Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

Ingrida seip jau is kart mates kas ten per grupe,kai buvom pirma kart pasjuos smile.gif
Atsakyti
as tai prisimenu direktoriaus zodziu kiekviena karta kartojamus,kad kokia vaikai patiria trauma,kai giminaiciai ra kas juos su visam pasiima,o paskui po kurio laiko atveza atgal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 19:56)
Ingrida seip jau is kart mates kas ten per grupe,kai buvom pirma kart pasjuos  smile.gif

patikek - tada nieko nesimate, ne jai vienai taip atrodo - ejom kartu, is pradziu nieko nesakiau - paskui su Ingrid issinekejom, dabar nuejom ir i kitas grupes - ten kitas reikalas mirksiukas.gif
Kad galetum kritikuot - va nueik kada i ta grupe - suprasi apie ka kalba eina mirksiukas.gif (cia kai nera valdzios ir kitu pasaliniu, va taip va nueini siaip sau - pabut su vaikais, kazka idomaus nuveikt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 08 birželio 2009 - 19:17
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 08, 20:16)
patikek - tada nieko nesimate, ne jai vienai taip atrodo - ejom kartu, is pradziu nieko nesakiau - paskui su Ingrid issinekejom, dabar nuejom ir i kitas grupes - ten kitas reikalas mirksiukas.gif
Kad galetum kritikuot - va nueik kada i ta grupe - suprasi apie ka kalba eina mirksiukas.gif (cia kai nera valdzios ir kitu pasaliniu, va taip va nueini siaip sau - pabut su vaikais, kazka idomaus nuveikt)

Na as jutau saltuma nuo vaiku ir nuo aukletoju jau pirmaji apsilankyma toje grupeje smile.gif ,man net nereikia eit ,ir taip aisku kas ten do grupe smile.gif
Tik nesakyk kad nesiskire tau jau tada bendravimas sitos grupes nuo visu kitu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 20:50)
Na as jutau saltuma   nuo vaiku ir nuo aukletoju jau pirmaji apsilankyma toje grupeje smile.gif ,man net nereikia eit ,ir taip aisku kas ten do grupe  smile.gif
Tik nesakyk kad   nesiskire tau jau tada bendravimas sitos grupes nuo visu kitu  cool.gif

nea, visu pirma mes ten labai trumpai buvom, visu antra - buvo tada tik 4 ar tai 5 vaikai is 11 ir tikrai nejauciau jokio saltumo is ju puses (nepalyginsi su ta grupe kur antram aukste senajam pastate) - samoningai rinkausi vyresnius - tikedamasi nemazai nuveikt su jais, o ne tik panesiot blush2.gif ir beda tikrai ne vaikuose, o aukletojose - labai sunku viska nusakyt, reikia ten nueit ir pajaust ta atmosfera unsure.gif

Siaip rupi man tie vaikai ir noriu pas juos nueit ir nueism, aisku jei vel nesustabdys tokie riksmai - kad bijai ieit per duris doh.gif

Manau jie didesni - todel atsargus jau i ateinancius - tad ir renksai kompiuteri, o ne mus - bet per laika susidraugautumem tikrai - bet sakau - beda ne juose ir ta jausma kad esi nereikalingas jauti is aukletoju labai, ne tai kad nereikalingas, bet kad trukdai jiems unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 08 birželio 2009 - 19:56
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 08, 20:54)
nea, visu pirma mes ten labai trumpai buvom, visu antra - buvo tada tik 4 ar tai 5 vaikai is 11 ir tikrai nejauciau jokio saltumo is ju puses (nepalyginsi su ta grupe kur antram aukste senajam pastate) - samoningai rinkausi vyresnius - tikedamasi nemazai nuveikt su jais, o ne tik panesiot blush2.gif  ir beda tikrai ne vaikuose, o aukletojose - labai sunku viska nusakyt, reikia ten nueit ir pajaust ta atmosfera unsure.gif

Siaip rupi man tie vaikai ir noriu pas juos nueit ir nueism, aisku jei vel nesustabdys tokie riksmai - kad bijai ieit per duris doh.gif

Na zn man uzteko ir to labaiiiiiii trumpo pabuvimo ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 20:56)
Na zn man uzteko ir to labaiiiiiii trumpo pabuvimo ten  unsure.gif

tu nestuke.gif , matyt greiciau viska vertini mirksiukas.gif , hormonai ir visa kita lotuliukas.gif
Nesvarbu juk, koks skirtumas - vaiku daug ir jie visi nori - ner dideles reiksmes pas ka ir kas lankysis - nenori jie - nereik mirksiukas.gif , o pas maziukus tuos irgi nesilankot kasdien - ar galvoji jei mes su Ingrid retkarciais ir juos aplankysim 0 jiems bus per daug?
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 18:56)
Ingrida seip jau is kart mates kas ten per grupe,kai buvom pirma kart pasjuos  smile.gif

Man ta karta praktiskai neteko su vaikais bendrauti, nes visa laika arba dovanas dalindavau, arba su direktoriumi lakstydavau derindama doh.gif Ir kad taip saltai toje grupeje gali mus sutikti tikrai visiskai nesitikejau... blink.gif

Kad ir si savaitgali su Kriiste buvom pasiruosusios aplankyti savo grupe, pripirkusios dovanu... Bet tie sklindantys rekimai, zviegimai is grupes tikrai isgasdino unsure.gif Nors lyg ir nesu is tu nedrasiuju, bet tikrai nebedrisau praverti duru unsure.gif Tad teko apsisukti ir nieko nepesus grizti namo... verysad.gif
Na, bet bent jau kitu grupiu vaikucius prie to paties aplankeme, skanestais pavaisinome wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridG: 08 birželio 2009 - 20:46
QUOTE(IngridG @ 2009 06 08, 21:39)
Man ta karta praktiskai neteko su vaikais bendrauti, nes visa laika arba dovanas dalindavau, arba su direktoriumi lakstydavau derindama doh.gif Ir kad taip saltai gali mus sutikti tikrai visiskai nesitikejau... blink.gif

Zn as ir niekad nebuciau pagalvojus kad tokioi istaigoi ,galetu but tokio abejingumo ir saltumo vaikai .....
Atsakyti
Merginos kurios buvot pas vaikus pries geru pora sav. jumnieks nesake kad pas juos vejaraupiu karantinas unsure.gif ,mes sian su Nej@ buvom nuvaziave ,tai visos grupes karantine ...paklausem pries kiek laiko ji sprasidejo ,tai pasake kad senai ir tikrai jau daugiau nei pora sav blink.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 18, 12:58)
Merginos kurios buvot pas vaikus pries geru pora sav. jumnieks nesake kad pas juos  vejaraupiu karantinas  unsure.gif ,mes sian su Nej@ buvom nuvaziave ,tai visos  grupes karantine ...paklausem pries kiek laiko ji sprasidejo ,tai pasake kad senai ir tikrai jau daugiau nei pora sav  blink.gif

mes matem, bet ileido mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 19, 10:41)
mes matem, bet ileido mus g.gif

Nu jooo,nebijojot eit unsure.gif
Atsakyti