Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 23, 15:57)
Pries jonines irgi manau nelabai,nes dauguma gali isvazinet is pnv  g.gif

gi darom birzelio 9-10-11
Atsakyti
As taip pat siulyciau sekancia savaite po vaiku sventes, t.y. birzelio 8-12 d. ax.gif
Atsakyti
Oziarage, siandien matem tavo mergyte, ja jau lanko kazkas, veziojas po kiema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 23, 16:07)
As taip pat siulyciau sekancia savaite po vaiku sventes, t.y. birzelio 8-12 d.  ax.gif

Man tinka tas laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 23, 17:38)
Oziarage, siandien matem tavo mergyte, ja jau lanko kazkas, veziojas po kiema blush2.gif

grazias mergytes netrunka pastebeti bigsmile.gif o berniukam tenka ilgiau palaukti globeju ar iteviu unsure.gif

as siandien laimingiausias zmogus zemeje,is vienos forumietes gavau dovanu tai jaunai mamai vezima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 23, 18:29)
grazias mergytes netrunka pastebeti bigsmile.gif o berniukam tenka ilgiau palaukti globeju ar iteviu unsure.gif

as siandien laimingiausias zmogus zemeje,is vienos forumietes gavau dovanu tai jaunai mamai vezima thumbup.gif

O dagiau viska turi? Nieko nebetruksta (bent jau butiniausiu dalyku)?
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 23, 20:34)
O dagiau viska turi? Nieko nebetruksta (bent jau butiniausiu dalyku)?

as pagalvojau,kad kur tu atrinkai palaikykim gal kam dar prireiks,sitai mamai jau pakankamai bus,nes dar viena drauge atveze bigsmile.gif truksta termometro vonelei ir pampersu,bet pastaruju reiks man nupirkt,nes maniskio neliko ax.gif
nu ir vaikui termometro nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijux: 23 balandžio 2009 - 18:48
QUOTE(Mijux @ 2009 04 23, 18:47)
as pagalvojau,kad kur tu atrinkai palaikykim gal kam dar prireiks,sitai mamai jau pakankamai bus,nes dar viena drauge atveze bigsmile.gif truksta termometro vonelei ir pampersu,bet pastaruju reiks man nupirkt,nes maniskio neliko ax.gif
nu ir vaikui termometro nera ax.gif

ziurek turiu elektrini termometra, jis vandeniui atsparus, as su juo linejai vandeni tikrindavau (kito grinai voneles termometro nerandu). mums jo kaip ir nebereikia, tai as ryt paduosiu vyrui kad paimtu, tai uzlekit pas ji i darba jis paduotu, jei dar reikia rolleyes.gif
Atsakyti
As dar turiu stoveli maudymui. Tai jeigu reiktu sakyk.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 23, 16:38)

Labai smagu, kad kazkas ja pastebejo...Toks angeliukas ji man..Gera net sirdelej pasidare.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 23, 21:53)
As dar turiu stoveli maudymui. Tai jeigu reiktu sakyk.

as dziaugiuos,kad vonele jai gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 23, 21:01)
Labai smagu, kad kazkas ja pastebejo...Toks angeliukas ji man..Gera net sirdelej pasidare.. wub.gif

o as kazkaip maniau kad sprogsi nuo pavydo blush2.gif
Atsakyti