Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 13:35)
MES PENKTADIENI 10 H EINAM   thumbup.gif

Na baikit merginos... Kur taip skubat??? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 21, 13:40)
tada itariu kad jus greitesnes lotuliukas.gif

Kriiste, mums reikia pasistengti greiciau susisukti ir buti pirmoms... lotuliukas.gif
Ir kaip cia padarius, kad ta mano mergina greiciau pasveiktu... g.gif biggrin.gif

Kas dar galetu man atsiusti pavaduotojos nuotraukeles skypu ingrida.marius, nes dabar niekas net nepatiketu, kad ir as ten buvau bei dalyvavau... lotuliukas.gif Ne vienoje nuotraukoje manes nera... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridG: 21 balandžio 2009 - 14:25
QUOTE(IngridG @ 2009 04 21, 15:22)
Na baikit merginos... Kur taip skubat???  blink.gif  lotuliukas.gif

Zinok nuotraukas ziuriu ir ziuriu,taip noriu vel apkabinti juos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 14:24)
Zinok nuotraukas ziuriu ir ziuriu,taip noriu vel apkabinti juos  wub.gif

Ta jus eikit, tik musu palaukit... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 21, 15:22)

Kas dar galetu man atsiusti pavaduotojos nuotraukeles skypu ingrida.marius, nes dabar niekas net nepatiketu, kad ir as ten buvau bei dalyvavau...  lotuliukas.gif Ne vienoje nuotraukoje manes nera... doh.gif  biggrin.gif

Isijunk skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 14:26)
Isijunk skype  mirksiukas.gif

Ups, prasau atsiusti, o kad skaipa isijungti... doh.gif biggrin.gif
Jau isijungiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu jus už gražią idėją . Šaunuolės. Kadangi esu šiek tiek daugiau susidūrusi su VN iš vidaus norėčiau patarti jums mažiau išlaidauti , turiu mintyje skanumynų pirkimą . Patikėkit , tai nėra butinybė nes tie vaikučiai gauna jų dar daugiau nei savi vaikai, o dėmesį kaip įsitikinot galite parodyti ir kitaip. Tas pat ir dėl drabužėlių . Čia tik draugiškas patarimas 4u.gif Ačiū ,kad esate 4u.gif

QUOTE(dark @ 2009 04 19, 11:12)
Jei užteks entuziazmo ir norėsit paremt tokias šeimas-rašykit.

Dark ,labai pritariu tau . Jei tik kas užsiimsite tuo butinai prisidėsiu kuo tik galėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 21 balandžio 2009 - 18:05
mamos,gal biski ne i tema,bet reikalinga pagalba:gal kas zino kas dykai perleistu vezimuka abiturientei mamai,kuri pagimde praeita savaite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 21, 19:34)
mamos,gal biski ne i tema,bet reikalinga pagalba:gal kas zino kas dykai perleistu vezimuka abiturientei mamai,kuri pagimde praeita savaite? blush2.gif

paskambink į SOS vaikus jų vadovei M. Zabulionienei 4u.gif
Deja, skėtuką pasilikom, kitas jau padovanotas. Bet dar paklausiu kitų mamų 4u.gif

blush2.gif gal gali keliais žodžiais apšviest situaciją? Visi potencialūs davėjai nori nors maždaug žinot kam ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 21 balandžio 2009 - 19:46
QUOTE(dark @ 2009 04 21, 20:42)
blush2.gif  gal gali keliais žodžiais apšviest situaciją? Visi potencialūs davėjai nori nors maždaug žinot kam ką  4u.gif

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 21 balandžio 2009 - 19:57
cia kazkas minejo kad turi uzsirase kiek grupese yra vaiku, kiek mergaiciu ir kiek berniuku, gal nebutu labai sunku prie kiekvienos grupes surasyti amziaus tarpsni, kiek vaikuciu ir pagal lyti?? blush2.gif

1. Kulverstukai (kur Oziarages mergyte, ta tamsi garbanota)
2. Pagrandukai (atrodo kad sita visi nori lankyt)
3. Zingeidukai (kur vienam masinos pritruko)
4. Nykstukai (cia kur tos dvynukes yra ir berniukas asarojantis)
5. Svirpliukai (tie kur pas pacius pirmus buvot)

Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 04 21, 21:42)
paskambink į SOS vaikus jų vadovei M. Zabulionienei  4u.gif
Deja, skėtuką pasilikom, kitas jau padovanotas. Bet dar paklausiu kitų mamų  4u.gif

blush2.gif  gal gali keliais žodžiais apšviest situaciją? Visi potencialūs davėjai nori nors maždaug žinot kam ką  4u.gif

ji abituriente,pagimde Cezario metu praeita savaite mergyte.su vaiko tevu gyvena panevezio rajone pas jo motina,abu nedirbantys.ji labai kabinasi i gyvenima,nes pabaige 12 klases kursa ir su geru mokytoju pagalba laikys abituros egzaminus,nes labai nori baigti mokykla.Snd jos mokytoja skambino jai,tai sake visa laika praverke.ji dar ligoninej,nes turi temperaturos.sake neturi voneles ir vezimelio bei kitu daiktu kudikiui. vonele man jau pazadejo,tai ryt planuoju paimt,drabuziuku jau ir maisiuka turiu,is saves atvyniosiu marles,butu gerai vezimuka gaut blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 21, 22:01)
cia kazkas minejo kad turi uzsirase kiek grupese yra vaiku, kiek mergaiciu ir kiek berniuku, gal nebutu labai sunku prie kiekvienos grupes surasyti amziaus tarpsni, kiek vaikuciu ir pagal lyti?? blush2.gif

1. Kulverstukai (kur Oziarages mergyte, ta tamsi garbanota)7 mergytes nuo 2iki6, 3 berniukai nuo 3 iki 5
2. Pagrandukai (atrodo kad sita visi nori lankyt)5 merg nuo 2 iki6, 5 berniuk nuo 3iki5
3. Zingeidukai (kur vienam masinos pritruko)3 merg nuo 4 iki6, 8 berniuk nuo 5 iki7
4. Nykstukai (cia kur tos dvynukes yra ir berniukas asarojantis)4 merg nuo 4 iki6, 7 berniuk nuo 5 iki7
5. Svirpliukai (tie kur pas pacius pirmus buvot)4 merg nuo 2 iki3, 5 berniuk nuo 2 iki5

Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 21, 21:06)
ji abituriente

Labai noreciau jai padeti nes puikiai isivaizduoju jos situacija . Beje , koks pacios merginos drabuziu, batu dydis ? Galeciau atrinkti savo drabuziu jei tiktu . Su leliuko drabuzeliais negaliu padeti bet pasiteirausiu aplinkui . Dar prisiminiau, kad turiu kudikio patalynes komplekta lovytei su apsaugelem ir uzuolaidom , tik reiketu ,kad kas paimtu is namu nes siuo metu esu ne Panevezyje .
Atsakyti