Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m. kūdikėlių namams II

QUOTE(Saulyte DD @ 2009 04 19, 14:39)
Žinau, ir pati galvojau, kad negerai verysad.gif, bet mano vaikas butu man neatleidęs jei būčiau nepasiemusi jo. Kita karta man atrodo aš jo nebeimsiu, nes nesmagiai jaučiausi ir aš verysad.gif . Sunku rasti aukso vidurį doh.gif

As jokiais budais neneorjau to pasakyt kad neimk savo vaiko ....tiesiog mane labai nustebino tos mergytes reakcija ..toks jausmas kad ji iki siol nera to patyrus unsure.gif ,ta prasme mamos keliu ir apglebimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 19, 13:20)
IngridG, parasyk savo saskaita, juk uz aktorius tu viena sumokejai. O kazkas dar prisidejo prie to uzmokescio?

Del balionu sventes tai jega!!! Tik mano mintys yra dar kada nors kokia grupe atsivezti pvz. pas mus i kiema ir suruosti kokia svente. Nes jiems juk atsibosta tuose paciuose kiemuose. Tai gal butu taip geriau??

Pinigeliu nebevesk jau, uzteks kiek gavau... mirksiukas.gif Geriau juos atidek artejanciai sventei biggrin.gif
Ir labai aciu mamytems prisidejusioms prie spektakliuko: Saulyte DD, Laurute..., Mijux, Kinta... wub.gif

O del balionu sventes, tai as visomis keturiomis uz biggrin.gif Bet ar ne per daug sudetinga bus su ta isvyka? Juk ir neigaliu yra, o pamatyti tokius reginius visi noretu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridG @ 2009 04 19, 14:53)

O del balionu sventes, tai as visomis keturiomis uz  biggrin.gif Bet ar ne per daug sudetinga bus su ta isvyka? Juk ir neigaliu yra, o pamatyti tokius reginius visi noretu... verysad.gif

Balionu svente padaryt viena visom grupem .....o isvyka juk ir seip kuri savaitgali gali suorganizuot kokiai grupei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 04 19, 14:41)
as labai dziaugiuosi,kad jums viskas,merginos,pavyko ir dar jei leisit noriu irgi
pasakyti,kad visu grupiu jus tikrai nesugebesit lankyti.arba reikia pasidalinti po kokias 5 mamytes...
visos tos idejos jusu labai geros,noriu ir as isakyti viena,jei organizuosit ka nors vasara tai padarykit isvaziavima i gamta su desreliu kepimu/cia ir aukletojos kartu vaziuotu/..o siaip kai pasirinksit grupe,tai geriausia eiti per gimtadienius.kad ir keliu vaiku sudejus ir kiekviena karta nesti dovanas tik tam vaikiukui,o pyraga ir sultis visiems!jie tai zinotu ir visada lauktu...
...man irgi tiek jausmu buvo po pirmo apsilankymo vaiku n...kad "rezultata"zinote! wub.gif
Didzioji prie pat pasvalio apveme mane,sublogavo skrandukas nuo vaziavimo...o mazoji tik iejus i grupe verkti pradejo! verysad.gif bet mes buvom paruose daug vaisiu,kad bent tuo sirdeles pasidziaugtu...jau planuojam kita vaziavima,tik taip toli tas pasvalys visa diena sugaistame!
tai iki  4u.gif

Tai vat apie aukletojas ir as pagalvojau, kad galime kartu atsivesti kazkur i gamta ar pas mus i kiema. Tik jau vietos turi buti laaabai daug. Ir tikrai gal skirstykimes grupemis? As sutikciau globoti ta grupe kuri yra pirmame aukste (jie tokie truputi ten ligoniukai) ten paciame gale...Tik geda, kad pavadinimo nepamenu. Ten yra labai istrigus man mergaite (kuri kai atejom si karta supesi ant arkliuko ir pamaciusi Laurute labai pravirko)...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2009 04 19, 13:20)
IngridG, parasyk savo saskaita, juk uz aktorius tu viena sumokejai. O kazkas dar prisidejo prie to uzmokescio?

Del balionu sventes tai jega!!! Tik mano mintys yra dar kada nors kokia grupe atsivezti pvz. pas mus i kiema ir suruosti kokia svente. Nes jiems juk atsibosta tuose paciuose kiemuose. Tai gal butu taip geriau??

as manau gal biski palaukime su isvykom, vasara butu gerai, bet kolkas galima ir ju kieme padaryti. bent balionu svente? nes isvykstant reikia transporto, daug suaugusiuju, juk juos reikia priziureti visus, su visais pasibuti. na cia manau ateities dalykas. gal kolkas vietoje planuojam.

tai va taip gal mes "jamam" tas mazas 5 grupes. kur nuo 0 iki kokiu 6 metu berots, jas sefosim. jei musu entuziazmas nenukris ir leis galimybes galesim GRAND akcija surengti visiems vaiku namams. na seip cia reikia pagalvoti gerai tada nuspresti ir apsispresti.

Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2009 04 19, 13:58)
Tai vat apie aukletojas ir as pagalvojau, kad galime kartu atsivesti kazkur i gamta ar pas mus i kiema. Tik jau vietos turi buti laaabai daug. Ir tikrai gal skirstykimes grupemis? As sutikciau globoti ta grupe kuri yra pirmame aukste (jie tokie truputi ten ligoniukai)  ten paciame gale...Tik geda, kad pavadinimo nepamenu. Ten yra labai istrigus man mergaite (kuri kai atejom si karta supesi ant arkliuko ir pamaciusi Laurute labai pravirko)...

as irgi deja grupiu neprisimenu, be to visu grupiu nemaciau, nes kai buvom buvo viena karantine. tai reikia suzinoti grupes pavadinimu blush2.gif kas apsieme palaikyti rysius su pavaduotoja? na kad kiekviena atskirai neskambinetu?
Atsakyti
Tai vat gal balionus reiktu palikti visom grupem ir ten vietoje daryti...O desreles galesim veztis keptis grupem vaikiukus. ax.gif
Atsakyti
as noreciau tos grupes kur neigaliuku daug ir tos kur dvynukes (didesniu vaikuciu) ir kur Mildute, ta mergyte lopsy, ai visu noreciau doh.gif
Papildyta:
siaip tai balionu sventei reik visai nedaug, kazkiek vaisiu turim, galim padaryt akcija maximoje vel kokioje - bet jau konkretesne - kad balionu, sulciu zmones paauktu - pyragu prikeptumem pacios, dar manau gauciau kelis "tikrus" tortus - su fejerverkais
Scenariju isivaizduoju taip, kad nueinam val kokia anksciau, pasiskirstom po grupes (pries tai jas aplanke - suzinom po maza vaikucio nora, kiekvieno, galim net padet ji nupiest kartu paskui, ir nest kartu i kiema pririst prie baliono) - butu puiku - jei ta nora pavyktu ta diena igyvendint - na smulkia dovanele - grupeje tik 10-11 vaiku - tad tikrai nera labai sudetinga - jei mamyciu butu daugiau ir grupem susiskirstytumem, tada kieme leistumem balionus i ora, turiu saslykinine - atvezciau - galim nupirkt desreliu (na visos po 1 kg), duonos ir kieme jas kartu iskeptumem, dar kokiu zaidimu, finale sudegam tortus - ir pasivaisine kartu - galim eit po namus unsure.gif

Esme - surinkt kuo daugiau mamu, prisidedanciu jei ne pinigais, dovanom - bet buvimu salia (manau suorganizuociau draugiu, jus irgi) - pasistengt - kad kiekvienam vaikuciui - butu po viena ar bent ant dvieju viena "mama" blush2.gif ir svente metu pasefuotu juos, priziuretu, pasirupintu wub.gif - gal tas rupestis isliktu ir ateiti - pritrauktumem daugiau norinciu apsilankyti dazniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 15:00)
as noreciau tos grupes kur neigaliuku daug ir tos kur dvynukes (didesniu vaikuciu) ir kur Mildute, ta mergyte lopsy, ai visu noreciau doh.gif
Papildyta:
siaip tai balionu sventei reik visai nedaug, kazkiek vaisiu turim, galim padaryt akcija maximoje vel kokioje - bet jau konkretesne - kad balionu, sulciu zmones paauktu - pyragu prikeptumem pacios, dar manau gauciau kelis "tikrus" tortus - su fejerverkais
Scenariju isivaizduoju taip, kad nueinam val kokia anksciau, pasiskirstom po grupes (pries tai jas aplanke - suzinom po maza vaikucio nora, kiekvieno, galim net padet ji nupiest kartu paskui, ir nest kartu i kiema pririst prie baliono) - butu puiku - jei ta nora pavyktu ta diena igyvendint - na smulkia dovanele - grupeje tik 10-11 vaiku - tad tikrai nera labai sudetinga - jei mamyciu butu daugiau ir grupem susiskirstytumem, tada kieme leistumem balionus i ora, turiu saslykinine - atvezciau - galim nupirkt desreliu (na visos po 1 kg), duonos ir kieme jas kartu iskeptumem, dar kokiu zaidimu, finale sudegam tortus - ir pasivaisine kartu - galim eit po namus unsure.gif

