Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

o iki metuku tik vienas vaikiukas? g.gif nes kol kas tik tokio dydzio isaugtu rubeliu turim ax.gif
o jei perkant, gal galit kas nors dydzius daug maz surasyti, kokio reik? g.gif
Atsakyti
na kolkas vienas, butu saunu kad tokiu vaikiuku butu kuo maziau ten

stai radau ivairiu didziu lentele, gal bus aiskiau
Atsakyti
Sveikos,galiu padovanoti kokosinį čiužinį į lovytę jei tiktų?
Atsakyti
del kokosinio ciuzinio galiu paklausti, nzn gal ir reikia. o kokios jis bukles?
Atsakyti
būklė normali,nesuplyšęs.
Atsakyti
tai gerai as tada pirmadieni paskambinsiu ir paklausiu ar reikia
Atsakyti
tai tik sausio 6 d. viską perduotumėt, ar aš taip supratau g.gif turiu gerus batukus, kombinezoną dabar nešiot blush2.gif
Atsakyti
sausio 6 diena padarysim svente vaikams, prikepsim garduminu, nueisim, pasibusim su vaikais ir viska isdalinsim. jeigu turit ka nesiojamo ne tik ziemai, bet ir rudeniui ar pavasariui irgi tinka, juk tie daigtai bus pas juos, kada reikes tada uzsides smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

prisidesiu ir as kazkaip ir kazkuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 10 10, 14:20)
sausio 6 diena padarysim svente vaikams, prikepsim garduminu, nueisim, pasibusim su vaikais ir viska isdalinsim. jeigu turit ka nesiojamo ne tik ziemai, bet ir rudeniui ar pavasariui irgi tinka, juk tie daigtai bus pas juos, kada reikes tada uzsides smile.gif

nesulaukiau tavo žinutės biggrin.gif pas mane striukytės didesniems vaikučiams, apie 4 metukus, džinsai maždaug 116 ūgiui, bet manau turėtų tikti g.gif paieškosiu pirštinyčių, kepuryčių namuose, jei nerasiu, nupirksiu keletą daiktelių skirtingo amžiaus vaikam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Joana jau susirasem per skypa mirksiukas.gif
seip viskas tinka ir viskas reikalinga. nebuti zieminiai, gali buti rudeniniai rubeliai, vasaryniai, pavasariniai. bet kadangi ziema arteja, tai orentuojames i zieminius, siltus rubelius.
labai saunu kad vis daugeja musu, aciu jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Na kaip jums sekasi? as tai pradejau lemene megzti, bet nzn kaip cia man seksis, nes laiko mazai tam turiu, darbai prispaude, dar savaitgali perpurtysiu savo mazosios rubus, manau rasiu kazko tinkamo.

skambinau del kokosinio ciuzinio, sake reikia, labai dekojo, linutukas0316 tai jai neturi kur laikyti rasyk man, susitarsim, paimsiu is taves smile.gif

noreciau pradeti sarasiuka ka turim, jei kas ka jau turi surinke, galit rasyti, as veliau surasysiu ka as turiu. taip bus aiskiau ka esam surinke.
Atsakyti