Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

sveikos
paziurejau foto, nu fainiai jums ten buvo, smagu, svente manau pasiseke thumbup.gif matosi vaikai laimingi, ko ir buvo siekiama, gaila kad as negalejau varyti, o labai norejau
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 17, 22:15)
nu jau kaip isejo,negaliu gi as vaiku iskeisti i svente!negali isivaizduoti ,o ir as neisivaizdavau kas tai yra...

na as nieko nesakau, man del to keista kad viska organizavai, viska pradejai ir net neatvykai. na seip cia tavo reikalas, aciu uz pradzia, o mums aciu uz visa darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 18 balandžio 2009 - 15:26
Galva plysta,chaosas galvoje doh.gif Einu ketvirto puodo kavos pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Na, merginos, manau kaip pirma karta, tai viskas visai neblogai pavyko thumbup.gif Saunuoles wub.gif Dabar belieka tiketis, jog tai ne pirmas ir paskutinis kartas... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tik atrodo kad su vaikais laaabai trumpai pabuvom verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Manau kita kart jei musu bent tiek susirinks kiek buvo siandien ,tai reikia dalinti mamytes i dvi grupes ,ir eiti tik ta diena i dvi grupes,ir pabut nebe 15 min o kokias pora val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 16:06)
o man pasakojimas apie ta berniuka kur klausineja ar jam mamyte surado unsure.gif

as mamai zliumbdama apie ta berniuka pasakojau,mama ir zliumbe verysad.gif

Laurute,eisim gi ir siaip ju aplankyt,labai noriu pas Zingeidukus,nes vienam masinytes neuzteko,tai taip vaikas nuliudo unsure.gif kai istaikysiu kas su mano mazium pabus,tai butinai prasysiu pavaduotojos leidimo ir eisiu bigsmile.gif
Atsakyti
O kada mazdaug dabar planuojat sekanti apsilankyma pas vaikucius?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 18, 22:19)
O kada mazdaug dabar planuojat sekanti apsilankyma pas vaikucius?

noreciau kuo greiciau,bet nezinau kaip pavyks,nes kaip minejo geriausia iki 13 val,o man tokiu laiku kol kas niekas leliaus paziuret negali,nes babyte dirba,tevelis dirba Kaune,nebent savaitgali jei dideliu planu neiskils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 18, 20:39)
noreciau kuo greiciau,bet nezinau kaip pavyks,nes kaip minejo geriausia iki 13 val,o man tokiu laiku kol kas niekas leliaus paziuret negali,nes babyte dirba,tevelis dirba Kaune,nebent savaitgali jei dideliu planu neiskils mirksiukas.gif

Siaip ir man savaitgaliais butu idealiausia, nes darbo dienomis ir dar tokiu metu nebus kas paziuri mano nenuoramos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siaip toki rimtesni apsilankyma reiktu organizuot birzelio 1 - per vaiku gynimo diena (aisku parenkant artimiausia savaitgali) - tik jei darant svente didesne (kaip siandien) - vel direktorius su pavaduotoja liktu be iseigines unsure.gif
Atsakyti
Džiuagiasi širdis, jog vaikiukai gavo visapusišką Dėmesį. clap.gif Širdingai ačiū visiems šios akcijos dalyviams wub.gif Linkiu vaikiukams, kad Mama ir Tėtis, iš sapnų bei svajonių , kuo greičiau parsivestų į jaukius namus....

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 21:05)
Siaip toki rimtesni apsilankyma reiktu organizuot birzelio 1 - per vaiku gynimo diena (aisku parenkant artimiausia savaitgali) - tik jei darant svente didesne (kaip siandien) - vel direktorius su pavaduotoja liktu be iseigines unsure.gif

Kazkaip abejoju, kad pavyktu iki birzelio 1 d. suorganizuoti kazka panasaus su tiek dovanu... verysad.gif Manau ir mes pacios gerokai aptustinome savo namus... unsure.gif Aisku, kiek kas galesime tiek maksimaliai padarysime, bet reikia ziureti realiai ka su likusiomis lesomis galime dar padaryti... blush2.gif
Atsakyti