Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 18:31)
Mano mergina po visu penktadieniniu vazinejimu susirgo  verysad.gif Gal kokiam treciadieniui ar dar geriau penktadieniui atidedam?

ok - be problemu - jei nesirgsim - dasidesim, man smagiau su tavim butu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 18:30)
g.gif tai gal tada busit atstoves, kontaktuosit su ja? ka?
as tada pabandysiu po truputi viska paplanuoti, na kad nebutu viskas padrikai
gal tada kita savaite pasiskirstom grupes?

manau atstoves galim but tik del balionu sventes mirksiukas.gif , kiti lankymai individualus - mes pasidalinam idejom, jei norit ir kitos jungtis - grupuokit ir kopijuokit idejas - grupiu tikrai pakankamai kur ta galima realizuot - o vaikams demesio nebus mazai - nes jei mes pradesim organizuot kitu mamyciu lankymus - gausis CP - juk ir pavaduotoja sake - norit ateit - atvaziuoji su asmens dokumentu pas ja, ji parodo kur nueit, uzregistruoja ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 19:17)
ok - be problemu - jei nesirgsim - dasidesim, man smagiau su tavim butu blush2.gif
Papildyta:

manau atstoves galim but tik del balionu sventes  mirksiukas.gif , kiti lankymai individualus - mes pasidalinam idejom, jei norit ir kitos jungtis - grupuokit ir kopijuokit idejas - grupiu tikrai pakankamai kur ta galima realizuot - o vaikams demesio nebus mazai - nes jei mes pradesim organizuot kitu mamyciu lankymus - gausis CP - juk ir pavaduotoja sake - norit ateit - atvaziuoji su asmens dokumentu pas ja, ji parodo kur nueit, uzregistruoja ir psio mirksiukas.gif

ax.gif na jauciu ne taip issireiskiau, turejau omeni del didesniu sventes ir bendros info is pavaduotojos ax.gif o jei pasiskirstisim grupem, tikrai nereikes mums kiekvienai grupei galvoti kaip ka suarganizuoti ax.gif jau vietoje cia mamkos pacios sumastys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 21:14)
ax.gif na jauciu ne taip issireiskiau, turejau omeni del didesniu sventes ir bendros info is pavaduotojos ax.gif o jei pasiskirstisim grupem, tikrai nereikes mums kiekvienai grupei galvoti kaip ka suarganizuoti  ax.gif jau vietoje cia mamkos pacios sumastys ax.gif

ok, kai tik Ingrid mergina pasveiks - nuvaziuosim ir persnekesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 19, 11:59)
Vienu tortu as jei ka apsiimu pasirupint  ax.gif

o as nemoku tortu kepti blush2.gif

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 13:00)
As galeciau didziuli tingini padaryt,uzsakyti kad drauge iskeptu namini torta labai grazu ir sloksniuotos teslos pyrageliu galeciau as iskepti  ax.gif  Arba varskes pyraga su spanguolem arba obuoliu pyraga arba dar geriau viska  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na kol viska perskaiciau doh.gif et nebezinau ka norejau parasyti doh.gif
Atsakyti
labas,mamkos 4u.gif

as visom keturiom uz balionu svente 4u.gif prisidesiu kuo galesiu 4u.gif

i pirma kur buvom grupe galiu eit,bet vaantroj man tokia zudanti atmosfera ir berniukas Vladimiras kudutis toks,kad net sapnavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 20:39)
ok, kai tik Ingrid mergina pasveiks - nuvaziuosim ir persnekesim mirksiukas.gif

Be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 21:51)
Be problemu  mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 04 19, 20:45)
o as nemoku tortu kepti  blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
na kol viska perskaiciau  doh.gif  et nebezinau ka norejau parasyti  doh.gif

