Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimėliai

QUOTE(GinCherry @ 2010 02 18, 01:51)
Gal kuri matete, kur Kaune butu pirkti silkiniu kuteliu auskaram?  4u.gif
user posted image

Ui ui ui!!! o Vilniuje?! Kur Vilniuje gauti, mergaitės??? fear.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(•egle• @ 2010 03 17, 20:07)
Ui ui ui!!! o Vilniuje?! Kur Vilniuje gauti, mergaitės???  fear.gif   cray.gif

Ieškok siuvimo reikmenų parduotuvėse mirksiukas.gif taip pat Gariūnuose ( siuvimo audinių palijonas) rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, tėveliai,

Norėjau prisistatyti būtent rankdarbių temoje ir užduoti Jums klausimuką.

Aš pats gaminų šiaudinius sodus. Kartą sėdėdamas namuose sugalvojau, kad noriu sukurti rankdarbių prekybos svetainę. Tačiau pagalvojęs, kad man būtų sunku įvertinti savo darbą ir įdėtas pastangas - sukūriau aukcioną smile.gif Štai, apie ką kalbu: Vienetiniai.lt

Gal Jūs daugiau žinote - kokios svetainės prekiauja rankdarbiais? Kur galima paieškoti pavyzdžių, į ką man lygiuotis? Kur rasti naujų įdėjų rankdarbiams ir pačiai svetainei?

Ačiū už patarimus ir nukreipimus,
Tautvydas
Atsakyti
Sveikos as irgi rasau su klausimu is kokiu puslapiuku internete mamytes auksarankes uzsisakinejat karoliukus ir visus kitus niekucius reikalingus auskariukams verti? smile.gif ir kaip kokybe ar patenkintos? ar neapsimoka siustis? doh.gif
Atsakyti
Aš užsisakinėju iš "Hobera", "Perliukas","Karolija", "Rankdarbiai","Veriu" ir k.t.
Internetu geriausiai užsisakyti plastmasinius, stiklo karoliukus, vario,žalvario ar sidabro detales. Akmens (ypač margo )ar perlamutro karoliukus geriau pirkti parduotuvėje ,nes jie visi labai unikalūs ,galėsite pasirinkti gražiausius.Be to kiekvienas akmuo turi ypatingų galių ir savybių. Swarovskio karoliukus geriau užsisakant tiksliai žinoti kodą ir spalvos pavadinimą.Swarovskio imitacijos gražios ,bet karoliukų dydis,spalvos gali skirtis.
Atsakyti
Merginos ieškau pagalbos. Klaipėdoje niekur nerandu pirkti AKIŲ rankų darbo gyvūnėliams, man reikia konkrečiai tokio pavyzdžio: user posted image, taip pat gali būti ovalios. Tinkamas dydis nuo 6 iki 10 mm.

Gal kuri matėte Klaipėdoje, ar turi nereikalingas, nupirkčiau, siųsčiausi.

Tiesa, mačiau Vcup yra, bet tik komplektai, o man reikia tik 8...

Sagyčių reikia iki gegužės 1, būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
Sveikos

Gal kas galetumete patarti, kaip graziai nufotografuoti ir pateikti papuosalus,,,kokius fotoaparato nustatymus rinktis, is kur sviesa kad kristu ir kokia kompiuterio programele naudoti nuotraukoms apdoroti? Visaip bandziau, bet mano akim ziurint nuotraukos labai jau nepatraukios.
Atsakyti
sveikos . gal kas zino kur galeciau parduoti batika atliktus paveikslus ne visi su remeliais bet zinau kur ir uz kiek galima padaryti viska ,gal kas zino kur galeciau ir kam galeciau ? rolleyes.gif busiu dekinga smile.gif
Papildyta:
kur galeciau parduoti tokius paveikslus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EmmaMode: 02 gegužės 2010 - 17:33
atsiprasau bet gal kas zino kodel as negaliu ikelti nuotrauku is pc esu cia naujoke 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal žinote kur būtų galima rasti šių vaikų paveikslėlių, ar ką reikia rašyti paieškoje?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 10 gegužės 2010 - 21:42
QUOTE(•egle• @ 2010 03 17, 21:07)
Ui ui ui!!! o Vilniuje?! Kur Vilniuje gauti, mergaitės???  fear.gif  cray.gif

sveikos.vilnietes ivairiu dydziu ir spalvu kuteliu gali isigyti Gariunu turguj.tik nzn kaip geriau paaiskinti:iejus per pagrindinius vartus,eiti tiesiai beveik iki galo,po to pasukti i kaire.ten bus paskutinis namukas netoli dviraciu pardaveju.
pati ten pirkau pries pora savaiciu.
Atsakyti
Kur geriausia skelbtis ieskant auksarankiu Lietuvoje ? Per paieskas man ismete SM. biggrin.gif
ieskau idomiu rankdarbiu, menu, kurie tiktu dovanoms i uk.
Gaila, jau l. seniai negyvenu Lietuvoje, visi rysiai nutruke g.gif
Atsakyti