Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

Sakykit, o reikia tik zieminiu lauko drabuziuku ar tiks ir "kambariniai" rubeliai? ax.gif
Atsakyti
Kitą savaitę važiuoju iki vienos mergaitės, paimsiu rūbelius, tada surašysiu, kas ten yra 4u.gif

Nėja, o kaip man tau perduot? ar gal dar parinkt man, kai jau viską turėsiu, tada ir sutarsim g.gif
Atsakyti
ksiusa reikia ir lauko ir kambario mirksiukas.gif
Joana jei nori gali dar parinkti, jei nera kur laikyti gali mb perduoti, jis kasdien pnvz buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 11 01, 13:15)
ksiusa reikia ir lauko ir kambario mirksiukas.gif
Joana jei nori gali dar parinkti, jei nera kur laikyti gali mb perduoti, jis kasdien pnvz buna smile.gif

aš turiu, kur laikyt, tai dar parinksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera temute!
Bandysiu ir as prisijungti prie jusu!
Atsakyti
sveikos
ziurekit turiu toki planeli, as 12 diena busiu gariunose,. ten sake dabar kainos nelabai kanda, tai gal is vaiku banko pinigu man nupirkti kokiu gietru? na aisku paziuresiu pirma kokios kainos ten
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 11 07, 19:13)
sveikos
ziurekit turiu toki planeli, as 12 diena busiu gariunose,. ten sake dabar kainos nelabai kanda, tai gal is vaiku banko pinigu man nupirkti kokiu gietru? na aisku paziuresiu pirma kokios kainos ten

http://www.vegateksa.../el-parduotuve/
zinok cia pedkelnes tikrai kokybiskos, o surinkus 100 lt - nemokamas siuntimas, cia pigiau nei pas astulka, be to taupumo sumetimais galim vienspalves pirkt blush2.gif
Atsakyti
na as paziurejau, reikia man asidaryti sarasa kokiu didziu ir kiek vienetu reiketu, reikia paskaiciuoti kiek gaunasi, na visvien paziuresiu turguje, gal del didelio kiekio ir nuolaida kokia gautume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 11 07, 21:05)
na as paziurejau, reikia man asidaryti sarasa kokiu didziu ir kiek vienetu reiketu, reikia paskaiciuoti kiek gaunasi, na visvien paziuresiu turguje, gal del didelio kiekio ir nuolaida kokia gautume g.gif

tai jo, tik neaisku kokiom jie ti prekiauja - nes kur kaina padoresne - 100% sintetika, o kur normalios - tai kaina irgi doh.gif (cia apie turgu as)
Atsakyti
suprantu kad sintetika yra blogai ir visa kita, bet deja pinigu ne kalnai, o jiems reikia, o tris poros geru pedkelniu niekam nepades, aisku ziuresiu kas ten per gietros, bet deja tokia realybe. pasistengsiu rasti normalias gietras uz normalia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 11 08, 11:58)
suprantu kad sintetika yra blogai ir visa kita, bet deja pinigu ne kalnai, o jiems reikia, o tris poros geru pedkelniu niekam nepades, aisku ziuresiu kas ten per gietros, bet deja tokia realybe. pasistengsiu rasti normalias gietras uz normalia kaina smile.gif

Sveika! As turiu vienas 86dydzio naujas, dar galiu pora nupirkti. Tik parasyk dydzius. Kadangi noriu dalyvauti vaikuciu sventeje,tai ir noriu prisideti.
Gal dar kurios mamytes nupirktu po vienas pedkelnes ,tai butu labai smagu. 4u.gif
Tuo labiau,kad ir maximose buna Skinijos daznai nuolaidos. O dar iki sausio 6d.,tai dar yra laiko.
Atsakyti
as veliau surasysiu didzius ir paskaiciuosiu kiek vienetu reiketu pedkelniu. orentuojuosi i jas, nes visiems zuikiams zieminiu batuku tikrai nenupirksim.
Atsakyti