Atsiprašau, jei nepataikiau temos:).
Ieškau kur galima nupirkti ruošinių rėmeliams, turi būti paprasti ilgi pagaliukai? Nedažyti, nebeicuoti, tinkami dekupažui:).
Klaipėdoje būtų geriausia, bet bent jau gal žinote kur jų galima tikėtis rasti?
Ta prasme kokiose parduotuvėse galėtų tokių ruošinių būti. Ačiū.
QUOTE(Rosalia @ 2009 11 24, 15:03)
Atsiprašau, jei nepataikiau temos:).
Ieškau kur galima nupirkti ruošinių rėmeliams, turi būti paprasti ilgi pagaliukai? Nedažyti, nebeicuoti, tinkami dekupažui:).
susirask savo mieste kur visos lentpjuves randasi ir nuvaziuok, ir pigiai gausi ir tai ko noresi.pats geriausias variantas.
O aš neberandu temos, kur reikia siųsti dekoruotą voką su laišku vienišam žmogui Gal kas pagelbės į až labai prašau.
As irgi turiu klausimuka nusipirkau Pelikan laka su sendinumu bet ne velnio man jis neskaldo gal kasnors zino kodel?
sveiki, gal zino kas kur galima ivairiu siuliniu zaisliuku ideju ar pamokeliu rast? ne mezgiamu, ne neriamu, o tiesiog is siulu susuktu ar dar kas panasaus
Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit
QUOTE(green_eyes @ 2009 12 08, 11:35)
Sveikos, ieskau Kaledines dovanos savo mamytei, zinau, kad ji uzsiimineja siuo metu dekupazu ir jai truksta medziagu savo darbeliam, gal jus man galite patarti ir papasakoti, kur Vilniuje galima isigyti tokiu serveteliu ir panasiu priemoniu dekupazui. As bandziau ieskoti, bet radau tik internetineje prekyboje, o tai manes netenkina, norisi viska issirinkti gyvai. Kur ieskoti ? Prasau padekit
Taigi yra ir Artmanijos ir Senasnaujas ir kt. normalios parduotuvės Vilniuje Užeik į jų psl. ir rais visu norimus kontaktus
plius pagooglink, įvedus paieškos žodžius dekupažo prekės priemonės, kaina ir pan.
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot kazka tokio tik plonesniu:
arba organzos:
arba organzos:
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 09, 13:21)
noreciau paklausti, kur galima nupirkti plonos atlasines juosteles 0,5cm. buciau labai dekinga uz atsakyma, nes po visas parduotuves neturiu galimybiu vaiksciot kazka tokio tik plonesniu:
arba organzos:
arba organzos:
Atlasinės juostelėsir organzos rasi, kaip tik tau pašonėje "Madoje" antrame aukšte kur siūlai, sagos ir t.t.
Gal kam reikia padovanociau stiklini kuba-dezute (daryta pagal uzsakyma "Graveroje")su dangciu (man tarnavo kaip saldainine) pakankamai didele 15x15 cm, tik katytes uodegele atskilo, bet galima prisiklijuoti, zodziu kas gal dirba su kristaliukais kokiais ar siaip kuom galetumet kur atskile kazka pasidekoruot...na jei ka domins rasykit nes ismesti tai gaila, sakau gal kieno rankeles pagrazins ja ir ji vel bus tinkama kazkur naudoti
Mergaitės, kur perkate Vilniuje medinukus auskarų gamybai. Mačiau senamnaujam ir artmanijoj, bet gal kur pigiau yra?
Ir kur pirkti sidabrinius auskakų kabliukus į ausis? Šitų neturiu žalio supratimo kur ieškoti. Pagelbėkite prašau
Ir kur pirkti sidabrinius auskakų kabliukus į ausis? Šitų neturiu žalio supratimo kur ieškoti. Pagelbėkite prašau