kokia faina ideja butinai pagaminsiu savo kleckui
QUOTE(Nerytė @ 2009 06 06, 12:44)
lietiniai, pieniskos desreles ir darzoves
labai patiko spalvotų lietinių idėja kaip aš pati niekad nesumąsčiau?
būtinai darysiu ir jau greitai
bet "žaliuose" blynuose matyt labai daug petražolių reiktų dėt, kad tiek daug matytųsi?? ar skonis nenukenčia, kaži??
gardziai atrodo ,bet avokadu kiek daug
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 07, 11:28)
labai patiko spalvotų lietinių idėja kaip aš pati niekad nesumąsčiau?
būtinai darysiu ir jau greitai
bet "žaliuose" blynuose matyt labai daug petražolių reiktų dėt, kad tiek daug matytųsi?? ar skonis nenukenčia, kaži??
būtinai darysiu ir jau greitai
bet "žaliuose" blynuose matyt labai daug petražolių reiktų dėt, kad tiek daug matytųsi?? ar skonis nenukenčia, kaži??
sekmes gaminant
nereikia labai daug, stambiau sukapoti (matosi nuotraukose kokie mazdaug gabaleliai) ir jos graziai pasiskirsto po tesla. Skonis labai nesikeicia, labiau keiciasi raudonu nuo paprikos ir pomidoru padazo
QUOTE(Briliantas @ 2009 06 07, 13:20)
Alano salotos (nes gaminu kaip vakar per telika maciau )
labai skaniai atrodo, bet avokadu tikrai daug.. o koks indelis kreveciu tokiam kiekiui avokadu?
QUOTE(Briliantas @ 2009 06 07, 13:20)
Alano salotos (nes gaminu kaip vakar per telika maciau )
Mačiau ir aš tas salotas. tai išgirdus avokadų kiekį irgi buvo "kąąą??".
Man asmeniškai čia produktai nesiderina.
Visų pirma, nedėčiau majonezo, nes avokadas pats savaime riebus ir kreminės tekstūros. Plius tas majonezas. Padažą keisčiau į gerokai lengvesnį - kažką tiesiog paprasto - citrinos, medaus, aliejaus ir žolelių.
Bet jei jau taip norisi to majonezo, tada nedėti avokadų.
Bet čia tik mano pamąstymai.
nu siaip tai skanios. .... indelis gal kokie 450 gr....ismeciau jau.... nesaldytos ....
mum skanu .........o padaza galima deti citrinini tikrai...........gavosi nemazas kiekis.........ale mes ir sveciai sudorojom jau...........tik pamirsau cesnako ideti ............ jauciu kita karta galima bandyti paslakstyti arba ipjaustyti citrinos ir apipilti lengvu padazu......... bet kaip pirma karta visai skanu
mum skanu .........o padaza galima deti citrinini tikrai...........gavosi nemazas kiekis.........ale mes ir sveciai sudorojom jau...........tik pamirsau cesnako ideti ............ jauciu kita karta galima bandyti paslakstyti arba ipjaustyti citrinos ir apipilti lengvu padazu......... bet kaip pirma karta visai skanu
QUOTE(Briliantas @ 2009 06 07, 14:20)
Alano salotos (nes gaminu kaip vakar per telika maciau )
Atrodo tai skaniai aplamai megstu visokias salotas
QUOTE(Briliantas @ 2009 06 07, 16:50)
nu siaip tai skanios.
ok, metam lauk tuos avokadus ir likučius apsileiku sau apetitnos.
Manau galima ir kaip užkandį pateikti
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
QUOTE(Elena @ 2009 06 08, 10:48)
Manau galima ir kaip užkandį pateikti
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
O,čia tai skonis ,ir grožis Elena,super
QUOTE(Elena @ 2009 06 08, 09:48)
[color=darkviolet]Manau galima ir kaip užkandį pateikti
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
Vynuogės šokolade.Juodą šokoladą ištirpinti, įpilti grietinėles, merkti vynuogės.Palikti kad šokoladas sustingtu...
super
as sestadieni dariau braskes, tik merkiu iki puses arba daugiau nei puse, ir i sokolada dedu gabaleli sviesto, o ne grietinele, geriau stingsta, trasksnis sokoladas buna nei su grietinele, nes esu isbandzius abu variantus.
Spogo is lekstes staigiai, draugai negalejo pasidalinti kam atiteks paskutines braskes