Esme - surinkt kuo daugiau mamu, prisidedanciu jei ne pinigais, dovanom - bet buvimu salia (manau suorganizuociau draugiu, jus irgi) - pasistengt - kad kiekvienam vaikuciui - butu po viena ar bent ant dvieju viena "mama" blush2.gif ir svente metu pasefuotu juos, priziuretu, pasirupintu wub.gif  - gal tas rupestis isliktu ir ateiti - pritrauktumem daugiau norinciu apsilankyti dazniau unsure.gif

vizija grazi, bet as nebepasirasau maximoje stoveti, man uzteko ilgam doh.gif del paciu balionu as pakalbesiu, gausim pygiau as manau arba gal net uz aciu. del vaisiu tai nereikia juk kalno torto, uzteks per akis 5, 4 - tortai grupes vaikuciams (patis maziausieji nevalgys juk ju), 1 - auklytems (na jas irgi reiketu pavaisinti) del saslikines tai drinks_cheers.gif mes irgi turim, galim atsivezti. na dar koki minciu kas sugeneruos? as paskui pabandysiu viska susisteminti, sukurti koki planeli.
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 16:13)
vizija grazi, bet as nebepasirasau maximoje stoveti, man uzteko ilgam doh.gif del paciu balionu as pakalbesiu, gausim pygiau as manau arba gal net uz aciu. del vaisiu tai nereikia juk kalno torto, uzteks per akis 5, 4 - tortai grupes vaikuciams (patis maziausieji nevalgys juk ju), 1 - auklytems (na jas irgi reiketu pavaisinti) del saslikines tai  drinks_cheers.gif mes irgi turim, galim atsivezti. na dar koki minciu kas sugeneruos? as paskui pabandysiu viska susisteminti, sukurti koki planeli.

Del maxes as ir nebepasirasau .......

Kriste ,seip ideja ir vizija sventes tavo aprasyta visia nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 19, 16:13)
vizija grazi, bet as nebepasirasau maximoje stoveti, man uzteko ilgam doh.gif del paciu balionu as pakalbesiu, gausim pygiau as manau arba gal net uz aciu. del vaisiu tai nereikia juk kalno torto, uzteks per akis 5, 4 - tortai grupes vaikuciams (patis maziausieji nevalgys juk ju), 1 - auklytems (na jas irgi reiketu pavaisinti) del saslikines tai  drinks_cheers.gif mes irgi turim, galim atsivezti. na dar koki minciu kas sugeneruos? as paskui pabandysiu viska susisteminti, sukurti koki planeli.

akcija darant sestadieni - ir as galeciau stovet - manau daugiau galinciu butu - nes vaikus butu kam palikt - juk diedai nedirba g.gif (ana kart gavos - kad pavelavom gi - o sestadieni velykoms ruostis reiktu) - gal nereiktu stovet visos dienos - pakaktu puse - nes nereik visko tiek daug kiek sikart buvo, valgyt ir vaisintis - manau turetu ne tik vaikai - bet ir mes ir aukletojos katu - tada butu viems jaukiau - kazkas tokio kaip seimynines klases isvykos, kai buvau - susidare ivaizdis kad is musu lankytu vaikuciu ne tiek jau daug suprantanciu tai, kas vyksta - kiti maziukai ar neigaliukai - jiems balionu svente per sudetinga - tad rimtai galvoju pradinukus butina itraukt - nes visas smagumas jiems (bent jau 1-2 klasiu vaikucius)
Datos konkrecios kol kas negalim numatyt - reik suderint su pavaduotoja viska - nes vaikai rengia kasmet tuo laiku "vaikystes svente" - tai reik gal arba sutapatint visa tai arba padaryt kitu, atskiru laiku, atskira svente - bet reik pirma suderint - tada jau planuot mirksiukas.gif

o del maisto - manau kieme jo sueitu daugiau nei grupese blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 19, 16:19)
Del maxes as ir nebepasirasau .......
Kriste ,seip ideja ir vizija sventes  tavo aprasyta visia nieko  thumbup.gif

tai su tavim jau tuo metu bus ir mums pavojinga stovet - paskui kad netektu vaziuot kartu gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
As labai noreciau kuruoti metinuku grupele ir viena kiek vyresniu, kur mano simpatija yra wub.gif Tik vat ir as nepamenu kuri ten grupe blush2.gif

Del sventes kieme puiku drinks_cheers.gif Bet reikia dar tureti ir atsargini varianta jei kartais oras butu ne koks. Ir ar mes finansiskai pajegsime visiems supirkti vaisiu, desreliu, angliu kepimui, balionu?
O del akcijos Maximoje ir as truputi abejoju, ar jie leis taip daznai jas organizuoti g.gif

Gal reiketu sudaryti sarasiuka kiek kas gali prisideti ir tada planuoti ka galetume padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 04 19, 16:20)

tai su tavim jau tuo metu bus ir mums pavojinga stovet - paskui kad netektu vaziuot kartu gimdyt lotuliukas.gif

Nebsu nebus ...dar toli grazu bus iki gimdymo biggrin.gif
Atsakyti