Tai niekis irnesakyk.gif Bet gal tu bent cepelinus moki daryti... biggrin.gif Man saldumynus tik leisk kepti, bet jau visokie cepelinai, imantrus kepsniai... doh.gif Ne veltui mes namuose pasiskirste, kad vyrui - mesos patiekalai, man - saldumynai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 21:57)
Tai niekis  irnesakyk.gif Bet gal tu bent cepelinus moki daryti...  biggrin.gif Man saldumynus tik leisk kepti, bet jau visokie cepelinai, imantrus kepsniai...  doh.gif Ne veltui mes namuose pasiskirste, kad vyrui - mesos patiekalai, man - saldumynai  hihihi.gif

o as saldumynams nekantri blush2.gif - man kazkaip paprasciau nusipirkti - nes skanus, o va cepelinu pirktu (nu ne kavineje, bet saldytu) - praryt negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 20:59)
o as saldumynams nekantri blush2.gif  - man kazkaip paprasciau nusipirkti - nes skanus, o va cepelinu pirktu (nu ne kavineje, bet saldytu) - praryt negaliu schmoll.gif

Baik tu, as taip pat cepelinu ne uz ka nepirkciau... Tam gi mamytes yra hihihi.gif
O pyraga as greiciau issikepu, nei nueinu i parduotuve... ax.gif Vienu metu taip buvau uzsidegusi isbandyti iv. receptus, kad pas mus kiekviena diena buvo kepami pyragai. Tik kai pamaciau, kad brangusis taip pasitaise blink.gif , kad kepykla is karto uzsidare lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 20:53)

Kriiste, o kai as tik matysiu, kad mes jau baigiam pasveikti, tai as tau is karto duosiu zinoti. mirksiukas.gif
O dabar tai mums visai prastai... verysad.gif Jau seniai taip buvo, kad maniske tokia rami butu ir tik prisiglaudusi noretu sedeti ant keliu... verysad.gif Matau, kaip jai blogai ir jau ne nebezinau kaip bepadeti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 04 19, 12:12)
Sveikos mamos  smile.gif  apie tokias akcijas reiktų visose panevėžiečių temose pranešt  4u.gif  nes prieš savaitę po tris pilnus didelius maišus savo vaikų rūbelių (iki 2 metų) išvežiau į SOS vaikus ir Laikinus vaikų globos namus. Būčiau jums davusi.

Turiu pasiūlymą. Žinoma, vaikų namuose gyvena nelaimingi vaikai, kurie neturi tėvų šilumos, bet jie turi šiltas lovas ir stogą virš galvos, maistą. Deja, bet matyt ,,nemadinga" pasirūpinti asocialių šeimų vaikais kaimuose. Jūs net neįsivaizduojate, kad XXI amžiuje yra vaikų gyvenančių ant aslos, miegančių guoliuose ir nežinančių kas yra sūrelis ir kaip jį valgyt  verysad.gif  mamos blaivios nemato, o kas tete net nežino, nes tie žmonės-vaiduokliai kinta dažniau, nei metų laikai  verysad.gif  deja, tokia realybė....
Žinau šeimą, labai jaunų žmonių, išėjusių iš tų pačių vaikų namų, gyvenančių taip, kaip mes sunkiai ir įsivaizduojame. Žinoma, juos jau parėmėm pakankamai, bet esmė tame, kad jie neturi elementarių socialinių įgūdžių, nemoka gyvent, elgtis su pinigais ir t.t. Yra ir daugiau tokių šeimų.
Jei užteks entuziazmo ir norėsit paremt tokias šeimas-rašykit. Tik tiek, kad TV/radio žvaigždėm ir politikams per menkas ,,grobis" keli vaikai vienoj šeimoj, kad važiuot ir reklamuotis apie paramą, o be to ir ,,ne lygis" rodyt per TV kokia yra mūsų kaimo nūdiena  doh.gif  todėl tai nėra populiaru.

Nuorodos į šią akciją buvo net keliose plepučių temose- kas susidomėjo,prisijungę smile.gif

Dėl akcijos socialiai remtinų/asocialių šeimų vaikiukams:

Skelbkit temą, imkitės iniciatyvos, organizacinių veiksmų ir pamatysit, su gerų žmonių pagalba Jums pavyks nors šiek tiek praskaidrinti tų vaikiukų kasdienybę.Sėkmės gražiuose darbuose 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

man patiko mintis del gimtadieniu,kad reikia torto,sulciu,skanumynu ir dovaneles jubiliatui 4u.gif reikia kazkaip pasideliot grupes ir susizinot gimtadieniu datas bigsmile.gif
Atsakyti