Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 13:51)
Kur ta mergyte kur per spektakli visa laika verke  verysad.gif

o kas ti verke - is baimes?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 21, 14:06)
o kas ti verke - is baimes?

Ji issigando kai aktoriai suriko kelis kartus. paskui sedejo pas aukletoja ant keliu. Fainuole ji, mane pravirkde pirma karta kai buvau. Ji manes paklause su manimi pabendravus, kada vel pas ja ateisiu...As jai pazadejau ir atejau..Reiks man lankyti ir tuos Zingeidukus, jie ten labiausiai nuskriausti man atrodo...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 21, 14:20)
Ji issigando kai aktoriai suriko kelis kartus. paskui sedejo pas aukletoja ant keliu. Fainuole ji, mane pravirkde pirma karta kai buvau. Ji manes paklause su manimi pabendravus, kada vel pas ja ateisiu...As jai pazadejau ir atejau..Reiks man lankyti ir tuos Zingeidukus, jie ten labiausiai nuskriausti man atrodo...

mane biski sunervino tas ju akiplesiskumas, nu nepriimtinas (neiprastas gal geriau skamba) jis man ir kitose grupese to nebuvo - manau tai yra del to - kad biski ir aukletojos kaltos, jie kazkaip labiausiai apleisti ten, labiausiai demesio reikalaujantys. blush2.gif

Be to grupese buvo tik po puse ten gyvenanciu vaikuciu - tai mes tikrai kol kas visu nepazystam blush2.gif
Atsakyti
kurios greiciausiai planuoja savo grupe aplankyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 21, 14:30)
kurios greiciausiai planuoja savo grupe aplankyt ax.gif

itariu kad mes - nes laukiam tik Ingrid merginos pasveikimo 4u.gif
Atsakyti
MES PENKTADIENI 10 H EINAM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 14:35)
MES PENKTADIENI 10 H EINAM  thumbup.gif

tada itariu kad jus greitesnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mijux, kada mes keliausim? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 21, 14:41)
Mijux, kada mes keliausim?  4u.gif

o tu nenoretum nuotrauku is savo fotiko persiust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 21, 15:35)
MES PENKTADIENI 10 H EINAM  thumbup.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 21, 14:43)
o tu nenoretum nuotrauku is savo fotiko persiust g.gif

Visai pamirsau, kad turiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Einu i kompa perkelsiu, o tada jau padalinsiu kam reiks tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 21, 15:41)
Mijux, kada mes keliausim?  4u.gif

galim arba ryt arba kita savaite jei planai nepasikeis ,tai biski gal nuo ketvirtadienio kavenska pabusiu lotuliukas.gif bet cia dar ne 100 proc mirksiukas.gif
Atsakyti