Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 16:04)
tai manau bulves tokias skust, sutarkuot mes turesim, dar sunkt, o va farsa isminkyt, cepelinus daryt - tikrai galim visi kartu - juk vaikams labai smagu tokie darbai - daug skaniau valgosi cool.gif  (as galvoju bulves veztis nuskustas - maziau darbo nuobodaus ten butu)

O kada mazdaug tai galetume padaryti? Man reiktu is anksto pasirupinti, kad kas pabutu su mazaja... ax.gif O dar ir suo pas mane kaip vaikas, vienas nebuna doh.gif
Atsakyti
Prie aktoriu kartu su manim prisidejo ir zygiene mirksiukas.gif
Del grupiu as laaabai noreciau pas tuos kur ejom pas antrus,nu kur ta mergyte ant arkliuko sedejo verysad.gif Ten kur aplink kakla stipriai stipriai apsivijusi mane mergyte buvo wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 17:07)
O kada mazdaug tai galetume padaryti? Man reiktu is anksto pasirupinti, kad kas pabutu su mazaja... ax.gif O dar ir suo pas mane kaip vaikas, vienas nebuna  doh.gif

pirma reik su pavaduotoja susneket, siaip savaitgali galiu bet kuri, o siokiadieni jau biski beda - bet jei pavaduotoja leis po pietu, ta prasme apie kokia 5 - tai galiu bet kuri penktadieni - o ir vaikai butu visi manau, jei ne - galiu su maze - ji nemaisys (kita diena ar ryte)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 16:10)
pirma reik su pavaduotoja susneket, siaip savaitgali galiu bet kuri, o siokiadieni jau biski beda - bet jei pavaduotoja leis po pietu, ta prasme apie kokia 5 - tai galiu bet kuri penktadieni - o ir vaikai butu visi manau, jei ne - galiu su maze - ji nemaisys (kita diena ar ryte)

Ar galesi pasikalbeti su pavaduotoja ir pasisneketi? Ar man skambinti?
Papildyta:
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 16:08)
Prie aktoriu kartu su manim prisidejo ir zygiene  mirksiukas.gif

Aciu ir jai mirksiukas.gif

QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 16:08)
Del grupiu as laaabai noreciau pas tuos kur ejom pas antrus,nu kur ta mergyte ant arkliuko sedejo  verysad.gif  Ten kur aplink kakla stipriai stipriai apsivijusi mane mergyte buvo  wub.gif  verysad.gif

Bet kiek skaitineju, tai si grupe ziuriu labiausiai visoms istrigo... Nezinau cia dziautis ar liudeti del to... sad.gif
Atsakyti
as cia pamsciau, kad reiktu susirinkti tom, kurios rimtai galvoja ten lankytis, nueiti na seip kuria artimiausia diena, ir pasiskirstyti grupemis, apeiti visas grupes ir viena is musu tegul susizymi kas kuria grupe sefuoja.

del pavaduotojos, reiktu vieno zmogaus kuris apsiimtu su ja kontaktuoti, na kad nereiktu kiekvienai skambineti ir zmogaus trugdyti. gal yra norinciu?
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 16:32)
as cia pamsciau, kad reiktu susirinkti tom, kurios rimtai galvoja ten lankytis, nueiti na seip kuria artimiausia diena, ir pasiskirstyti grupemis, apeiti visas grupes ir viena is musu tegul susizymi kas kuria grupe sefuoja.

del pavaduotojos, reiktu vieno zmogaus kuris apsiimtu su ja kontaktuoti, na kad nereiktu kiekvienai skambineti ir zmogaus trugdyti. gal yra norinciu?

Apsiimciau as, bet dabar pas mane toks gyvenimas tarp Panevezys-Vilnius, kad net bijau ka ir sakyti...
Gal Kriiste tu noretumei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2009 04 19, 17:08)
Prie aktoriu kartu su manim prisidejo ir zygiene  mirksiukas.gif
Del grupiu as laaabai noreciau pas tuos kur ejom pas antrus,nu kur ta mergyte ant arkliuko sedejo  verysad.gif  Ten kur aplink kakla stipriai stipriai apsivijusi mane mergyte buvo  wub.gif  verysad.gif

Sveikuites, as irgi labai noreciau pas tuos vaikucius,
kas noretu nuotrauku is vakarykscio renginio tai kreipkites, persiusiu per skype mano skype (ritule1224)
Atsakyti
Aš kol kas galiu tik pasyviai prisidėti prie grupių globojimo blush2.gif ax.gif , net automobilio nevairuoju unsure.gif, ir vyriokas mano , nevisada noriai mane išleidžia (nors šiaip, iš esmės, jis pritaria mano norui padėti vaikučiams, ir pinigėlių davė biggrin.gif )
Aš norėčiau su didesniais bendrauti, nes labai man sunku mažuosius matyti verysad.gif. Taip iškarto negaliu nuspręsti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zygiene @ 2009 04 19, 16:47)
Sveikuites, as irgi labai noreciau pas tuos vaikucius,
kas noretu nuotrauku is vakarykscio renginio tai kreipkites, persiusiu per skype mano skype (ritule1224)

labai noriu mano skyp'as Valdas ir Daiva
Atsakyti
Man seip ir labiausia istrigo ta mergyte kuri prie Laurutes buvo prilipus ,nes ant galo ciut isejo man ja aukletojai atiduot doh.gif verysad.gif ir dar berniuka sis tos pacios grupes kur buvo pradzioi prie manes prilipes,bet is dalies man nera jokio skirtumo kuria grupe paziuret ,man ten visi vaikuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 17:36)
Apsiimciau as, bet dabar pas mane toks gyvenimas tarp Panevezys-Vilnius, kad net bijau ka ir sakyti...
Gal Kriiste tu noretumei?  mirksiukas.gif

gal nuvaziuojam ryt ar poryt pasneket abi pas pavaduotoja (viena nedrystu kazkaip) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 17:23)
gal nuvaziuojam ryt ar poryt pasneket abi pas pavaduotoja (viena nedrystu kazkaip) g.gif

g.gif tai gal tada busit atstoves, kontaktuosit su ja? ka?
as tada pabandysiu po truputi viska paplanuoti, na kad nebutu viskas padrikai
gal tada kita savaite pasiskirstom grupes?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 17:23)

Mano mergina po visu penktadieniniu vazinejimu susirgo verysad.gif Gal kokiam treciadieniui ar dar geriau penktadieniui atidedam?
Atsakyti