o iki metuku tik vienas vaikiukas? nes kol kas tik tokio dydzio isaugtu rubeliu turim
o jei perkant, gal galit kas nors dydzius daug maz surasyti, kokio reik?
na kolkas vienas, butu saunu kad tokiu vaikiuku butu kuo maziau ten
stai radau ivairiu didziu lentele, gal bus aiskiau
stai radau ivairiu didziu lentele, gal bus aiskiau
Sveikos,galiu padovanoti kokosinį čiužinį į lovytę jei tiktų?
del kokosinio ciuzinio galiu paklausti, nzn gal ir reikia. o kokios jis bukles?
būklė normali,nesuplyšęs.
tai gerai as tada pirmadieni paskambinsiu ir paklausiu ar reikia
tai tik sausio 6 d. viską perduotumėt, ar aš taip supratau turiu gerus batukus, kombinezoną dabar nešiot
sausio 6 diena padarysim svente vaikams, prikepsim garduminu, nueisim, pasibusim su vaikais ir viska isdalinsim. jeigu turit ka nesiojamo ne tik ziemai, bet ir rudeniui ar pavasariui irgi tinka, juk tie daigtai bus pas juos, kada reikes tada uzsides
sveikos
prisidesiu ir as kazkaip ir kazkuom
prisidesiu ir as kazkaip ir kazkuom
QUOTE(Nej@ @ 2009 10 10, 14:20)
sausio 6 diena padarysim svente vaikams, prikepsim garduminu, nueisim, pasibusim su vaikais ir viska isdalinsim. jeigu turit ka nesiojamo ne tik ziemai, bet ir rudeniui ar pavasariui irgi tinka, juk tie daigtai bus pas juos, kada reikes tada uzsides
nesulaukiau tavo žinutės pas mane striukytės didesniems vaikučiams, apie 4 metukus, džinsai maždaug 116 ūgiui, bet manau turėtų tikti paieškosiu pirštinyčių, kepuryčių namuose, jei nerasiu, nupirksiu keletą daiktelių skirtingo amžiaus vaikam
Joana jau susirasem per skypa
seip viskas tinka ir viskas reikalinga. nebuti zieminiai, gali buti rudeniniai rubeliai, vasaryniai, pavasariniai. bet kadangi ziema arteja, tai orentuojames i zieminius, siltus rubelius.
labai saunu kad vis daugeja musu, aciu jums visoms
seip viskas tinka ir viskas reikalinga. nebuti zieminiai, gali buti rudeniniai rubeliai, vasaryniai, pavasariniai. bet kadangi ziema arteja, tai orentuojames i zieminius, siltus rubelius.
labai saunu kad vis daugeja musu, aciu jums visoms
Na kaip jums sekasi? as tai pradejau lemene megzti, bet nzn kaip cia man seksis, nes laiko mazai tam turiu, darbai prispaude, dar savaitgali perpurtysiu savo mazosios rubus, manau rasiu kazko tinkamo.
skambinau del kokosinio ciuzinio, sake reikia, labai dekojo, linutukas0316 tai jai neturi kur laikyti rasyk man, susitarsim, paimsiu is taves
noreciau pradeti sarasiuka ka turim, jei kas ka jau turi surinke, galit rasyti, as veliau surasysiu ka as turiu. taip bus aiskiau ka esam surinke.
skambinau del kokosinio ciuzinio, sake reikia, labai dekojo, linutukas0316 tai jai neturi kur laikyti rasyk man, susitarsim, paimsiu is taves
noreciau pradeti sarasiuka ka turim, jei kas ka jau turi surinke, galit rasyti, as veliau surasysiu ka as turiu. taip bus aiskiau ka esam surinke.