Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Mijux @ 2009 04 22, 13:51)
is babilono emiau balionus krikstynom,bet pasimokiau,emiau paprastus,tai lyg po 3 litus buvo ir juos pute heli,tai 4 nusprogo sukisus i masina,o man reikejo,kad jie per nakti pabutu,tai kita dioena praktiskai visa pazemej kabojo doh.gif

tai kad cia kiek supratau - pripusim ir paleisim is kart i ora su ju norais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 22, 14:54)
tai kad cia kiek supratau - pripusim ir paleisim is kart i ora su ju norais g.gif

tai tada galima prispirkt paprastu balionu maximoj,nes i juos irgi puciamas helis,aisku ne visus pripusim,biski nusprogs,bet,kad pigiau bus,tai tiksliai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 22, 14:54)

ir be to,prasyciau,kad tamsta susirastu mane skype:ingridule80 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam reikia siokiu tokiu nuotraukyciu is sventes? ax.gif
Mijux sestadieni negaliu...Uosviai atvaziuoja schmoll.gif Galiu sekmadieni, jei tau tiks... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 22 balandžio 2009 - 13:06
QUOTE(oziarage @ 2009 04 22, 14:04)
Mijux sestadieni negaliu...Uosviai atvaziuoja  schmoll.gif Galiu sekmadieni, jei tau tiks... mirksiukas.gif

man man bigsmile.gif , ale skaype savo duot nemoku - galiu tik tave ten susirast (tiek jau ismokau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 22, 12:51)
is babilono emiau balionus krikstynom,bet pasimokiau,emiau paprastus,tai lyg po 3 litus buvo ir juos pute heli,tai 4 nusprogo sukisus i masina,o man reikejo,kad jie per nakti pabutu,tai kita dioena praktiskai visa pazemej kabojo doh.gif

mes pirkom uz 7 lt, tai apie 3-4 diena palubei kabijo smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 04 22, 12:54)

jeigu papigiai helio gausim tai taip yra planuojama mirksiukas.gif

QUOTE(Mijux @ 2009 04 22, 13:04)
tai tada galima prispirkt paprastu balionu maximoj,nes i juos irgi puciamas helis,aisku ne visus pripusim,biski nusprogs,bet,kad pigiau bus,tai tiksliai bigsmile.gif

na del paciu balionu palaukit dar, ketvirtadieni gausiu atsakyma po kiek mums juos parduos, ten bus tie paprasti balionai + desreles, na gyvuniukams sukti. visas kabliukas yra helyje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2009 04 22, 13:04)
Mijux sestadieni negaliu...Uosviai atvaziuoja  schmoll.gif Galiu sekmadieni, jei tau tiks... mirksiukas.gif

man reiketu blush2.gif mirtisaa,
Atsakyti
Ir man jau isdave Deiva mano skype - tad laukiu foto blush2.gif (samsoniukai)
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 22, 15:04)

del sekmadienio nezinau dar ax.gif
Atsakyti
Nuotrauku ir man reikia juo2kas
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 22, 13:04)

Ir man mestelk ingrida.marius mirksiukas.gif
Atsakyti
Dingo Oziarage su visom foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, suintrigavo visas ir "tepe slides" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir man reikia nuotraukyciu ( ritule1224)
Atsakyti