Neryte, noreciau paklausti, kokia jusu profesija?kur jus dirbate?nes tokius patiekalus,manau,gali gaminti tik lb pasikaustes virtuves sefas, tai as neklystu?
Kadangi pati pasisėmiau begales idėjų iš šios temelės, tai atiduodu duoklę...metu keletą savo stalo grožybių
Lašišų+avokado+citrinos krepšeliai.
sūrio lazdelių kompozicija...
Pomidoriukai uždengia agurką, po kuriuo slepiasi mažas kotletukas.
Bendras stalo vaizdas...
kitu kampu...
ir desertas
Lašišų+avokado+citrinos krepšeliai.
sūrio lazdelių kompozicija...
Pomidoriukai uždengia agurką, po kuriuo slepiasi mažas kotletukas.
Bendras stalo vaizdas...
kitu kampu...
ir desertas
QUOTE(Martynos mama @ 2009 06 08, 12:47)
Kadangi pati pasisėmiau begales idėjų iš šios temelės, tai atiduodu duoklę...metu keletą savo stalo grožybių
Lašišų+avokado+citrinos krepšeliai.
sūrio lazdelių kompozicija...
Pomidoriukai uždengia agurką, po kuriuo slepiasi mažas kotletukas.
Bendras stalo vaizdas...
kitu kampu...
ir desertas
Lašišų+avokado+citrinos krepšeliai.
sūrio lazdelių kompozicija...
Pomidoriukai uždengia agurką, po kuriuo slepiasi mažas kotletukas.
Bendras stalo vaizdas...
kitu kampu...
ir desertas
Nu zinote ka, cia net po pietu pavojinga uzsukti sitoki vaizdai.... gerai, kad darbe sedziu ir nieko stalciuje neturiu, nes jei namie buciau mauciau is karto i saldytuva
QUOTE(gabrieliux @ 2009 06 08, 11:02)
Neryte, noreciau paklausti, kokia jusu profesija?kur jus dirbate?nes tokius patiekalus,manau,gali gaminti tik lb pasikaustes virtuves sefas, tai as neklystu?
jau ne pirma karta rasau (kelios merginos jau to paties klause ) - visiskai nesusijusi su virtuve Taigi dar labiau malonu girdetitoki komplimenta
QUOTE(Martynos mama @ 2009 06 08, 12:47)
Kadangi pati pasisėmiau begales idėjų iš šios temelės, tai atiduodu duoklę...metu keletą savo stalo grožybių
wow, super, bravo....
QUOTE(Nerytė @ 2009 06 08, 14:05)
wow, super, bravo....
Dėkui
Nesimato nuotraukose, bet man patiko farširuotų kiaušinių skonis...Sudėtis kiaušinio trynys + smulkiai pjaustytas marinuotas agurkas + šprotai + kepintas sezamas + prieskoniai + majonezas. Kepintas sezamas duoda labai pikantišką prieskonį...Be to, svečiai juokėsi, jog kažkas burnoj traška
Ir dar...beje pirmiausiai "damušėm" sūrio rutuliukus. Reikia - skysto lydyto sūrelio (aš pirkau berods lankų). Į jį subėriau 100g tarkuoto Džiugo ir šaukštu išmaišiau. Gavosi košė makalošė. Sutarkavau anakardžio riešutus. Tada drėgnomis rankomis voliojau sūrio masės bumbuliukus ir suformavusi bumbuliuką ritinėdavau jį smulkintų riešutų lėkštelėje. Kalorijų - milijonas. Skonis Tiesa, atkreipkit dėmesį, kad pirkti tarkuotą Džiugą labiau apsimoka (100g apie 2,99Lt) nei pirkti gabalą ir tada jį pjaustyti
Martynos mama, kokios vaišės noriu deserto, salotų su kukurūzais ir vėrinukų su vynuogėmis receptų
o kokios ten salotos pas tave buvo ant stalo na bet stalelis super
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 08, 20:29)
o kokios ten salotos pas tave buvo ant stalo na bet stalelis super
aha., mane užkabino ir tos saloytos ir dar desertas. gal, martynos mama, plačiau apie juos?
Dėkui, pasijutau be penkių minučių kulinarė
Taigis, mano firminė mišrainė. Pirmiausiai turiu pasakyti, kad nuotraukoje matote nevisai tokį vaizdą, kurio aš norėjau Esmė ta, kad buvau 100proc. garantuota, kad namie žirnelių turiu....o apsižiūrėjus paskui jau post factum buvo
Receptas:
indelis kukurūzų
indelis žirnelių
didesnis stiklainiukas pjaustytų marinuotų pievagrybių
stiklainiukas marinuotų svogūnėlių
majonezas
Aš naudoju arba Helmans su žolelėmis, arba Kėdainių KF (salotoms ar be konservantu). Viską sumaišot, įberiat prieskonių, jei reikia - druskos. Vualia. Skanaus.
Želės tortas.
keletas pakelių želės
1,5 pak. želatinos
1litras kefyro (riebesnio)
2-3 šaukštai cukraus
uogų.
Aš naudojau apelsinų ir kivių želę. Diena prieš padariau želę (įprastuose induose). Jai sustingus, peiliu supjausčiau gabalėliais. Ištirpinau želatiną. Į didesnį indą supyliau kefyrą, cukrų (išmaišiau), atvėsintą želatiną, subėriau želės gabalėlius, braškes. Vietoj braškių tinka serbentai, avietės, šilauogės ar kt. uogos. Jei norite šiek tiek saldžiau, berkite daugiau cukraus. Palikti vėsiai, kol sustings.
Vėrinukai su vynuogėm. Sudėtis: balta forminė duona, krabų lazdelės, olandiškas sūris, vynuogė.
Taigis, mano firminė mišrainė. Pirmiausiai turiu pasakyti, kad nuotraukoje matote nevisai tokį vaizdą, kurio aš norėjau Esmė ta, kad buvau 100proc. garantuota, kad namie žirnelių turiu....o apsižiūrėjus paskui jau post factum buvo
Receptas:
indelis kukurūzų
indelis žirnelių
didesnis stiklainiukas pjaustytų marinuotų pievagrybių
stiklainiukas marinuotų svogūnėlių
majonezas
Aš naudoju arba Helmans su žolelėmis, arba Kėdainių KF (salotoms ar be konservantu). Viską sumaišot, įberiat prieskonių, jei reikia - druskos. Vualia. Skanaus.
Želės tortas.
keletas pakelių želės
1,5 pak. želatinos
1litras kefyro (riebesnio)
2-3 šaukštai cukraus
uogų.
Aš naudojau apelsinų ir kivių želę. Diena prieš padariau želę (įprastuose induose). Jai sustingus, peiliu supjausčiau gabalėliais. Ištirpinau želatiną. Į didesnį indą supyliau kefyrą, cukrų (išmaišiau), atvėsintą želatiną, subėriau želės gabalėlius, braškes. Vietoj braškių tinka serbentai, avietės, šilauogės ar kt. uogos. Jei norite šiek tiek saldžiau, berkite daugiau cukraus. Palikti vėsiai, kol sustings.
Vėrinukai su vynuogėm. Sudėtis: balta forminė duona, krabų lazdelės, olandiškas sūris, vynuogė.
QUOTE(Joana @ 2009 06 09, 08:09)
o kas čia per sūrio lazdelės? neužfiksavau niekur tokių o prie to stalo pasėdėt laaabai norėčiau
Na, pasidairyk parduotuvėse sūrio lazdelių...ale naujiena Berods tos geltonos su karotinu, žalios - su žalumynais. Bet, bent jau man, ne tiek skanios, kiek gražiai atrodo