Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 11:00)
As galeciau didziuli tingini padaryt,uzsakyti kad drauge iskeptu namini torta labai grazu ir sloksniuotos teslos pyrageliu galeciau as iskepti  ax.gif  Arba varskes pyraga su spanguolem arba obuoliu pyraga arba dar geriau viska  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaila tu vaikuciu be proto,negaliu sustot galvot verysad.gif Vakar vyrui ir sakau. Tiek meiles ir svelnumo kiek as atiduodu savo pupai,ten uztektu desimciai... Mano mociute mus katem vadina,sako glaustotes ir glaustotes rolleyes.gif Labai meili mano mergyte wub.gif Taip ir kyla iskarto mintys,kad tu maziuku ten niekada taip niekas nepamyluoja ir neisbuciuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 11:05)
Gaila tu vaikuciu be proto,negaliu sustot galvot  verysad.gif  Vakar vyrui ir sakau. Tiek meiles ir svelnumo kiek as atiduodu savo pupai,ten uztektu desimciai... Mano mociute mus katem vadina,sako glaustotes ir glaustotes  rolleyes.gif  Labai meili mano mergyte  wub.gif Taip ir kyla iskarto mintys,kad tu maziuku ten niekada taip niekas nepamyluoja ir neisbuciuoja  verysad.gif

oi nebekalbėk, nes tuoj verksiu verysad.gif . Glaudžiu savo pupą ir vis galvoju, kad jų mamos taip nemyli ir kodėl? Mūsų vaikai tikri laimės kūdikiai doh.gif . O aš dar kartais pagalvoju ar tikrai gera mama esu?...

Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2009 04 19, 12:15)
oi nebekalbėk, nes tuoj verksiu verysad.gif . Glaudžiu savo pupą ir vis galvoju, kad jų mamos taip nemyli ir kodėl? Mūsų vaikai tikri laimės kūdikiai doh.gif . O aš dar kartais pagalvoju ar tikrai gera mama esu?...

Zinok ir man buna unsure.gif Uzpyksti,uzreki,o paskui galvoji,kad ji mazyte ir nesupranta,nesvabu kad desimta karta vel viska is lentynu zemen suverte doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
del sventes: kaip smagu kad visi noriai cia jungiasi. drisciau priminti mes kelios mamkos nepatemsim visu vaiku namu. tai gal apsispreskime iki kokio amziaus mes juos lankysime? ar visus maziukus ir pradinukus ar tik mazukus. zinau kad sirdys didele bet realiai pazvelkime ir i savo galimybes.

del kepiniu: manau tortai, sausainiai ir kiti skanuminai jau neproblema, noretusi kad visi jie butu musu paciu kepti, na kad leliukai kazka naminio, silto ir sirdingo paragautu, nes tas saltas parduotuvinis maistas vis ne toks. mirksiukas.gif

dabar del varganu seimu: man irgi gaila tu vaiku ir seimu kurie varganai gyvena. jei galeciau padeciau visiems, bet pradziai reiketu apsistoti ties vienu, na nemanau kad mes viska aprebsim. jei merginos labai panores, galetume kokia viena ar kelias tokias seimas sefuoti, bet speju cia butu veliau, kai susidarys pastoviu mamyciu burys smile.gif na tikiuosi aiskiai issisakiau.

tai as taip supratau kad:

2009 m. birzelio 1 diena rengiam vaikams balionu svente

laikas speju butu nuo ryto, apie 9:30 val.

as cia del to viska taip surasau, nes as labai megstu viska suplanuoti is anksto, kad viska tiksliai zinoti ka ir kada darom, kas ir kaip turi vykti. na nesu megeja paskutinios akimirkos planams, nors kartais ir tokiu buna.

dar Juta sakei papasakosi apie babilona po akcijos, as seip vis dar laukiu g.gif kas ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 11:56)
del sventes: kaip smagu kad visi noriai cia jungiasi. drisciau priminti mes kelios mamkos nepatemsim visu vaiku namu. tai gal apsispreskime iki kokio amziaus mes juos lankysime? ar visus maziukus ir pradinukus ar tik mazukus. zinau kad sirdys didele bet realiai pazvelkime ir i savo galimybes.

