Ingrida seip jau is kart mates kas ten per grupe,kai buvom pirma kart pasjuos
as tai prisimenu direktoriaus zodziu kiekviena karta kartojamus,kad kokia vaikai patiria trauma,kai giminaiciai ra kas juos su visam pasiima,o paskui po kurio laiko atveza atgal
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 19:56)
patikek - tada nieko nesimate, ne jai vienai taip atrodo - ejom kartu, is pradziu nieko nesakiau - paskui su Ingrid issinekejom, dabar nuejom ir i kitas grupes - ten kitas reikalas
Kad galetum kritikuot - va nueik kada i ta grupe - suprasi apie ka kalba eina (cia kai nera valdzios ir kitu pasaliniu, va taip va nueini siaip sau - pabut su vaikais, kazka idomaus nuveikt)
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 08, 20:16)
patikek - tada nieko nesimate, ne jai vienai taip atrodo - ejom kartu, is pradziu nieko nesakiau - paskui su Ingrid issinekejom, dabar nuejom ir i kitas grupes - ten kitas reikalas
Kad galetum kritikuot - va nueik kada i ta grupe - suprasi apie ka kalba eina (cia kai nera valdzios ir kitu pasaliniu, va taip va nueini siaip sau - pabut su vaikais, kazka idomaus nuveikt)
Na as jutau saltuma nuo vaiku ir nuo aukletoju jau pirmaji apsilankyma toje grupeje ,man net nereikia eit ,ir taip aisku kas ten do grupe
Tik nesakyk kad nesiskire tau jau tada bendravimas sitos grupes nuo visu kitu
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 20:50)
Na as jutau saltuma nuo vaiku ir nuo aukletoju jau pirmaji apsilankyma toje grupeje ,man net nereikia eit ,ir taip aisku kas ten do grupe
nea, visu pirma mes ten labai trumpai buvom, visu antra - buvo tada tik 4 ar tai 5 vaikai is 11 ir tikrai nejauciau jokio saltumo is ju puses (nepalyginsi su ta grupe kur antram aukste senajam pastate) - samoningai rinkausi vyresnius - tikedamasi nemazai nuveikt su jais, o ne tik panesiot ir beda tikrai ne vaikuose, o aukletojose - labai sunku viska nusakyt, reikia ten nueit ir pajaust ta atmosfera
Siaip rupi man tie vaikai ir noriu pas juos nueit ir nueism, aisku jei vel nesustabdys tokie riksmai - kad bijai ieit per duris
Manau jie didesni - todel atsargus jau i ateinancius - tad ir renksai kompiuteri, o ne mus - bet per laika susidraugautumem tikrai - bet sakau - beda ne juose ir ta jausma kad esi nereikalingas jauti is aukletoju labai, ne tai kad nereikalingas, bet kad trukdai jiems
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 08, 20:54)
nea, visu pirma mes ten labai trumpai buvom, visu antra - buvo tada tik 4 ar tai 5 vaikai is 11 ir tikrai nejauciau jokio saltumo is ju puses (nepalyginsi su ta grupe kur antram aukste senajam pastate) - samoningai rinkausi vyresnius - tikedamasi nemazai nuveikt su jais, o ne tik panesiot ir beda tikrai ne vaikuose, o aukletojose - labai sunku viska nusakyt, reikia ten nueit ir pajaust ta atmosfera
Siaip rupi man tie vaikai ir noriu pas juos nueit ir nueism, aisku jei vel nesustabdys tokie riksmai - kad bijai ieit per duris
Na zn man uzteko ir to labaiiiiiii trumpo pabuvimo ten
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 20:56)
Na zn man uzteko ir to labaiiiiiii trumpo pabuvimo ten
tu , matyt greiciau viska vertini , hormonai ir visa kita
Nesvarbu juk, koks skirtumas - vaiku daug ir jie visi nori - ner dideles reiksmes pas ka ir kas lankysis - nenori jie - nereik , o pas maziukus tuos irgi nesilankot kasdien - ar galvoji jei mes su Ingrid retkarciais ir juos aplankysim 0 jiems bus per daug?
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 08, 18:56)
Man ta karta praktiskai neteko su vaikais bendrauti, nes visa laika arba dovanas dalindavau, arba su direktoriumi lakstydavau derindama Ir kad taip saltai toje grupeje gali mus sutikti tikrai visiskai nesitikejau...
Kad ir si savaitgali su Kriiste buvom pasiruosusios aplankyti savo grupe, pripirkusios dovanu... Bet tie sklindantys rekimai, zviegimai is grupes tikrai isgasdino Nors lyg ir nesu is tu nedrasiuju, bet tikrai nebedrisau praverti duru Tad teko apsisukti ir nieko nepesus grizti namo...
Na, bet bent jau kitu grupiu vaikucius prie to paties aplankeme, skanestais pavaisinome
QUOTE(IngridG @ 2009 06 08, 21:39)
Man ta karta praktiskai neteko su vaikais bendrauti, nes visa laika arba dovanas dalindavau, arba su direktoriumi lakstydavau derindama Ir kad taip saltai gali mus sutikti tikrai visiskai nesitikejau...
Zn as ir niekad nebuciau pagalvojus kad tokioi istaigoi ,galetu but tokio abejingumo ir saltumo vaikai .....
Merginos kurios buvot pas vaikus pries geru pora sav. jumnieks nesake kad pas juos vejaraupiu karantinas ,mes sian su Nej@ buvom nuvaziave ,tai visos grupes karantine ...paklausem pries kiek laiko ji sprasidejo ,tai pasake kad senai ir tikrai jau daugiau nei pora sav
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 06 18, 12:58)
Merginos kurios buvot pas vaikus pries geru pora sav. jumnieks nesake kad pas juos vejaraupiu karantinas ,mes sian su Nej@ buvom nuvaziave ,tai visos grupes karantine ...paklausem pries kiek laiko ji sprasidejo ,tai pasake kad senai ir tikrai jau daugiau nei pora sav
mes matem, bet ileido mus