Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 04:09)
Nuejusi i grupe - apie tuos vaikucius aukletojos daug papasakoja, ir skaudziausia - kad dalis ju (ir ko gero paciu paciausiu) - turi tevus kurie nelanko ju, arba atlekia 10 min per metus, o neleidzia kitiem lankyt, vestis i namus ir globot unsure.gif  - tad jie lieka per savaitgalius, sventes ir atostogas vieni ten kirmyt (vasara tikrai vaikuciu apmazeja labai)
Papildyta:

tai svirpliuku grupeje tie du cigoniukai, o brolis pagrandukuose - jis jau sedi - bet i rankytes nieko neima, o valgo tik kose ir poskyste blush2.gif

a,nes as irg nelabai prisimenu kur kokia grupe...Tai toje grupeje buvo dvi mielos megytes liesa Viktorija ir storuliuke,ji broli kazkur turi...galvoju gal tai is kulverstuku Lukas?
Toje pagranduku grupeje aukletoja labai gyre viena berniuka...
Atsakyti
tai viena grupele nepriziurima lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 15:13)
O kodel tokiu, kuriuos lanko negalima pasiimti svaitgaliui???Absurdiski istatymai ir biurokratine tvarka. Vaikas pasaulio nemato kol mocios (paskutines sliures!!!) lakioja po alubarius ir landynes!!!! Atleiskit uz tokius isireiskimus, bet toks pyktis sukilo blink.gif  blink.gif  blink.gif Ypac pamacius tas mergaites neigalias 4 metuku, tai galvoju pamatyciau tokias motinas, tai papurtyciau nemenkai as jas!!

negalima taip - juk nezinai kas jos ir kokiu aplinkybiu spaudziamos taip pasielge - juk neigalus vaikuciai gimsta ne tik alkocholikams, daznai seimos situacija neleidzia pasirupint juo namie - net gimdykloje iskart yra pasiuloma atsisakyt tokio vaikucio - nereik smerkt mirksiukas.gif
O va kur sveiku vaikuciu neleidzia imt vestis i namus - tai mama uzsispiria ir nesutinka, neduoda leidimo - va cia tai ziauru sakyciau - vaikai auga vieni, kai paauga - juos jos pasiima ir vaikai rupinasi namais ir kitais ju vaikais (pasalpos gi reikalingos - tad gimdosi daug - ir bando augint namie - kad tik pinigu neprarastu) - logika yra, sazines ir sirdies ne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 20 balandžio 2009 - 14:18
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 15:17)
negalima taip - juk nezinai kas jos ir kokiu aplinkybiu spaudziamos taip pasielge - juk neigalus vaikuciai gimsta ne tik alkocholikams, daznai seimos situacija neleidzia pasirupint juo namie - net gimdykloje iskart yra pasiuloma atsisakyt tokio vaikucio - nereik smerkt mirksiukas.gif
O va kur sveiku vaikuciu neleidzia imt vestis i namus - tai mama uzsispiria ir nesutinka, neduoda leidimo - va cia tai ziauru sakyciau - vaikai auga vieni, kai paauga - juos jos pasiima ir vaikai rupinasi namais ir kitais ju vaikais (pasalpos gi reikalingos - tad gimdosi daug - ir bando augint namie - kad tik pinigu neprarastu) - logika yra, sazines ir sirdies ne unsure.gif

As, gink Dieve, nesmerkiu tokiu mamu, kurios tikrai neturi kaip ir uz ka vaikiuku auginti, bet juos lanko, myli. O tu mergaiciu nelanko motinos. Aukletoja sake, kad skrajoja jos. Siaubas kiek tokiu motinu esu maciusi. Dzin jom vaikai, pajuode, nevalge, o apie ismaudyma net nesvajoja. Tik alaus is bambalio ipila vakarais, kad naktim miegotu ir nerektu!! Va apie tokias kalbu...Yra reali tokia situacija ir ner ko ju ginti ar teisinti doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal istatymus galima savanoriska globa tik jau tu vaiku kuriu niekas nelanko ir nepasiima sveciuotis.
Jei prasai savan.globos,tai irgi isiparegoji.Juk ne viena karta pasiimsi...o gal net
apsigalvosi ir noresi pastovei globoti ar isivaikinti.
Kulverstuku grupeje buvo vienas berniukas kuri tik karta pasieme savaitgaliui,parveze ...,o paskui pasieme visam laikui...
...tie vaikai tikrai...iseini i lauka su jais ...tai visas siuksles apziures,o gali ir paragauti.o jau prie zmoniu kaip keistai elgiasi ir nezinai kam kada pasakys...
jei kas sugalvosit globoti pasidalinsiu savo patirtimi...per savaite numeciau 3 kg,o vis dietos laikiausi,jokia dieta nepadejo,o cia!..
kaip as dziaugiuosi,kad viskas taip "apsisuko",o vaikai ir mamyciu tures...
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 20, 14:14)
man ta grupe labiausiai patiko, kur tie cigoniukai yra. tai reiskia ten pasirinkau smile.gif

