Aš tai turiu gal ir kvailą klausimėlį dėl karšto dušo bet gal kaip naujokei atleisit Šiaip reikia gal į skrotelę vandens nepatektų o kaip su karštu dušu, saugot kažkaip kad nepatektų ar nieko kad patenka? Po poros savaičių jau ir šiaip daugiau laiko turėsiu pasiieškosiu info dabar nelabai daug turiu, tai gal kas žinosit, jei taip labai ačiū Jei ne išgyvensiu:) Reikia mokytis o man galvoj tik gėlės, laukiu nesulaukiu kol galėsiu lėkt pirkt.
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 17, 14:50)
Aš tai turiu gal ir kvailą klausimėlį dėl karšto dušo bet gal kaip naujokei atleisit Šiaip reikia gal į skrotelę vandens nepatektų o kaip su karštu dušu, saugot kažkaip kad nepatektų ar nieko kad patenka? Po poros savaičių jau ir šiaip daugiau laiko turėsiu pasiieškosiu info dabar nelabai daug turiu, tai gal kas žinosit, jei taip labai ačiū Jei ne išgyvensiu:) Reikia mokytis o man galvoj tik gėlės, laukiu nesulaukiu kol galėsiu lėkt pirkt.
Po dušo iššluostykit pažastėles ir skrotelę
Labai ačiū už atsakymą Pasirodo visai paprasta
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 17, 15:08)
Labai ačiū už atsakymą Pasirodo visai paprasta
Aš sustatau į vonelę kokią, duodu vandens srovę gerai,leidžiu pamirkt,vandeniui nuvarvėti,iššluostau paskui jas viskas
QUOTE(mocha @ 2009 05 17, 15:33)
Aš sustatau į vonelę kokią, duodu vandens srovę gerai,leidžiu pamirkt,vandeniui nuvarvėti,iššluostau paskui jas viskas
o kas kiek laiko darot karštą dušą?
Padėkit, mano kelių orchių žiedstiebiai kaip pastrigo gruodį, tai taip ir nebejuda iš vietos
QUOTE(čikibari @ 2009 05 17, 17:28)
o kas kiek laiko darot karštą dušą?
Aš gal kas kelias savaites. Į mėnesį kartą gal. Kai prisimenu nežinau kaip kitos. Gal kas pasidalins?
QUOTE(mocha @ 2009 05 17, 21:34)
Aš gal kas kelias savaites. Į mėnesį kartą gal. Kai prisimenu nežinau kaip kitos. Gal kas pasidalins?
Aš tik karštą dušą darant suvokiu kiek aš daug orchių turiu Kol ten visas išdušinu ir išmirkau trąšose. Sugaištu tikrai nemažai laiko.
Aš darau "iš akies"į kaip sakoma. Matau jau kada joms norisi pasidušinti. Nežinau man irgi gal gaunasi kas 2 sav. Jei labai karštos, saulėtos dienos kas 1 sav.
Žiemą tokio dušo nedarau visai.
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 17, 15:50)
as karsta dusa darau kiekviena karta,kai ateina metas jas laistyti.Niekur nieko nesluostau,o palieku truputi vonioje,kad mano gelytes apdziutu.Dusa visada darau tik is ryto,nes skaiciau,kad vakare negerai.Po to pastatau ant rytines palanges.Dabar orchyciu turiu tik 15,seniau buvo daugiau,tai jau zadejau su dusu nebesiterlioti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 15, 19:36)
o goziai kokie ypac brangiausiojo dovanota nereali
Papildyta:
QUOTE(čikibari @ 2009 05 14, 21:03)
šitą gėlyte liepos mėnesį gavau dovanų. nuo lapkričio jinai nebežydi. dabar leidžia 4 orines šaknis ir dar kažkokį "ūglį". nuotraukose gal nelabai ryškiai matosi bet neišeina aiškiau padaryti. norėčiau patyrusių gėlininkių paklausti kas tai galėtų būti na gal ižiūrėsite.. ten kur tarp tų sausų šaknų matosi tokie kaip du lapeliai.
nemoku kitaip ikelti nuotrauku.
nemoku kitaip ikelti nuotrauku.
mamyte, sveikiname, turite vaikeli!
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 17, 07:51)
Prasau karts nuo karto informuoti kaip sekasi
OK jei nepakratys koju artimiausiu metu
QUOTE(puke0 @ 2009 05 17, 10:34)
as irgi pagalvojau,kad gal man ja iskart ir sodinti i substrata,nelaikant reanimatoriuje,bet ar dar gali isaugti lapai,jei ne vieno ju nera
Jei saknims viskas gerai - lapus uzsiaugina naujus