as dalyvausiu - tik iki siol kompo neatsikariavau nuo mb
as uz dalyvavima, tik dar nezinau kaip nusikaksiu...neturiu su kuo atvaziuoti..dar mb masina sugedo....bet kaip nors....gal su mirkuske
as biski velai - nesimiega
as biski velai - nesimiega
labas rytas... ***** kaip abydna man dabar... atsikeliau anksciausiai, o cia mb mobiliakas suskambo - iskviete i darba... rezultatas tas, kad manes nebus siandien, nors net nakti nesimiegojo kaip galvojau kaip viskas bus... o cia...ai nervuoja... bet tikrai neturiu kur mazes palikti siandien... todel as atkrentu
QUOTE(Agnytea @ 2009 04 18, 07:12)
labas rytas... ***** kaip abydna man dabar... atsikeliau anksciausiai, o cia mb mobiliakas suskambo - iskviete i darba... rezultatas tas, kad manes nebus siandien, nors net nakti nesimiegojo kaip galvojau kaip viskas bus... o cia...ai nervuoja... bet tikrai neturiu kur mazes palikti siandien... todel as atkrentu
Einas sau kaip gaila O as jau norejau rasti, kad gal kaip nors as galesiu tave paimti...
Tai musu ziuriu visai nedaug beliks, kai tiek atkrenta...
QUOTE(IngridG @ 2009 04 18, 08:14)
Einas sau kaip gaila O as jau norejau rasti, kad gal kaip nors as galesiu tave paimti...
Labas rytas, jau lekiu pas Mijux, nes tikrai ten tu krovimu daug. Prisikarausiu pilna masina ir lauksim kitu.
QUOTE(IngridG @ 2009 04 18, 09:14)
***** man paciai gaila, net nervas ima... bet su savo mergina vaziuoti bus be tikslo... tikrai labai gaila net mb aprekiau kad jam tai isejo su darbu...
Busiu ir as
Tai ka merginos - gryzom, buvo visko - juoko, asaru - zodziu emocijos liejos krantais
Tikiuos vaikams svente buvo, bet kazkaip realiai jie man daugiau dave ko gero nei as jiems (taip viska galvoje perkraciau ir mintys vel kitokios sukas )
Tikiuos vaikams svente buvo, bet kazkaip realiai jie man daugiau dave ko gero nei as jiems (taip viska galvoje perkraciau ir mintys vel kitokios sukas )
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 14:26)
Tai ka merginos - gryzom, buvo visko - juoko, asaru - zodziu emocijos liejos krantais
Ir man Mazuliuku grupe prisiminus tai... Labai sunku Beje mano skype juo2kas kam reikia nuotrauku is pavaduotojos fotiko
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 18, 14:58)
Ir man Mazuliuku grupe prisiminus tai... Labai sunku Beje mano skype juo2kas kam reikia nuotrauku is pavaduotojos fotiko
o man pasakojimas apie ta berniuka kur klausineja ar jam mamyte surado
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 15:06)
o man pasakojimas apie ta berniuka kur klausineja ar jam mamyte surado
Kaip tik dabar apie ji galvoju Nuo rugsejo jau i mokykla vaikutis soliuos. Dabar viena mintis,kad parsinesti namo,bet kai pradedu galvot tai tada viska suvedus visus parsinesciau... Daug minciu... Pagalvoju,kad pati galejau ten augti,jeigu ne mociute
Ka galiu pasakyt ....apmastymu dabar turesiu labai ilgam......