As tai turiu toki dozavimo induka nuo kitu trasu, lietuvisku. Achemos berods.
pas mane irgi Schultz trąšos. Bet nieko sudėtingo dozuot 2 l dedu puse to šaukštelio ir viskas
bet aš vos ne kas kartą tręšiu tiesa retai lb laistau
Uogiene, eisiu pafotkint tuos lapus. Nu bliamba buvo jau kažkas tokią bėdą įdėjęs, tik nerandu kas ir kur.
O miniukas tai... aš tokią tik didelę mamai nupirkau.. Kokioj kokioj maximoj laisvės pr. jų yra? Toj Karoliniškių?
vyrui pasakiau.. tai grįžęs nuveš.. o jau galvojau, kad puls prieštarauti, bet ne..
O miniukas tai... aš tokią tik didelę mamai nupirkau.. Kokioj kokioj maximoj laisvės pr. jų yra? Toj Karoliniškių?
vyrui pasakiau.. tai grįžęs nuveš.. o jau galvojau, kad puls prieštarauti, bet ne..
va tokie du lapai..
co to.. ?
co to.. ?
QUOTE(VAri @ 2009 04 30, 10:46)
Uogiene, eisiu pafotkint tuos lapus. Nu bliamba buvo jau kažkas tokią bėdą įdėjęs, tik nerandu kas ir kur.
visos parduotuvinės naujienos ir plepesiai yra kitoje temoje aptarinėjami
http://www.supermama...howtopic=438700
prašom užeiti
o šitoje temoje TIK priežiūros patarimai ir pan.
Vari, ten pries 2 sav. pirkau, nesu tikra ar dar yra, bet kazko gero turetu buti vo matai kaip faina, kad TB toks supratingas
O lapai tai kiek mano galva sugalvoja, tai speju, kad buvo vandens lasu ant lapu ir pateko ant tiesiogines saules ir nudege tose vietose kur gavosi padidinimo stiklo efektas ar kazkas tokio Man atrodo, kad cia mechaninis pazeidimas
O lapai tai kiek mano galva sugalvoja, tai speju, kad buvo vandens lasu ant lapu ir pateko ant tiesiogines saules ir nudege tose vietose kur gavosi padidinimo stiklo efektas ar kazkas tokio Man atrodo, kad cia mechaninis pazeidimas
tai gerai, kad mechaninis. Ačiū, kad paraminai. Tai atsinešiu tada ant savo palangės kol pas mamą iškeliaus..
QUOTE(VAri @ 2009 04 30, 10:15)
tai gerai, kad mechaninis. Ačiū, kad paraminai. Tai atsinešiu tada ant savo palangės kol pas mamą iškeliaus..
nesu tikra labai didele tikimybe, kad nusikalbu
QUOTE(VAri @ 2009 04 30, 11:15)
O as tai skaiciau, kad buna kazkokios erkutes ar kazkokie vabaliukai, kurie prisisiurbia lapo apacioje ir issiurbia lapo sultis palikdami va tokias baltas demes. Siulyciau stebeti ar nedaugeja tu plemeliu. Pastebejus, kad daugeja purksciau Actara
Vari, o daugiau nieko itartino nera?
sitame rusu saite http://www.orchidee.ru/ sone kaireje pasirinkus ligas, pateikta nemazai info su nuotraukom gal ka nors pritaikysi savo gelei?
sitame rusu saite http://www.orchidee.ru/ sone kaireje pasirinkus ligas, pateikta nemazai info su nuotraukom gal ka nors pritaikysi savo gelei?
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 30, 08:41)
pas mane irgi Schultz trąšos. Bet nieko sudėtingo dozuot 2 l dedu puse to šaukštelio ir viskas
Laba,
O ne per dydele koncentracija???Aš puse to šaukštelio ant 4 litru darau
QUOTE(kilka @ 2009 04 30, 14:34)
Pagal rekomendacijas ant pakuotės - normali, pagal daugybę orchidėjų augintojų - per didelė ir per tankus trešimas