Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Nej@ @ 2009 06 02, 09:59)
savaitgali dauguma islekia i gamta, as manau galeciau suderinti ir istrukti keletai vakandu savaitgali, bet sitas biski per anksti, nespesim (jei taip ir toliau judesim) siulyciau 20-21 arba 27-28 (antras man labiau tinka)
tai kat dauguma tyli, o kuris tau tiktu?

tavo pasiulytas man tinka ax.gif
Atsakyti
Man geriau darbo diena ,nelabai turi esmes kuria...prisiderinsiu smile.gif
Atsakyti
pakeliu sarasiuka ir klausimus i virsu

primenu dar karteli kainas:
ilgi (is kuriu lanksto gyvunelius ir kt.) - 14 cnt/vnt
apvalus dideli - 16 cnt/vnt
apvalus mazi (kaip vandens bombos smile.gif ) - 3 cnt/vnt

si savaitgali zadu pagaliau nuvaziuoti pas drauge (kuri lankstys is balionu ir kuri juos parupins) daba reikia sudaryti sarasa ir planeli kas kaip mazdaug vyks.
dar karteli visus klausiu:
1. kuria tiksliai diena renkames? 23 ar 24 daba nepamenu? reikia tikslia jau zinoti.
2. kiek balionu zadam pirkti, JAU DABAR reiktu uzsakyti, kad nebutu balionu svente be balionu.
3. kaip del desreliu kepimo? mastom ar nemastom ka? as visai noreciau, butu vaikams atrakcija
4. ar nesimes savo kepiniu kokiu? manau vaikam butu smagu naminio pirago ar tortuko nei pirktinio.
5. ar kas nors zino kokiu zaidimuku? kuom uzsiimsim su vaikais?
6. kas kontaktuos su valdzia, nes manau reikia viska su jais suderinti?

Dalyvaujanciu "Balionu sventeje" sarasas:
1. Nej@ (buvusi mazoji_deiva)
2.
3.
4.
5.
6.

gerai tada padarykime taip:
kas gali savaitgaliais:
1. oziarage
2. mijux (o darbo dienom tu gali?)
3.

kam geriau darbo dienom
1. nej@
2. meske
3.
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 02, 10:38)
pakeliu sarasiuka ir klausimus i virsu

primenu dar karteli kainas:
ilgi (is kuriu lanksto gyvunelius ir kt.) - 14 cnt/vnt
apvalus dideli - 16 cnt/vnt
apvalus mazi (kaip vandens bombos smile.gif ) - 3 cnt/vnt

si savaitgali zadu pagaliau nuvaziuoti pas drauge (kuri lankstys is balionu ir kuri juos parupins) daba reikia sudaryti sarasa ir planeli kas kaip mazdaug vyks.
dar karteli visus klausiu:
1. kuria tiksliai diena renkames? 23 ar 24 daba nepamenu? reikia tikslia jau zinoti.
2. kiek balionu zadam pirkti, JAU DABAR reiktu uzsakyti, kad nebutu balionu svente be balionu.
3. kaip del desreliu kepimo? mastom ar nemastom ka? as visai noreciau, butu vaikams atrakcija
4. ar nesimes savo kepiniu kokiu? manau vaikam butu smagu naminio pirago ar tortuko nei pirktinio.
5. ar kas nors zino kokiu zaidimuku? kuom uzsiimsim su vaikais?
6. kas kontaktuos su valdzia, nes manau reikia viska su jais suderinti?

