Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Agnytea @ 2009 04 17, 10:24)
mijux kelinta valanda siandien atlekti? apie 12? ar 11?
drinks_cheers.gif
pagal mane tai tikrai nebrangu  schmoll.gif
na as sestadieni dalyvauju tada... mb vakar paklausiau - sake nedirbs sestadieni, tai pabus su maze... tik nelabai turesiu su kuo nusigauti... na jei kas vaziuos pro sali butu neblogai kad prigriebtu.... jei ne bandysiu kaip nors  unsure.gif

12 val renkames rimtam darbui:siandien dirbam,ryt svenciam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 17, 10:35)
12 val renkames rimtam darbui:siandien dirbam,ryt svenciam bigsmile.gif

oki doki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 17, 07:12)
labas rytas 4u.gif

kol kas to taboro nedaug mirksiukas.gif as asmeniskai visas grupes apziuret noriu,nes pirma kart ten busiu mirksiukas.gif

lauksim prekiu

na jus cia suziurekit kiek mamku eis, bet manau jei susirink apie 10 zmoniu ir visi vienu metu brausis i gruper tai bus balaganas. seip ziurekit pagal situacija, as tik seip pasiuliau.
Atsakyti
ai beje o bus kas mane pameta po visko, nors iki centro kokio? mane atves, bet pasiimti nebegales unsure.gif
Atsakyti
mes su Indrida G atvažiuosime apie 13 val, dar iš Saulytes DD paimsime daiktus, bet mes abi su vaikais, tai gal galime ka pasiimti pakuoti i namus g.gif , atvažiuosime vietoje nuspręsime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinta @ 2009 04 17, 11:33)
mes su Indrida G atvažiuosime apie 13 val, dar iš Saulytes DD paimsime daiktus, bet mes abi su vaikais, tai gal galime ka pasiimti pakuoti i namus g.gif , atvažiuosime vietoje nuspręsime  bigsmile.gif

atvaziuokit,vaikus visus uzdarysim i kita kambari ir pakuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 17, 10:27)
atvaziuokit,vaikus visus uzdarysim i kita kambari ir pakuosim lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na kaip jums ten sekasi? ax.gif mb dar nebuvo?
Atsakyti
aš negaliu rytoj.. vyras budės.. verysad.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Rytoj 9,30 atvyks ir dienraščio "Sekundė" žurnalistas wub.gif
Atsakyti
Katik grizau is juodo pakavimo....Kitos mamos pasilike dar vargsta...Balso ir as nebeturiu. Siaubas kiek visko dauuuuggggg doh.gif doh.gif
Reikia ryt ne Olandus vaiku namam priimineti, o visiems Panevezio zmonems, kurie aukojo dekoti. smile.gif Sitiek maximoj per tas kelias valandas suaukojo. Kalnai visko doh.gif doh.gif doh.gif Butinai reikes i koki Panevezio ryta parasyti padeka nuo supermamu.
O rubu kooookie kalnai, batu. Net baisu, kad viskas nueis ne ten kur reikia.
Tikekimes ry vaikiukai bus patenkinti bigsmile.gif 4u.gif

Papildyta:
Aciu tikrai visom mamytem, kurios prinese visko, nes tokiu daikteliu dar ne visos is musu gali savo vaikams leisti. 4u.gif Siandien net juokavom, kad reikia duris uzkalti ir nieko nebeisileisti, nes jau niekas pas Mijux name nebetilpo schmoll.gif
Tiesa, palikom kelias dezes visokiu gardumynu ir kanceliarijos pas mane namie. Cia kitiem musu apsilankymam...Nes kiekvienam vaikui isejo: po du pakelius sausainiu, dideli sokolada, po maza sokolada, sulciu paka, saldainiu maisa ir t.t. Su kanceliarija irgi tas pats. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,mes vaiku namuose viska palikom buhalterijoj ax.gif Nezinau kaip bus rytoj,ar leis jos atiduoti vaikam rubelius,nes sake kad viska turi surasyti,suskaiciuoti g.gif
Beje klause kodel vakar SM nedalyvavo padekos sventeje g.gif Labai apgailestavo visi,nes buvo dekojama ir koncertas buvo ir t.t. unsure.gif
Atsakyti