vaisinuosi ,labai jau skanu
Sveikutes. Ruosiuosi dukrytes gimtadienio sventei, tai receptukus ziurineju. *Marta*, norejau paklaust, ar kiausiniai eziukas ir pelyte vienodai idaryti ar skirtingai? Ir gal galima butu ananaso misraines recepta? Aciu
Papildyta:
Man dar neteko isbandyt cia aprasytos saulegrazos misraines - esu darius su menkiu kepenelem tik.
Papildyta:
Man dar neteko isbandyt cia aprasytos saulegrazos misraines - esu darius su menkiu kepenelem tik.
kadangi šis užkandis nelabai tinka į užkandžių prie vyno temą, o temoje prie alaus kalbama kone tik apie keptą duoną tai ateinu čia
Keptas varškės sūris su medumi ir čili
30% rieb. varškės sūrio su kmynais
2 v. š. medaus
aitriosios paprikos miltelių
aliuminio folijos
Sūrį įpjauti įstrižais 1 cm gilumo grioveliais arba grotelėmis. Iš aliuminio folijos (perlenktos 3 kartus, kad būtų tvirčiau), suformuoti nedidelę kepimo skardelę, į kurią dėti varškės sūrį gerai apvoliotą paprikos milteliuose, užpilti medumi (jei medus sukietėjęs, prieš tai pašildyti jį mikrobangų krosnelėje arba pakaitinti ant nedidelės ugnies).
Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti ~20min, kol medus ant sūrio paviršiaus gražiai apdžius, bet nesudegs.
Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
Keptas varškės sūris su medumi ir čili
30% rieb. varškės sūrio su kmynais
2 v. š. medaus
aitriosios paprikos miltelių
aliuminio folijos
Sūrį įpjauti įstrižais 1 cm gilumo grioveliais arba grotelėmis. Iš aliuminio folijos (perlenktos 3 kartus, kad būtų tvirčiau), suformuoti nedidelę kepimo skardelę, į kurią dėti varškės sūrį gerai apvoliotą paprikos milteliuose, užpilti medumi (jei medus sukietėjęs, prieš tai pašildyti jį mikrobangų krosnelėje arba pakaitinti ant nedidelės ugnies).
Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti ~20min, kol medus ant sūrio paviršiaus gražiai apdžius, bet nesudegs.
Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
QUOTE(*Marta* @ 2009 05 22, 09:33)
oi dar kiek norejau padaryti, bet vyras jau nebeleido
Lenkiu galvą prieš Martą.
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 09:58)
Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
Labai paragauti mažučio gabalyčio norėčiau
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 08:58)
kadangi šis užkandis nelabai tinka į užkandžių prie vyno temą, o temoje prie alaus kalbama kone tik apie keptą duoną tai ateinu čia
Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
Mielai prigriebčiau visą...būtinas bus išbandytas, nes labai apetitiškai atrodo
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 09:58)
kadangi šis užkandis nelabai tinka į užkandžių prie vyno temą, o temoje prie alaus Puikus užkandis prie alaus ar kitokių stipresnių gėrimų, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiui.
o va cia tai jauciu geris
Lašišos salotos
Labai paprastos...
Virtos bulvės,virtas kiaušinis,agurkas marinuotas,lašiša rūkyta,bazilikas ir padažas 1000 SALŲ salotoms.
Labai paprastos...
Virtos bulvės,virtas kiaušinis,agurkas marinuotas,lašiša rūkyta,bazilikas ir padažas 1000 SALŲ salotoms.
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 25, 08:58)
Keptas varškės sūris su medumi ir čili
Jau koks sūrio gražumas o skonis turbūt dar geresnis
Elena, salotytės kaip visada nuostabiai atrodo
QUOTE(Pelene @ 2009 05 25, 03:23)
*Marta*, norejau paklaust, ar kiausiniai eziukas ir pelyte vienodai idaryti ar skirtingai? Ir gal galima butu ananaso misraines recepta? Aciu
vienodai
MISRAINE "ANANASAS"
Mišrainei reikės: 2-3 virtų bulvių, 3 virtų kiaušinių, 100 g fermentinio sūrio, 2-3 vnt marinuotų agurkų, svogūno mėlyno( galima bet kokio) , 1 virtos vištienos šlaunelės, svogūnų laiškų puošimui, graikiškų riešutų puselių, majonezo, druskos, pipirų.
Bulves, kiaušinius, sūrį - sutarkuoti, agurkus, vištieną, svogūną - supjaustyti kubeliais.
Į pailgą lėkštę sluoksniuoti, kad gautųsi forma, panaši į ananasą:
bulvės, kiaušiniai, majonezas, druska, pipirai, vištiena, svogūnai, majonezas, druska, pipirai, agurkai, sūris, majonezas, graikiški riešutai, svogūnų laiškai.
Leisti mišrainei pastovėti kokias 2 val ir skanauti
QUOTE(*Marta* @ 2009 05 26, 10:26)
as pakeiciau virta vistyte i rukyta, mums skaniau ir majoneza majoneza hellmans maisiau truputi su nat jogurtu ir trupineliu cesnako
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 26, 11:30)
as pakeiciau virta vistyte i rukyta, mums skaniau ir majoneza majoneza hellmans maisiau truputi su nat jogurtu ir trupineliu cesnako
O Jus pabandykit Daumantu "Pikantiska" majoneza, nereiks su niekuo maisyti, nes jis pusriebis ir lengvas, o ir cesnako ten jau yra Man tai jis pats skaniausias majonezas is visu lietuvisku
QUOTE(Elena @ 2009 05 04, 11:18)
Pomidorai įdaryti žuvimi.
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....
Karšto rūkymo žuvis (pas mane ji vardu Kapitonas), svogūnas smulkintas,krapai,virti kiaušiniai tarkuoti ir majonezas Žuvį tiesiog rankomis nuimu nuo kaulo....
ka tik pagaminau sita patiekaliuka ir laukiu mb grystant is darbo kadangi neturejau rukytos zuvies, vietoj jos panaudojau patroskinta menkes file, visai nieko gavosi. ir dar prie tu pomidoriuku paskrudinau batona su sviestu lauksiu ivertinimo is vyro