Dalyvaujanciu "Balionu sventeje" sarasas:
1. Nej@ (buvusi mazoji_deiva)
2.
3.
4.
5.
6.

kas gali savaitgaliais:
1. oziarage
2. mijux (o darbo dienom tu gali?)
3.
kam geriau darbo dienom
1. nej@
2. meske
3.

man darbo dienom geriau net mirksiukas.gif
Atsakyti
kas gali savaitgaliais:
1. oziarage
2.
3.
kam geriau darbo dienom
1. nej@
2. meske
3. mijux

gerai, tada laukiam kitu nuomones ir pagaliau isrenkam diena, atminkit kad visiems vistiek neitiksim, rinksimes pagal dauguma
Atsakyti
[quote=Nej@,2009 06 02, 09:20]
kas gali savaitgaliais:
1. oziarage
2. IngridG (20-21 d.)
3.
kam geriau darbo dienom
1. nej@
2. meske
3. mijux
4. IngridG (17-19???)
gerai, tada laukiam kitu nuomones ir pagaliau isrenkam diena, atminkit kad visiems vistiek neitiksim, rinksimes pagal dauguma

Atsakyti
[quote=IngridG,2009 06 02, 13:28]
[quote=Nej@,2009 06 02, 09:20]
kas gali savaitgaliais:
1. oziarage (20-21 d.)
2. IngridG (20-21 d.)
3.
kam geriau darbo dienom
1. nej@
2. meske
3. mijux
4. IngridG (17-19???)
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 06 02, 08:19)
su akinukais blink.gif

Nea,su akinukais arba Vestute arba Aurute. Iveta dar nevaiksto,putliuke tokia mirksiukas.gif

Man gal irgi geriau paprasta diena,nu ir kad butu ne menesio galas ax.gif isskyrus 25. Ji pati netinkamiausia biggrin.gif Mb diplomu iteikimas ax.gif
Del desreliu tai man labai idomu,nes baisoka daug saslykiniu kurenti,kaip reikes tuos maziukus nusaugoti g.gif Del helio tai reiktu gal i babilona i balionu parde nueiti pakalbeti. Ir pasiulyti mainas reklama jiem ir nedideli atlygi uz dujas blush2.gif ax.gif Galetume vel zurnalistu pakviesti. Ir panevezio balsa suorganizuotume jeigu reikes. Tik va as pati nenoreciau eit i babilona tartis,nes turejau konflikta su savininku kai ivaziavo i masina mano,tai nemalonu man truputi. Jis apsikiaulino,tai dabar nelabai noriu eit zemintis ir prasyti blush2.gif
Papildyta:
Sveikinam Elingute su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINAME ELINGUTE SU GIMTADIENIU IR LINKIME KUO SPALVINGESNES SVENTES!!! happybday.gif birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurute... @ 2009 06 02, 20:11)
Nea,su akinukais arba Vestute arba Aurute. Iveta dar nevaiksto,putliuke tokia  mirksiukas.gif

Nea, tada ji ne toje grupeje... Nebent dar nebuvo jos atvede, nes kaip tik ta diena dar buvo skirstomi vaikai po grupes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 06 02, 21:11)
Sveikinam Elingute su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(IngridG @ 2009 06 03, 00:02)
SVEIKINAME ELINGUTE SU GIMTADIENIU IR LINKIME KUO SPALVINGESNES SVENTES!!!   happybday.gif  birthday.gif

Aciu wub.gif wub.gif
Atsakyti
matau vel aprimot. ar visoms tiks 2009 06 18 ? beveik uz dveju savaiciu? manes savaitgali nebus, negalesiu prisijunkti, bukit geros pagaliau nutarkit diena ar kiek balionu uzsakom jei uzsakom, veliausiai antradieni reiktu uzsakyti. jeigu iki antradienio vel plaukiosim neaiskume, as nusirasau, jei ka pacios suarganizuosit pasakykit, nes kazkaip si karta nora matau is vienetu. jei kas neaisku klauskit, bendraukit, sakykit kas ir kaip? beje kaip del tu klausimu kurios rasiau? tik viena zmogus pasisake g.gif na vnz cia be pykcio, bet jei darom tai darom jei ne, tada jau tiek to unsure.gif
Atsakyti
Jeigu musu tik 4-5 susirenka, tai manau, kad truputi per brangu bus suorganizuoti didele svente: su balionais, desreliu kepimais, pyragais... unsure.gif Nelabai susitvarkysime... sad.gif
Gal tada apsistojam tik ties naminiu pyragu atsinesimu ir vaikuciu aplankymu?
Ka manot?
Atsakyti