Mano MB valgė su virtomis bulvėmis Sakė skanu
QUOTE(Elena @ 2009 07 02, 08:04)
Pusryčiai
Iš batono išpjauname rutuliukus, šonus sutepame su sviestu ir pamirkome į smulkintus krapus.
Silkės filę,virtas morkas,lydytą sūrelį sumalame su mėsmalę.Dedame gabaliuką minkšto sviesto,smulkintų krapų ir gerai viską išmaišome.Tepame ant batono...Mano MB valgė su virtomis bulvėmis Sakė skanu
Iš batono išpjauname rutuliukus, šonus sutepame su sviestu ir pamirkome į smulkintus krapus.
Silkės filę,virtas morkas,lydytą sūrelį sumalame su mėsmalę.Dedame gabaliuką minkšto sviesto,smulkintų krapų ir gerai viską išmaišome.Tepame ant batono...Mano MB valgė su virtomis bulvėmis Sakė skanu
Nu klausykites gal baigiam cia is pat ryto erzintis su tokiais skanumynais jau vien tik pradejus skaityt receptuka pradejo skrandzio sultys skirtis, jau kai vaizdeli pamaciau....
Visa laime, kad darbe saldytuvas visai tuscias
Zinote Elena uz tokius skanestus vyras turetu ant ranku tamsta nesioti
QUOTE(Bitulka @ 2009 07 02, 09:33)
Žinote Bitulka kaip gyvenime būna įvertini tik tada, kai netenki Jis kartais sako:duok man sasiskų paprastų
QUOTE(Elena @ 2009 07 02, 08:56)
Žinote Bitulka kaip gyvenime būna įvertini tik tada, kai netenki Jis kartais sako:duok man sasiskų paprastų
Ex...visi jie is vieno molio nudrebti maniskis irgi nesupranta kai pasistengiu ka nors imantriai padaryt
Pusryčiams farširuoti kiaušiniai su rūkyta dešra
Kiaušinius išverdame,perpjauname per pusė,išimame trynius.
Smulkiai supjaustome svogūną,marinuotą agurką,dešrą.
Trynius sumaigome su šakute,dedame majonezo, sudedame dešrą,agurkus,svogūną,smulkintus krapus.Gerai išmaišome.
Įdarą sudedame į kiaušinius.
Silpnai rauginti agurkai.
Darau pagal šį receptą:
1 kg šviežių nedidelių agurkų,
1 l šalto virinto vandens,
2,5 šaukšto druskos (stambios),
4-5 skilteles česnako,
šakelė juodųjų serbentu lapų,
3-4 šviežių krapų kotai,
gvazdikėlių,lauro lapų,krienų lapų
Vandenyje ištirpiname druską užpilame agurkus su priedais..
Papildyta:
Agurkai
Kiaušinius išverdame,perpjauname per pusė,išimame trynius.
Smulkiai supjaustome svogūną,marinuotą agurką,dešrą.
Trynius sumaigome su šakute,dedame majonezo, sudedame dešrą,agurkus,svogūną,smulkintus krapus.Gerai išmaišome.
Įdarą sudedame į kiaušinius.
Silpnai rauginti agurkai.
Darau pagal šį receptą:
1 kg šviežių nedidelių agurkų,
1 l šalto virinto vandens,
2,5 šaukšto druskos (stambios),
4-5 skilteles česnako,
šakelė juodųjų serbentu lapų,
3-4 šviežių krapų kotai,
gvazdikėlių,lauro lapų,krienų lapų
Vandenyje ištirpiname druską užpilame agurkus su priedais..
Papildyta:
Agurkai
QUOTE(Elena @ 2009 07 03, 09:12)
Elena, norėčiau būti tavo vyru Ale ir netingėjimas gaminti, serviruoti, ech, pavydas ima
QUOTE(Bitulka @ 2009 07 02, 10:00)
Ex...visi jie is vieno molio nudrebti maniskis irgi nesupranta kai pasistengiu ka nors imantriai padaryt
oi kaip sutinku
QUOTE(Elena @ 2009 07 03, 09:12)
Silpnai rauginti agurkai.
o kiek tų visokiausių kreinų kapų ir pan? Nemėgstu gavzdikėlių, tad bijau ir per mažai jų įdėt..
kada aju ragaut galima tuos agurkus??
ir kur beje tą puodą su užraugtais agurkais laikyt? šiltai ar šaldytuve????
ačiū už ats.
beje, sumuštinukai su silkute