Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Mijux @ 2009 04 20, 14:19)
jo virsuj tam paciam pastate,ne tam kur viena atskirai grupe ax.gif

tai ka niekas su manim pas juos neis? g.gif
Papildyta:

o tai antram aukste kas? g.gif
dedu galva,kad mergyte kur karaimu kraujo turi su pilku sarafanu buvo antram aukste rolleyes.gif

mergyt - likai be galvos lotuliukas.gif
mergyte apacioje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 13:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta mergyte buvo pirmame aukste priesais kudikelius ax.gif

Truputi susidubliavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 20, 15:22)
mergyt - likai be galvos lotuliukas.gif
mergyte apacioje mirksiukas.gif

nu tuoj,Oziarage man foto siuncia ax.gif ir jei ta mergyte apacioj pasirodys,tai nunesusi Zingeidukams masinas lankysiuos su Oziaraga ta grupe kur ta mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 20, 14:26)
nu tuoj,Oziarage man foto siuncia ax.gif ir jei ta mergyte apacioj pasirodys,tai nunesusi Zingeidukams masinas lankysiuos su Oziaraga ta grupe kur ta mergyte mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada viena grupe lieka nepriziurima g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 20, 15:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta mergyte buvo pirmame aukste priesais kudikelius ax.gif

tada prasom priregistruot mane prie ju blush2.gif
Atsakyti
Labas,merginos, nu jus cia ir dirbat,net skaitymui reikia laiko!

Kanceliariniu sasakaita apmoketa,rytoj pardavejas matys saskaitoje pinigus,nes
bankas kitas...
Suma 226,60Lt,tai dar lieka 273,39 Lt ./pagal istatymus firma gali skirti 499,99 Lt labdarai paprastai,o paskui reikia jau kazkokiu popieriu papildomai /
Tai galvokit ar visi pinigeliai dviratukams/su PVM saskaita faktura/,dar kam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 20, 15:39)
Labas,merginos, nu jus cia ir dirbat,net skaitymui reikia laiko!

Kanceliariniu sasakaita apmoketa,rytoj pardavejas matys saskaitoje pinigus,nes
bankas kitas...
Suma 226,60Lt,tai dar lieka 273,39 Lt ./pagal istatymus firma gali skirti 499,99 Lt labdarai paprastai,o paskui reikia jau kazkokiu popieriu papildomai /
Tai galvokit ar visi pinigeliai dviratukams/su PVM saskaita faktura/,dar kam... 4u.gif

mano manymu,jei kas tik apsiima remontuot,tai tik dviratukam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 20, 03:06)
dabar pradedu galvot ar teisingai ivardijau grupe:ten kur kai atejom televizorius ejo ir aukletoja maloni ir mergaite Gintare 5 metu du akinukais ir stambi garbanota mazute tamsi mergyte kur uzpakali atstato,kad ant keliu paimt?kurie cia skaitos? g.gif

priesias kudikiu grupe-kulverstukai,o ta maza mergyte juodaplauke-Viktorija.Ja neseniai atveze is Obeliu.Ji visa grupe tada vejaraupiais uzkrete!Gintare -6 metu,Greta triju...Alinos ir Brigitos tikriausiai nebuvo,jos turi globejas!
Ir trys berniukai ,bet berniuku tiksliai neprisimenu Lukas,Ovidijus,o kaip trecias?
Ta sviesi mergyte tokiais retais plaukiukais Greta turi broliuka kudikiu skyriuje,bet juos karta per men.ar reciau aplanko kas is giminiu arba visa govada giminiu ir vis zada vaikui,kad pasiims...ta mazute ir laukia kada ja pasiims...
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 20, 14:41)

Pritariu del dviratuku drinks_cheers.gif Mijux thumbup.gif thumbup.gif Tikrai, gal kazkas eitu i Zingeidukus, gal kur po tris susiraset, tai pasidalinkit po dvi?
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 20, 14:41)

drinks_cheers.gif , nes kazkaip nieko ir nebereik ti - nebent jei patikrintumem grupese savo kiekviena - ar visiems batuku pakako - nes pavaduotoja dziauges kad gavo - sako dali apausim (as apie vaikus) - tik idomu ar dydziai tie kam reik, jei truktu - gal reiktu nupirkt tokiu kokiu truksta, jau ne aklai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 20, 14:47)
priesias kudikiu grupe-kulverstukai,o ta maza mergyte juodaplauke-Viktorija.Ja neseniai atveze is Obeliu.Ji visa grupe tada vejaraupiais uzkrete!Gintare -6 metu,Greta triju...Alinos ir Brigitos tikriausiai nebuvo,jos turi globejas!
Ir trys berniukai ,bet berniuku tiksliai neprisimenu Lukas,Ovidijus,o kaip trecias?
Ta sviesi mergyte tokiais retais plaukiukais Greta turi broliuka kudikiu skyriuje,bet juos karta per men.ar reciau aplanko kas is giminiu arba visa govada giminiu ir vis zada vaikui,kad pasiims...ta mazute ir laukia kada ja pasiims...

Siaubas kokie gimines. doh.gif doh.gif doh.gif Gretutes ta diena nebuvo lyg...Buvo tik Gintare, jei neklystu..O Viktorija tai man wub.gif wub.gif Viskas jauciu poreiki eiti pas ta mergyte, nes jau toookia fainuole wub.gif Prasokom gale koncerto abi, o ji tik ir tesisypsojo man blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, primenu, kad pas mane dar dvi dezes ir du dideli Maximos maisai gardumynu, bei kanceliarijos. Tai kai kas eisit, turekit galvoje ir nebepirkit ax.gif Mano tel 865990948, jei ka...
Atsakyti