Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 06 01, 11:35)
Man nebeiseina  verysad.gif  Buvau pamirsus kad mergina vedu pas daktare ir skiepytis  tokiu laiku unsure.gif

Labai gaila... verysad.gif

As, Mijux ir gal Oziarage einame i svente. Jei dar kas sugalvosite eiti, tai junkites... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridG: 01 birželio 2009 - 11:42
mes su IngridaG po sventes 4u.gif

nu programele nereali 4u.gif

paskui pas Kulverstukus buvom,tai dabar berods Laurutes globojama grupe uzdare ir prijunge prie Kulverstuku.Is Kulverstuku ir Gintare iskele.Vaje kiek ten dabar mazu vaiku.Kai mes buvom,tai jiem vaises atnese:ledus,torta,vaisius ir tt.tai dar gavom mazius ledais pamaitint,tuos kurie patys nevalgo smile.gif Aukletojos nematytos,bet tokios saunios ir savos thumbup.gif

Mazoji deiva,jei gali primink kaip del balionu,kiek ten mum ju gali reikti???

Reikia stverti jauti uz ragu ir darom sarasiuka kas dalyvauja,nes uz balionus pinigiuku reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 06 01, 18:15)
mes su IngridaG po sventes 4u.gif

nu programele nereali 4u.gif

paskui pas Kulverstukus buvom,tai dabar berods Laurutes globojama grupe uzdare ir prijunge prie Kulverstuku.Is Kulverstuku ir Gintare iskele.Vaje kiek ten dabar mazu vaiku.Kai mes buvom,tai jiem vaises atnese:ledus,torta,vaisius ir tt.tai dar gavom mazius ledais pamaitint,tuos kurie patys nevalgo smile.gif Aukletojos nematytos,bet tokios saunios ir savos thumbup.gif
Mazoji deiva,jei gali primink kaip del balionu,kiek ten mum ju gali reikti???

Reikia stverti jauti uz ragu ir darom sarasiuka kas dalyvauja,nes uz balionus pinigiuku reikes 4u.gif

tai super kad patiko svente, gaila kad negalejau, ***** daba su darbeliais ledai pajudejo tai nebespeju, jau taip noreciau ir savo grupe aplankyti wub.gif

primenu dar karteli kainas:
ilgi (is kuriu lanksto gyvunelius ir kt.) - 14 cnt/vnt
apvalus dideli - 16 cnt/vnt
apvalus mazi (kaip vandens bombos smile.gif ) - 3 cnt/vnt

si savaitgali zadu pagaliau nuvaziuoti pas drauge (kuri lankstys is balionu ir kuri juos parupins) daba reikia sudaryti sarasa ir planeli kas kaip mazdaug vyks.
dar karteli visus klausiu:
1. kuria tiksliai diena renkames? 23 ar 24 daba nepamenu? reikia tikslia jau zinoti.
2. kiek balionu zadam pirkti, JAU DABAR reiktu uzsakyti, kad nebutu balionu svente be balionu.
3. kaip del desreliu kepimo? mastom ar nemastom ka? as visai noreciau, butu vaikams atrakcija
4. ar nesimes savo kepiniu kokiu? manau vaikam butu smagu naminio pirago ar tortuko nei pirktinio.
5. ar kas nors zino kokiu zaidimuku? kuom uzsiimsim su vaikais?
6. kas kontaktuos su valdzia, nes manau reikia viska su jais suderinti?

Dalyvaujanciu "Balionu sventeje" sarasas:
1. Nej@ (buvusi mazoji_deiva)
2.
3.
4.
5.
6.
Atsakyti
Data labai negera schmoll.gif Per jonines namanau kad daug dalyvaujanciu bus... g.gif Gal reikia kelti i liepos men,nes dabar anksciau nebespesim susiorganizuoti,o veliau tai nebent menesio pati pabaiga g.gif Arba galim ir per jonines jeigu daugumai tinka ax.gif
Saunu kad dabar zinosiu kur mano vaikus iskele bigsmile.gif O tai ir Iveta ten? Mergyte apie pusantru metuku... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 06 01, 20:55)
Data labai negera  schmoll.gif  Per jonines namanau kad daug dalyvaujanciu bus...  g.gif  Gal reikia kelti i liepos men,nes dabar anksciau nebespesim susiorganizuoti,o veliau tai nebent menesio pati pabaiga  g.gif  Arba galim ir per jonines jeigu daugumai tinka  ax.gif
Saunu kad dabar zinosiu kur mano vaikus iskele  bigsmile.gif  O tai ir Iveta ten? Mergyte apie pusantru metuku...  wub.gif

jonines 25 diena, pries jonines butu manau kaip tik, nes per pacias jonines gali daugumos nebuti. seip spreskit pacios, bet siulyciau pasiskubbinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 01, 21:23)

apvalus dideli - 16 cnt/vnt

as norfoje pirkau Mildos gimtadieniui uz 8.99 - 100 vnt blush2.gif
siaip tikrai dideli ir grazus - aisku puciant keli sprogo - bet visumoje labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 01, 21:04)
jonines 25 diena, pries jonines butu manau kaip tik, nes per pacias jonines gali daugumos nebuti. seip spreskit pacios, bet siulyciau pasiskubbinti  mirksiukas.gif

