Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 05 01, 14:47)
Sveikutes  4u.gif
Mes siandien aplankem savo maziukus. Bet kad musu grupe svirpliukai vadinasi  blush2.gif  g.gif 
Beje merginos,saket musu rubu maisu neatidavet tai as noreciau prasipurtyt nes jau musiskiai nelabai ka turi.  Siandien per toki veja Vestute ejo i lauka su kepuryte kuri ausyciu nedengia,o jai sloga iki keliu  doh.gif O ir seip mum daug rubeliu tiktu is ten,nes pas mus va vaikuciai maziukai  wub.gif 
Mano merginos del kuriu ten labai norejau eiti buvo karantine,tai nejom lankyti nes baisu vaikam ligu parnest...  unsure.gif

Kas liecia rubelius.....tai zn ir musiskiu grupei jei apvilkti griuk negyvas doh.gif ,apsisnargleja ir keli buvo verysad.gif ,ir isvis lauke viena mergaite apsisnargliavo tai aukletoja su tais rubeliais kuriais ji apsivilkus jai nosi nuvale pasivedus i sona doh.gif
TTen isvis kiek maciau atnesa kruva is skalbklos rubu ,kurie skirti ale po namus vaiksciot ir apvelka juos unsure.gif ,batus irgi dalina per kelis vaikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 01 gegužės 2009 - 21:27
Ai as klausiau ar dave rubeliu vaikam,tai sake,kad dalino apatinus. As itariu ji turejo galvoje tuos kuriuos jus iskarto i grupes neset. O daugiau dar niekas neatkeliavo pas juos doh.gif Reikejo viska i grupes nest unsure.gif Nu bet dabar jau fsio... O ateiti pasitaisysim ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

del drabuziu nezinau,bet va pas Kulverstukus tiksliai maciau naujus batukus is tu kur mes dezese vezem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 05 02, 08:33)
sveikos 4u.gif

del drabuziu nezinau,bet va pas Kulverstukus tiksliai maciau naujus batukus is tu kur mes dezese vezem bigsmile.gif

nu gal tiems maziuliukams dydis netiko is tu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 05 02, 08:14)
Ai as klausiau ar dave rubeliu vaikam,tai sake,kad dalino apatinus. As itariu ji turejo galvoje tuos kuriuos jus iskarto i grupes neset. O daugiau dar niekas neatkeliavo pas juos  doh.gif  Reikejo viska i grupes nest  unsure.gif  Nu bet dabar jau fsio... O ateiti pasitaisysim  ax.gif

Tai kad ir isdalinsi tuos rubelius grupei ......juk juos paskui i skalbikla isnesa ,tai spek ar pas juos butent tie begrys g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 05 02, 10:28)
Tai kad ir isdalinsi tuos rubelius grupei ......juk juos paskui i skalbikla isnesa ,tai spek ar pas juos butent tie begrys  g.gif

tie mirksiukas.gif - ten kazkaip dienom ir maisais nesa - nes jos parasa deda gavusios rubus ir atiduodamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 05 02, 10:37)
tie  mirksiukas.gif  - ten kazkaip dienom ir maisais nesa - nes jos parasa deda gavusios rubus ir atiduodamos blush2.gif

Mmmmm,tada kits reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 05 02, 11:11)
Mmmmm,tada kits reikalas  smile.gif

tik jie ten keicias tais rubais kai isauga - dalinasi tarpusavy (tarp seimynu) batukais, striukem
Atsakyti
Merginos, o tai kaip su svente birzelio men.? Ar kas nors vyksta, organizuojama? Kazkaip labai tylu, visos nurimusios... unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms,
pradejau dirbti, tai apsikasusi popieriais, nera kada i interneta ilisti dorai... blush2.gif
Noriu visom priminti, kad pas mane yra skanestu dar labai daug likusiu. Jei sakykim man sms kokia is vakaro parasytumet, tai galeciau pasiimti i darba. Jums gal butu patogiau taip pasiimti, nei is Vaivadu. Dirbu centre salia Garso kino teatro. Mano tel nr. 865990948. Zinokit, kuo greiciau isdalinsim tuos likucius, tuo bus ramiau man, nes jiems vistiek stovejimas dezese nieko gero neduoda.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 05 05, 21:48)
Merginos, o tai kaip su svente birzelio men.? Ar kas nors vyksta, organizuojama? Kazkaip labai tylu, visos nurimusios... unsure.gif

daba biski aprime yra, bet svente bus, tik dar laiko yra tad ir aprime esam. seip as ideju generuoju, kainu vis man nepasako doh.gif bet kita savaite bandysiu jau prispausti. tada rasysiu cia planeli kaip ka as mastau, tada visos paredaguojam ir laukiam sventes dienos

QUOTE(oziarage @ 2009 05 06, 15:42)
Labas visoms,
pradejau dirbti, tai apsikasusi popieriais, nera kada i interneta ilisti dorai... blush2.gif
Noriu visom priminti, kad pas mane yra skanestu dar labai daug likusiu. Jei sakykim man sms kokia is vakaro parasytumet, tai galeciau pasiimti i darba. Jums gal butu patogiau taip pasiimti, nei is Vaivadu. Dirbu centre salia Garso kino teatro. Mano tel nr. 865990948. Zinokit, kuo greiciau isdalinsim tuos likucius, tuo bus ramiau man, nes jiems vistiek stovejimas dezese nieko gero neduoda.... blush2.gif

del skanestu: tai per balionu svente isdalinsim likusius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 05 07, 08:20)

del skanestu: tai per balionu svente isdalinsim likusius thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti