Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .4 tema

QUOTE(Martynos mama @ 2009 06 09, 10:12)
Na, pasidairyk parduotuvėse sūrio lazdelių...ale naujiena  mirksiukas.gif Berods tos geltonos su karotinu, žalios - su žalumynais. Bet, bent jau man, ne tiek skanios, kiek gražiai atrodo  lotuliukas.gif

aa, jei naujiena, tai nebūsiu mačius, paskutiniu metu tik įlekiu į parduotuvę, paimu ko reikia ir atgal doh.gif reiks paieškot būtinai, nes tikrai gražiai ir spalvingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Martynos mama, turbut pinigine tokiam nuuostabiam stalui kaip reikiant pasvarinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 09, 11:39)
Martynos mama, turbut pinigine tokiam nuuostabiam stalui kaip reikiant pasvarinot biggrin.gif

Maxima užsidirbo hihihi.gif O jei rimtai, tai jūs matote tik didesnę dalį visko, kas buvo nupirkta....kažkaip neapskaičiavau...Pavyzdžiui silkė, taip ir liko šaldytuve gulėti ax.gif Žodžiu, stalas permažas buvo doh.gif Ir keptą duoną dar beveik visą savaitę valgėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynos mama: 09 birželio 2009 - 12:11
QUOTE(Elena @ 2009 06 08, 10:48)
[color=darkviolet]Manau galima ir kaip užkandį pateikti  blush2.gif
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...

kokia originali ideja thumbup.gif pasiskolinsiu ja, nes esu baisinga smalize cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonkė @ 2009 06 09, 14:22)
sveikos,
neradau kur daugiau ikist savo superinio uzkandzio/salto patiekalo/priedo/prieskonio recepto, tai rasau cia, nes labai i tema. reikes:
200g cesnako
200g jaunu krapu (su stiebeliais, be saknu, ilgis gali but iki 20cm)
puses litro zaliu rugsciu agrastu
viska sumalam su mesmale, sumaisom ir i stiklainiukus (nieko nereikia nusunkti). laikyti saldytuve. issilaiko apie metus. mes dazniausiai valgom taip: duona, sviestas, plonu sluoksniu sie prieskoniai ir ant virsaus pagal tos dienos nora: druska, desra, suris, sonine  ir t.t.... arba nieko nededam  smile.gif
nepakeiciamas dalykas ivairiu mesu ir zuvies marinavimui: iprasti prieskoniai + sitas zoliu misinys  thumbup.gif
viska daryti pagal aprasyma! jokiu drusku, pipiru ar pan.  schmoll.gif agrastai tinka kaip tik sio laikotarpio - kuo rugstesni, tuo skaniau gaunasi. su prisirpusiais misinys surugs!
(tik nededu nuotraukos, nes negrazi butu - tamsiai zalias marmalas  ax.gif )
skanaus!  smile.gif

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Turiu didelį prašymą gal galėtumėt patart ką tokio padaryt užkandžiams? reiks neštis į Gamtą (kaimo turizmas) bus apie 30 Žmonių ir nežinau ką padaryt tiek sad.gif

Padarysiu keptos duonos, gal lavašą su priedais ką čia dar prie alaus ir šiaip užkrimst ?
Labai prašau patarti 4u.gif reik jau penktadieniui.

dar pamiršau paminėti, kad yra ir vegetarų tai lašišos sumuštinukų, o daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 09 birželio 2009 - 18:45
QUOTE(Martynos mama @ 2009 06 09, 09:05)
Taigis, mano firminė mišrainė.

vegetariška ax.gif

QUOTE(Joana @ 2009 06 09, 10:29)
aa, jei naujiena, tai nebūsiu mačius, paskutiniu metu tik įlekiu į parduotuvę, paimu ko reikia ir atgal  doh.gif reiks paieškot būtinai, nes tikrai gražiai ir spalvingai atrodo  thumbup.gif

4u.gif aš jau iš parduotuvės, apieškojusi radau tas spalvotąsias lazdeles, tad kitam baliui ir pas mane ant stalo tokios bus.. thumbup.gif

sinta,
čia nemažai yr pavyzdžių.. nespsi rinktis, kai daugaiu panašių temelių perksitysi... 4u.gif
siūlymas daug vėrinukų įvairiausių(mano paskuitnis: kepta duona,kaišinis,silkė,svogūnas ir pan...), kokių mini sumuštinukų (aš labai pamėgus dabar forminę duoną iškočiot,užrtepliot lydytu sūriu,kumpio užmest, susukt ir į orkaitę porai min.)..
tad skaityt ir copink įdomesnes mintis. mirksiukas.gif
p.s. mano naujas atradimas: džiovintos slyvos įdarytos sūriu/majonezu/česnaku wub.gif
Atsakyti
Martynos mama, nu kazkas fantastiko..kaip as pavydziu jusu sveciams!!!!!! biggrin.gif 4u.gif super super super
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 09, 19:02)
vegetariška ax.gif
4u.gif aš jau iš parduotuvės, apieškojusi radau tas spalvotąsias lazdeles, tad kitam baliui ir pas mane ant stalo tokios bus.. thumbup.gif

sinta,
čia nemažai yr pavyzdžių.. nespsi rinktis, kai daugaiu panašių temelių perksitysi... 4u.gif
siūlymas daug vėrinukų įvairiausių(mano paskuitnis: kepta duona,kaišinis,silkė,svogūnas ir pan...), kokių mini sumuštinukų (aš labai pamėgus dabar forminę duoną iškočiot,užrtepliot lydytu sūriu,kumpio užmest, susukt ir į orkaitę porai min.)..
tad skaityt ir copink įdomesnes mintis. mirksiukas.gif
p.s. mano naujas atradimas: džiovintos slyvos įdarytos sūriu/majonezu/česnaku wub.gif

žinokit copinu ir jau prisiseivinau, bet ne daug nes jei bus karšta vengiu kiaušinio ar kas greit gestu g.gif pvz jau mišrainių jokių nenusivešim ir t.t dar plius ne su savo masina važiuosim vėl viską keičia ax.gif

Aš suprantu, kad tu receptų begalės čia, bet reikia atsirinkti ir labiau tinkamus ir sakau gal Jūs visos labiau patyrusios nei aš blush2.gif nes aš esu vos kelis kartus šiek tiek užkandžių darius, o čia šitiek reiks ir vyro bendradarbiams tai norisi nepasišiukšlint blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 06 09, 23:05)

o tai balius dieną vyks? nes vakarai dar visai nešilti ir neiko kiaušiniui nenutiktų manau... 4u.gif
dar man labai skanu: meliono gabalėlis apsuktas vytintu kumpiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 06 08, 12:47)
..metu keletą savo stalo grožybių mirksiukas.gif

koks gražumėlis wub.gif
man tos sūrio lazdelės ir labai patinka, ypač su prieskoninėm žolelėm thumbup.gif o supjaustytos atrodo dar gražiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gailiuosi kad uzsukau, dabar nebegaliu kaip seiles varva biggrin.gif o ten krevetes tos ruzavos? unsure.gif
Atsakyti