Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 19, 21:50)
Nu jooo,nebijojot eit  unsure.gif

o ko? g.gif
Atsakyti
na ar kas nors buvo pas maziukus? ar visos atostogauja? as tai darbais apsikrovus, savajai laiko nevisad uztenka, bet labai noriu pas mazius nulekti, gal kas zino baigesi karantinas pas juos ar ne?
Atsakyti
labas merginos 4u.gif o stai ir as lotuliukas.gif ilindau ir cia ax.gif o jus man isaiskinkite,jus einate vaikuciu aplankyti?kada? noreciau ir as,tik nezinau nei kada nei kaip g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kažkas ruošiasi važiuoti pas leliukus kada? Perduočiau visas gėrybes (likusias) nuvežti, nes matyt pas juos aš taip ir neprisiruošiu nuvažiuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 08 06, 21:01)
labas merginos 4u.gif o stai ir as lotuliukas.gif ilindau ir cia ax.gif o jus man isaiskinkite,jus einate vaikuciu aplankyti?kada? noreciau ir as,tik nezinau nei kada nei kaip g.gif

sveika ir cia, as planuoju apie rugpjucio pabaiga kazka mastyti, jei kas prisijungs butu neblogai. visa vasara pas juos karantinas buvo deja, o as visad beveik su maze varau, todel kolkas nosi nuo birzelio ten nekisau.

QUOTE(oziarage @ 2009 08 10, 08:44)
Mergaitės, gal kažkas ruošiasi važiuoti pas leliukus kada? Perduočiau visas gėrybes (likusias) nuvežti, nes matyt pas juos aš taip ir neprisiruošiu nuvažiuoti blush2.gif

na jei anksciau niekas nepaims as uzsuksu pries vaziuodama.

Atsakyti
na ka man taip ir nesigavo niekur nuvaziuoti unsure.gif uzpuole visokie rupesteliai. keliu tema i virsu ir noreciau sulaukti kokiu pasiulimu, noretusi gruodzio pradziai vaikams kazka padaryti ax.gif tad mamkos biski sujudam ir suarganizuojam kokia sventele vaikams, nors mazyte demesio dovanele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nej@: 02 spalio 2009 - 20:13
Dar as bandysiu prijungti vieno rankdarbiu foruma, kad primegstu gal kokiu kojinyciu ar kazka panasaus. ka jos nuspres parasysiu ax.gif
Atsakyti
as esu is vilniaus. bet galeciau paaukoti visa maisa drabuzeliu kudikeliams. jei reikia ax.gif
Atsakyti
Saunu kad kazkas atsiliepe, as rytoj vaziuoju i vaiku namus ir pakalbesiu del viso sito reikalo. smagu kad nori prisijungti ir mamos is kitu miestu 4u.gif
Atsakyti
Nej@, o kokio amziaus maziukai g.gif
Atsakyti
maziukai nuo 0 iki 5-7 kazkur, ryt paprasysiu sarasus, ryt kaip tik uzleksiu su vedeja pakalbeti
Atsakyti
na stai susiskambinau su pavaduotoja, ryt ar poryt su ja susitiksiu, paruos ji sarasiuka ko reikia ir vaiku sarasiukus, kad zinotume kokie leliai dabar yra. tai va gal jau galim burtis, laiko skirsiu neperdaugiausiai, planuoju visa svente - apsilankima gruodzio 4 - 6 dienom, na diena dar pasiderinsim, aisku jei kas prisijungs.
mamytes mokancios ir galincios megzti ziemai sake reiketu kojinyciu, pirstinyciu, salikiuku ir kitu siltu rubeliu, ten lemeniu. butu smagu jei surinktume bent kiek, kad susildyti maziukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nej@: 06 spalio 2009 - 13:40