Tomis dienomis tikrai negalesiu dalyvauti...
Siaip juk buvo kalbeta, kad ateinancia savaite planuojame, todel labai ir stebejausi, kodel niekas nedaroma... unsure.gif Bet dabar jau nebesvarbu...
Tai kada daugumai butu patogiau: darbo diena ar savaitgali? Jei suspetume, tai as siulyciau birzelio 15-21 kuria tai diena... ax.gif Kaip manot? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 01, 21:40)
as norfoje pirkau Mildos gimtadieniui uz 8.99 - 100 vnt blush2.gif
siaip tikrai dideli ir grazus - aisku puciant keli sprogo - bet visumoje labai grazu bigsmile.gif

Jei jie grazus ir tinkami pusti su geliu, tai tada visa tukstanti galetume paleisti i dangu kai tokia kaina... hihihi.gif
O ka darome del desreliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 06 01, 22:55)
Data labai negera  schmoll.gif  Per jonines namanau kad daug dalyvaujanciu bus...  g.gif  Gal reikia kelti i liepos men,nes dabar anksciau nebespesim susiorganizuoti,o veliau tai nebent menesio pati pabaiga  g.gif  Arba galim ir per jonines jeigu daugumai tinka  ax.gif
Saunu kad dabar zinosiu kur mano vaikus iskele  bigsmile.gif  O tai ir Iveta ten? Mergyte apie pusantru metuku...  wub.gif

su akinukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 06 01, 22:41)
Tomis dienomis tikrai negalesiu dalyvauti...
Siaip juk buvo kalbeta, kad ateinancia savaite planuojame, todel labai ir stebejausi, kodel niekas nedaroma...  unsure.gif Bet dabar jau nebesvarbu...
Tai kada daugumai butu patogiau: darbo diena ar savaitgali? Jei suspetume, tai as siulyciau birzelio 15-21 kuria tai diena...  ax.gif Kaip manot?  smile.gif

Papildyta:

Jei jie grazus ir tinkami pusti su geliu, tai tada visa tukstanti galetume paleisti i dangu kai tokia kaina...  hihihi.gif
O ka darome del desreliu?  ax.gif

soryy, bet jau buvo anksciau klausta data pasitikslinimui kada, bet dauguma vel tyli.

man butu patogiau darbo diena, be to ir vaikuciu daugiau butu

seip galetu kiekviena pasakyti savo nuomone tais klausimais kurios uzdaviau, beto po truputi judam judam jei norit kad kas vyko, bent jau reiskites drasiau. dienas siulau BIRZELIO 18-19 DIENA ar visoms tinka? beje ka darom del helio? man niekas neatsake i uzklausas i firmas, o daugiau nezinau, galiu dar pakalbeti, bet tas malonumas nera pygus, o man pvz daba gan sunkus laikai doh.gif tad mielosios, judam po truputi i prieki

Krissti, jei ten balionai geri, patvarus, galim paimti, bet reikia kad daugiau i sarasiuka isirasytu, galetume islaidas padalinti
Atsakyti
QUOTE(Nej@ @ 2009 06 02, 08:22)
soryy, bet jau buvo anksciau klausta data pasitikslinimui kada, bet dauguma vel tyli.

man butu patogiau darbo diena, be to ir vaikuciu daugiau butu

seip galetu kiekviena pasakyti savo nuomone tais klausimais kurios uzdaviau, beto po truputi judam judam jei norit kad kas vyko, bent jau reiskites drasiau. dienas siulau BIRZELIO 18-19 DIENA ar visoms tinka? beje ka darom del helio? man niekas neatsake i uzklausas i firmas, o daugiau nezinau, galiu dar pakalbeti, bet tas malonumas nera pygus, o man pvz daba gan sunkus laikai doh.gif tad mielosios, judam po truputi i prieki
Krissti, jei ten balionai geri, patvarus, galim paimti, bet reikia kad daugiau i sarasiuka isirasytu, galetume islaidas padalinti

Na, man darbo diena negerai ir vakar niekaip neistrukau is darbo, o taip svajojau sventej sudalyvauti... blush2.gif O Jonines beje yra svenciamos ne birzelio 25, o 23 dienos vakare. 24 d. ne darbo. Tai birzelio 13 ar 14 netinka?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 06 02, 09:34)
Na, man darbo diena negerai ir vakar niekaip neistrukau is darbo, o taip svajojau sventej sudalyvauti... blush2.gif O Jonines beje yra svenciamos ne birzelio 25, o 23 dienos vakare. 24 d. ne darbo. Tai birzelio 13 ar 14 netinka?

man tas savaitgalis schmoll.gif bet reikia juk ziuret kas daugumai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 06 02, 07:34)

savaitgali dauguma islekia i gamta, as manau galeciau suderinti ir istrukti keletai vakandu savaitgali, bet sitas biski per anksti, nespesim (jei taip ir toliau judesim) siulyciau 20-21 arba 27-28 (antras man labiau tinka)

QUOTE(Mijux @ 2009 06 02, 07:52)
man tas savaitgalis schmoll.gif bet reikia juk ziuret kas daugumai tinka smile.gif

tai kat dauguma tyli, o kuris tau tiktu?
Atsakyti