Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(doviliuke21 @ 2009 05 08, 07:00)
Labas rytas, o pas mane viena gelyte vaika augina ant sakos ziuriu ir saknis leidzia tai db man ja nuimti graziai su visu kamienu ir renimuoti kad daug saknu atsirastu ar kaip??? ax.gif

Nuimti reikia, kai saknys bus 5 cm ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 23:29)
Aderaa, o kokia zeme pirkai? Netinka ta zeme is parduotuviu. Reik substrato "Extra". Didesnes maximos juo prekiauja.
Nukirptas saknytes tikiuosi dezinfekavai cinamonu smile.gif
O jei liko bent pora normaliu saknu tai turetu prigyti gelyte, tik reik tinkamo substrato, kad vel nesupudytum.

Ačiū visoms už patarimus, žemę jaučiu reiks pirkti kitą, nes ta kurią pirkau ne vien žievelės, kažkokių baltų rutuliukų ten pRidėta, o velnias, doh.gif kaip aš anksčiau pas jus neužsukau, dabar viską iš naujo reiks daryti. verysad.gif

dar kartelį AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
vakar ant mano pirktos gelytes uzrasas phinelopsis blink.gif kodel ne phalenopsis? cia kazkoks porusis gal?? rolleyes.gif
Atsakyti
žiekit, kas čia toks augas? ta šakelė išleista iš pažasties, pumpurų nėra mastau.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Idomus vaizdelis biggrin.gif Na svarbu kazkas auga, tikrai nieko blogo neuzaugs biggrin.gif Kai baigs augti ir mums parodyk kas ten isaugo, kad kita karta zinotume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 08, 09:19)
vakar ant mano pirktos gelytes uzrasas phinelopsis blink.gif  kodel ne phalenopsis? cia kazkoks porusis gal?? rolleyes.gif

kazkas kazkur kazka girdejo ir kazka panasaus bande parasyti toks jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 08, 10:38)
kazkas kazkur kazka girdejo ir kazka panasaus bande parasyti toks jausmas  lotuliukas.gif

ta prasme? g.gif labai idomu pasidare, tai ir klausiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 07, 23:29)
Aderaa, o kokia zeme pirkai? Netinka ta zeme is parduotuviu. Reik substrato "Extra". Didesnes maximos juo prekiauja.
Nukirptas saknytes tikiuosi dezinfekavai cinamonu smile.gif
O jei liko bent pora normaliu saknu tai turetu prigyti gelyte, tik reik tinkamo substrato, kad vel nesupudytum.

turiu klausimėlį na ne tiesiogiai apie orchidėjas ax.gif ar ir kitoms gėlytėms jas gelbėjant (na nupjausčius papuvusias šaknis) pjaustymo vietas cinamonu reikia pabarstyti (ar čia tik phal. tas veikia) g.gif gal kas bandėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 08, 09:43)
ta prasme? g.gif labai idomu pasidare, tai ir klausiu.. doh.gif

as norejau pasakyti, kad gal kazkas bande gele uzvadinti, bet pamirso kaip, neto po ranka nebuvo ir uzrase bet kaip biggrin.gif cia mano tokia versija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 08, 10:50)
as norejau pasakyti, kad gal kazkas bande gele uzvadinti, bet pamirso kaip, neto po ranka nebuvo ir uzrase bet kaip  biggrin.gif cia mano tokia versija  tongue.gif

ale ir ant skirtuko toks uzvadinimas, pagooglinau, bet nieko neradau. matyt, bus taip kaip tu sakai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 05 08, 10:44)
turiu klausimėlį na ne tiesiogiai apie orchidėjas  ax.gif  ar ir kitoms gėlytėms  jas gelbėjant (na nupjausčius papuvusias šaknis) pjaustymo vietas cinamonu reikia pabarstyti (ar čia tik phal. tas veikia)  g.gif  gal kas bandėte  4u.gif

Turiu tik orchidejas, tai nelabai zinau kas kitoms gelems tinka. Siaip cinamonas turi dezinfekuojanciu savybiu, tai matyt tinka visur kur norima isvengti infekcijos isimetimo. O kiek kitos geles yra atsparios visokiems uzkretimas tai jau nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 04 16, 16:05)
o dabar registruojuos naujoj temoj, aciu mikuotikei uz naujus namucius
visoms linkiu sekmingai susidoroti su keblumais ir dziaugtis geliu ziedais
user posted imageuser posted image

user posted image

Nu koks grazus palinkejimas wub.gif wub.gif wub.gif bet kad tu ziedu nematyt verysad.gif
Sveikos,as cia vel su savo sergancia gelyte,pamenat rasiaukad buvo atsirade rudu guzeliu,pasirodo bjaurusis manaja uzpuole doh.gif jau du krtus purskiau,siandien trecia karta ir dar pamirkiau jame ,bet tie guziukai rudi nenyksta,GAL JUOS NUKRAPSTYTI REIK????
Atsakyti