Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

as dalyvausiu - tik iki siol kompo neatsikariavau nuo mb doh.gif
Atsakyti
as uz dalyvavima, tik dar nezinau kaip nusikaksiu...neturiu su kuo atvaziuoti..dar mb masina sugedo....bet kaip nors....gal su mirkuske rolleyes.gif

as biski velai - nesimiega lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas... ***** kaip abydna man dabar... atsikeliau anksciausiai, o cia mb mobiliakas suskambo - iskviete i darba... rezultatas tas, kad manes nebus siandien, nors net nakti nesimiegojo kaip galvojau kaip viskas bus... o cia...ai nervuoja... bet tikrai neturiu kur mazes palikti siandien... todel as atkrentu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 04 18, 07:12)
labas rytas... ***** kaip abydna man dabar... atsikeliau anksciausiai, o cia mb mobiliakas suskambo - iskviete i darba... rezultatas tas, kad manes nebus siandien, nors net nakti nesimiegojo kaip galvojau kaip viskas bus... o cia...ai nervuoja... bet tikrai neturiu kur mazes palikti siandien... todel as atkrentu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Einas sau kaip gaila verysad.gif O as jau norejau rasti, kad gal kaip nors as galesiu tave paimti... verysad.gif
Tai musu ziuriu visai nedaug beliks, kai tiek atkrenta... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 18, 08:14)
Einas sau kaip gaila verysad.gif O as jau norejau rasti, kad gal kaip nors as galesiu tave paimti... verysad.gif
Tai musu ziuriu visai nedaug beliks, kai tiek atkrenta... unsure.gif  verysad.gif

Labas rytas, jau lekiu pas Mijux, nes tikrai ten tu krovimu daug. Prisikarausiu pilna masina ir lauksim kitu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 18, 09:14)
Tai musu ziuriu visai nedaug beliks, kai tiek atkrenta... unsure.gif  verysad.gif

***** man paciai gaila, net nervas ima... bet su savo mergina vaziuoti bus be tikslo... tikrai labai gaila verysad.gif net mb aprekiau kad jam tai isejo su darbu... blush2.gif
Atsakyti
Busiu ir as ax.gif
Atsakyti
Tai ka merginos - gryzom, buvo visko - juoko, asaru - zodziu emocijos liejos krantais doh.gif

Tikiuos vaikams svente buvo, bet kazkaip realiai jie man daugiau dave ko gero nei as jiems (taip viska galvoje perkraciau ir mintys vel kitokios sukas unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 14:26)
Tai ka merginos - gryzom, buvo visko - juoko, asaru - zodziu emocijos liejos krantais doh.gif

Tikiuos vaikams svente buvo, bet kazkaip realiai jie man daugiau dave ko gero nei as jiems (taip viska galvoje perkraciau ir mintys vel kitokios sukas unsure.gif )

Ir man unsure.gif Mazuliuku grupe prisiminus tai... unsure.gif Labai sunku verysad.gif Beje mano skype juo2kas kam reikia nuotrauku is pavaduotojos fotiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 18, 14:58)
Ir man  unsure.gif  Mazuliuku grupe prisiminus tai...  unsure.gif  Labai sunku  verysad.gif  Beje mano skype juo2kas kam reikia nuotrauku is pavaduotojos fotiko  mirksiukas.gif

o man pasakojimas apie ta berniuka kur klausineja ar jam mamyte surado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 18, 15:06)
o man pasakojimas apie ta berniuka kur klausineja ar jam mamyte surado unsure.gif

Kaip tik dabar apie ji galvoju unsure.gif Nuo rugsejo jau i mokykla vaikutis soliuos. Dabar viena mintis,kad parsinesti namo,bet kai pradedu galvot tai tada viska suvedus visus parsinesciau... Daug minciu... Pagalvoju,kad pati galejau ten augti,jeigu ne mociute unsure.gif
Atsakyti
Ka galiu pasakyt ....apmastymu dabar turesiu labai ilgam......
Atsakyti