Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 14:35)
Jeigu musu tik 4-5 susirenka, tai manau, kad truputi per brangu bus suorganizuoti didele svente: su balionais, desreliu kepimais, pyragais...  unsure.gif Nelabai susitvarkysime... sad.gif
Gal tada apsistojam tik ties naminiu pyragu atsinesimu ir vaikuciu aplankymu?
Ka manot?

tai galime nupirkti tu balionu nors kelis, o svente padaryti tik susirinkujusiuju grupems, nes tiek jei tiek mazai musu bus visu neapsrebsim. na ziurekit, spreskit, butu gerai kad visi issakytu ka mano ir ka siulo kaip ir ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 05, 15:00)
tai galime nupirkti tu balionu nors kelis, o svente padaryti tik susirinkujusiuju grupems, nes tiek jei tiek mazai musu bus visu neapsrebsim. na ziurekit, spreskit, butu gerai kad visi issakytu ka mano ir ka siulo kaip ir ka daryti.

Tai kad praktiskai visos grupes ir gaunasi biggrin.gif Vienintele grupe tik ir lieka, kurios niekas nekuruoja...
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 15:41)
Tai kad praktiskai visos grupes ir gaunasi  biggrin.gif Vienintele grupe tik ir lieka, kurios niekas nekuruoja...

nu tai rezk savo pasiulima, ka ir kaip darom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 05, 15:44)
nu tai rezk savo pasiulima, ka ir kaip darom mirksiukas.gif

As labai noreciau vaikams padaryti didele ir grazia svente, bet kai toks musu aktyvumas, bijau kad nepatempsim sad.gif
Balionu aiksu galime nupirkti, bet problema su heliu... Ir nelabai isivaizduoju, kaip viskas turetu vykti... Juk vien isvesti vaikus i kiema, paleisti balionus i ora ir vel grizti i grupes nei sis nei tas... Tada reiktu kazkokios idejos, kodel jie leidziami, kokio tai veiksmo... Ar sugebesime susitvarkyti su 4-5 grupemis?
Gerai jeigu dar oras bs grazus, bet tie mazyliai... Kazi ar juos nores kas rengti ir vesti i lauka vien del balionu... sad.gif
Dabar tik nesugalvoju, kaip galima butu padaryti grazia svente viduje... Ir kad nebutu chaosas... Gal kas turit ideju?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 16:51)
As labai noreciau vaikams padaryti didele ir grazia svente, bet kai toks musu aktyvumas, bijau kad nepatempsim sad.gif
Balionu aiksu galime nupirkti, bet problema su heliu... Ir nelabai isivaizduoju, kaip viskas turetu vykti... Juk vien isvesti vaikus i kiema, paleisti balionus i ora ir vel grizti i grupes nei sis nei tas... Tada reiktu kazkokios idejos, kodel jie leidziami, kokio tai veiksmo... Ar sugebesime susitvarkyti su 4-5 grupemis?
Gerai jeigu dar oras bs grazus, bet tie mazyliai... Kazi ar juos nores kas rengti ir vesti i lauka vien del balionu... sad.gif
Dabar tik nesugalvoju, kaip galima butu padaryti grazia svente viduje... Ir kad nebutu chaosas... Gal kas turit ideju?

tai kad juos ar taip ar taip kasdien veda i lauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 05, 16:17)
tai kad juos ar taip ar taip kasdien veda i lauka mirksiukas.gif

Ir pacius maziausius?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 17:32)
Ir pacius maziausius?

siaip jo g.gif , tik nzn kaip tokiu oru unsure.gif
Atsakyti
Jeigu gausim helio,tai pirma siulyciau grupese kad vaikuciai sugalvotu ir parasytu ar nupiestu savo nora. O tada eiti i lauka ir priristi juos prie balionu ir paleisti. Dar galetume nusipirkti muilo burbulu ir su vaikais lauke juos pusti,mazieji burbuliukai galetu palydeti didelius balionus. Nupirkti kokiu kreiduciu ir papiesti visiem kartu. O ir veiksmo daug negalim prigalvoti,nes pirma val jau turi but nusiprause grupese ir laukti pietu.
Atsakyti
as palaikau IngridosG minti ir manau apseisim be heliu,juk matei kaip jie dziaugiasi paprastais balionais bigsmile.gif Tai nuperkom visos kiekviena savo grupei ju,iskepam ka nors skanaus ir pazaidziam su jais,jie labai krykstauja metydamiesi paprastai balionais,o jei ju butu daug daug tai vaiku akys blizgetu bigsmile.gif
Atsakyti
Nepalikit manes vienos grupeje!!! unsure.gif Kriiste negales dalyvauti, o vienai man nedrasu... blush2.gif

As siulyciau:
1. Jei grazus oras issivesti vaikucius i kiema ir su jais pazaisti su kamuoliais, pusti muilo burbulus, piesti kreidutemis, leisti i ora balionus (bet ne helinius, ne taip greitai pakils biggrin.gif ). O grizus i grupes po pietu valgio suvalgyti pyraga tongue.gif
2. Jei oras prastas, viskas vyktu grupese arba kokioje sporto ar aktu saleje... Bet jei grupese, tada noreciau, kad man kas palaikytu kompanija... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 22:49)
Nepalikit manes vienos grupeje!!!  unsure.gif  Kriiste negales dalyvauti, o vienai man nedrasu...  blush2.gif

As siulyciau:
1. Jei grazus oras issivesti vaikucius i kiema ir su jais pazaisti su kamuoliais, pusti muilo burbulus, piesti kreidutemis, leisti i ora balionus (bet ne helinius, ne taip greitai pakils  biggrin.gif ). O grizus i grupes po pietu valgio suvalgyti pyraga  tongue.gif
2. Jei oras prastas, viskas vyktu grupese arba kokioje sporto ar aktu saleje... Bet jei grupese, tada noreciau, kad man kas palaikytu kompanija... blush2.gif

Na delkompanijos nelabai tikiu kad ka surasi.....nes kitos eis i savo grupes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 05, 21:49)
Nepalikit manes vienos grupeje!!!  unsure.gif  Kriiste negales dalyvauti, o vienai man nedrasu...  blush2.gif

As siulyciau:
1. Jei grazus oras issivesti vaikucius i kiema ir su jais pazaisti su kamuoliais, pusti muilo burbulus, piesti kreidutemis, leisti i ora balionus (bet ne helinius, ne taip greitai pakils  biggrin.gif ). O grizus i grupes po pietu valgio suvalgyti pyraga  tongue.gif

kadangi toks aktyvumas, as asmeniskai siuliciau kiekvienai grupei daryti atskirai kada jiems patogu, ir aisku jeigu jie nores ka daryti, nes matau nekazin kas cia gaunasi
Atsakyti