del kepiniu: manau tortai, sausainiai ir kiti skanuminai jau neproblema, noretusi kad visi jie butu musu paciu kepti, na kad leliukai kazka naminio, silto ir sirdingo paragautu, nes tas saltas parduotuvinis maistas vis ne toks. mirksiukas.gif

dabar del varganu seimu: man irgi gaila tu vaiku ir seimu kurie varganai gyvena. jei galeciau padeciau visiems, bet pradziai reiketu apsistoti ties vienu, na nemanau kad mes viska aprebsim. jei merginos labai panores, galetume kokia viena ar kelias tokias seimas sefuoti, bet speju cia butu veliau, kai susidarys pastoviu mamyciu burys smile.gif na tikiuosi aiskiai issisakiau.

as cia del to viska taip surasau, nes as labai megstu viska suplanuoti is anksto, kad viska tiksliai zinoti ka ir kada darom, kas ir kaip turi vykti. na nesu megeja paskutinios akimirkos planams, nors kartais ir tokiu buna.

dar Juta sakei papasakosi apie babilona po akcijos, as seip vis dar laukiu g.gif kas ten buvo?

Viska labai puikiai surasei 4u.gif As taip pat megstu konkretuma... mirksiukas.gif Tik vat del tos sventines dienos kyla siek tiek abejoniu... g.gif Manau reiktu pasikalbeti su pavaduotoja ar direktoriumi ir pasiklausti del ju planu...
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2009 04 19, 12:15)

Zn stebejau as vakar viena mergyte kokiu 10 metu amziaus......ji labai labai nuziurinejo ir gal net drysciau parasyt stebejos kaip tu lakai saviski ant keliu ...cia tas buvo salei ...nu zn graudu buvo ziuret i ja verysad.gif
Atsakyti
IngridG, parasyk savo saskaita, juk uz aktorius tu viena sumokejai. O kazkas dar prisidejo prie to uzmokescio?

Del balionu sventes tai jega!!! Tik mano mintys yra dar kada nors kokia grupe atsivezti pvz. pas mus i kiema ir suruosti kokia svente. Nes jiems juk atsibosta tuose paciuose kiemuose. Tai gal butu taip geriau??
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 11:56)

Aš irgi mėgsu planuoti ir žinoti išanksto g.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2009 04 19, 13:20)
IngridG, parasyk savo saskaita, juk uz aktorius tu viena sumokejai. O kazkas dar prisidejo prie to uzmokescio?

Del balionu sventes tai jega!!! Tik mano mintys yra dar kada nors kokia grupe atsivezti pvz. pas mus i kiema ir suruosti kokia svente. Nes jiems juk atsibosta tuose paciuose kiemuose. Tai gal butu taip geriau??

Apie kiema mintis tiesiog puiki, už visosm keturiom lotuliukas.gif , gaila aš savo kiemo neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 19, 14:20)

Jei nemaisau Laurute dar dasidejo su pinigeliais ir Mijux smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 19 balandžio 2009 - 13:36
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 19, 13:06)
Zn stebejau as vakar viena mergyte kokiu 10 metu amziaus......ji labai labai  nuziurinejo ir gal net drysciau parasyt stebejos  kaip tu lakai saviski ant keliu ...cia tas buvo salei ...nu zn graudu buvo ziuret  i ja  verysad.gif

Žinau, ir pati galvojau, kad negerai verysad.gif, bet mano vaikas butu man neatleidęs jei būčiau nepasiemusi jo. Kita karta man atrodo aš jo nebeimsiu, nes nesmagiai jaučiausi ir aš verysad.gif . Sunku rasti aukso vidurį doh.gif
Atsakyti
as labai dziaugiuosi,kad jums viskas,merginos,pavyko ir dar jei leisit noriu irgi
pasakyti,kad visu grupiu jus tikrai nesugebesit lankyti.arba reikia pasidalinti po kokias 5 mamytes...
visos tos idejos jusu labai geros,noriu ir as isakyti viena,jei organizuosit ka nors vasara tai padarykit isvaziavima i gamta su desreliu kepimu/cia ir aukletojos kartu vaziuotu/..o siaip kai pasirinksit grupe,tai geriausia eiti per gimtadienius.kad ir keliu vaiku sudejus ir kiekviena karta nesti dovanas tik tam vaikiukui,o pyraga ir sultis visiems!jie tai zinotu ir visada lauktu...
...man irgi tiek jausmu buvo po pirmo apsilankymo vaiku n...kad "rezultata"zinote! wub.gif
Didzioji prie pat pasvalio apveme mane,sublogavo skrandukas nuo vaziavimo...o mazoji tik iejus i grupe verkti pradejo! verysad.gif bet mes buvom paruose daug vaisiu,kad bent tuo sirdeles pasidziaugtu...jau planuojam kita vaziavima,tik taip toli tas pasvalys visa diena sugaistame!
tai iki 4u.gif
Atsakyti