Man taip pat ta grupe labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 15:23)
As, gink Dieve, nesmerkiu tokiu mamu, kurios tikrai neturi kaip ir uz ka vaikiuku auginti, bet juos lanko, myli. O tu mergaiciu nelanko motinos. Aukletoja sake, kad skrajoja jos. Siaubas kiek tokiu motinu esu maciusi. Dzin jom vaikai, pajuode, nevalge, o apie ismaudyma net nesvajoja. Tik alaus is bambalio ipila vakarais, kad naktim miegotu ir nerektu!! Va apie tokias kalbu...Yra reali tokia situacija ir ner ko ju ginti ar teisinti doh.gif  mirksiukas.gif

tokiu atveju - jos tikros saunuoles - kad sugeba atsisakyt ju, o nekankina amzinai blush2.gif
O lankyt savo vaika "ten" - k gero yra dar sunkiau nei augint unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 20, 15:14)
man ta grupe labiausiai patiko, kur tie cigoniukai yra. tai reiskia ten pasirinkau smile.gif

o kada tu juos taip pamatei - cia kai anakrt lanket g.gif
Atsakyti
Merginoskurios prisiraset po 3 ...perimkit kurios dvi zingeiduku grupe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 20, 15:35)
Merginoskurios prisiraset po 3 ...perimkit kurios dvi zingeiduku grupe  smile.gif

nzn kaip sprst ta problema, visos pasirinko kur krypsta sirdis - per prievarta nieko nebus - kas is to kad prisirasys - du kart nueis ir daugiau netrauks sirdis unsure.gif , gal tada ta irgi palikeam lysna - viska bendrai joje darykim kaip ir pas maziukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 14:27)
o kada tu juos taip pamatei - cia kai anakrt lanket g.gif

jo kai buvom pirma karta apsiziureti, man ten viena mergaite wub.gif bet auklytes sake kad ji labai isterikuoja, bet man ji visvien wub.gif ir tie broliukai man i sirdele ikrito, tik as buvau nedrasi, jie nedrasus, tai tik taip susipazynom
Atsakyti
man labai idomu ar leistu juos i lauka issivesti kai vaiksciosim lankyti, butu idomu lauke pazaisti, nes grupese ten kur mazesni tai vietos nera labai daug smile.gif galetme kokiu kamuoliu ar dar kuo nors. manau patiktu jiems juk grupese netikiu kad leidzia su kamuoliu metytis smile.gif
Atsakyti
Mamyciu sarasiukas, kurios RIMTAI galvoja apie vaikuciu lankima, ju sefavima:
5. Svirpliukai
  1.mazoji_deiva 
  2.Meskute
  3.Agnytea

2. Pagrandukai
  1.Laurute...
  2.Germanciux
  3.Zygiene

3. Zingeidukai
  1.

4. Nykstukai
  1.Kriisti
  2.IngridG
3. SaulyteDD

1. Kulverstukai
  1. Oziarage
2. Mijux
3.

Yra 5 grupes:

1. Kulverstukai (kur Oziarages mergyte, ta tamsi garbanota)
2. Pagrandukai (atrodo kad sita visi nori lankyt)
3. Zingeidukai (kur vienam masinos pritruko)
4. Nykstukai (cia kur tos dvynukes yra ir berniukas asarojantis)
5. Svirpliukai (tie kur pas pacius pirmus buvot)

O mazylius - tie kur iki metuku - manau visos gali uzsukt

kai visos susirasys kas kur nori, kam kur sirdele kripsta as si sarasiuka desiu tada temos pradzioje. gerai? nes speju tema tesim, tarsimes ir panasiai. tik va ar mes tinkamoje vietoje sia tema uzvedem? na tikiuosi kad jei ka mus perkels kur reikia.

dar karteli mielosios primenu, kad cia sarasas ne vienam apsilankimui ar ne iki balionu sventes. bet mano manimu, tai ilgai zuikiu globai. manau butu tiesiog puiku jei kiekvienos savo grupe galetu aplankyti bent karta i menesi, surengti kokia svente ar kazkas panasau. niekas nereikalauja lankytis ten kazdien, nepamirskime ir savo leliu bei seimu. tai va, jei esate tikrai pasiryzusios padovanoti meiles ir kitiem maziukam tada viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji_deiva: 20 balandžio 2009 - 15:09