Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimėliai

Labuka smile.gif

Kur Kaune galėčiau įsigyti deginimui šaukštų? reiktų su platesne rankenėle, kad užrašas tilptų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degika @ 2011 02 06, 22:19)
Sveikos smile.gif  gal galėtų kas nors paaiškinti kaip pasidaryti kutus?
Štai tokius, ar panašius.

http://www.rankdarbi...69-thickbox.jpg

Bučiau labai dėkinga ax.gif


Matau ir laiko daug praėjo, ir niekas neatsako. Tai aš nepatingėsiu - gal ir dar kam pravers. O tai matau, kad čia vieni klausimai, o atsakymų reta.
Taigi, įsigyjam norimų siūliukų. Sumąstom, kokio ilgio norėsim kutų, tada iš kartoniuko išsikerpam tokio dydžio kvadratuką (ar stačiakampį, nesvarbu). Tada vyniojam aplink kartonėlį siūlų tiek, keik norisi. Kuo daugiau privyniosit, tuo storesnis bus kutas. Kai jau nusibos vynioti, siūlą nukerpat prie "apačios" (pavadinkim taip). O ties "viršumi", prasikrapštę tarpelį tarp siūlų sluoksnio ir kartono, praneriame tos spalvos siūlgalį surišimui (jei siūlai ploni, galima ir dvugubai, ir trigubai sulenkti). Ir surišame, tvirtai surišame. Tada jau galima pluoštelį perkirpti "apačioje". Jau matosi kažkas panašays į kutą. Belieka suformuoti jo "galvelę" - imam dar to paties siūlo ir sukam, sukam, nepamirštam prieš tai pasilikt galiuką surišimui. O surišus, kad tie siūlai nestyrotų, galima įsivert į storesnę adatą ir paslėpti už kute už mazgo.
Va, kiek prirašiau doh.gif Bet procesas tai bus trumpesnis, nei čia perskaityti (kai pagausit kampą mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(aksonine @ 2011 02 26, 23:39)
gintariukus galima graziai apsukti vielute  4u.gif


Na, nežinau, kaip su ta vielute... Gal jūs kokios specialios turit... Aš kiek bandžiau (įvairių storių ir minkštumų), man neatrodo gražiai - kad laikytųsi nepergręžtas gintariukas, reikia gana nemažai apsukt (o jei dar smulkesni gintarėliai...). O tada jau jo grožio nebesimato, tik vielos raizgalynė. Tai jau tada geriau paprastus akmenėlius apnarplioti.
Papildyta:
QUOTE(imbir @ 2011 03 15, 23:06)
Gal kas is ismananciu atsakys...  ax.gif
Nusipirkau aliejiniais dazais tapyta paveiksla, ant jo matosi- prilipes teptuko plaukas, drobes siulelis, kur storesnis dazu sluoksnis- ten kaip iskile dazai... Ar tai netvarkingai tapytas paveikslas- brokas? Ar norma?


Na, yra tokia laki frazė "Mene broko nebūna". Tik iš jūsų žinutės neaišku, ar nusipirkot tikrai menininko darbą, ar kičinę teplionę (nieko neturiu prieš juos, jei tik atsiranda, kam tokie menai patinka, bet tokie "meistriukai" dažniausiai nežino technologijos, ai nekalbu jau apie elementarių dailės teorijos žinių stoką)
Atsakyti
Kreipiuosi į supermamas,kurios užsiiminėja ir užsiiminėjo karpiniais ir lankstiniais.Susidūriau su problema: išlanksčiau keliems draugams origami gėlę-kusudamą,kurią visi sutartinai pasikabino automobilyje,tačiau po mėnesio iš spalvoto popieriaus išlankstytos gėlės visiškai nubluko,patarkite ką daryti,kad taip nenutiktų? Kokį popierių rinktis,o gal kažkuo apipurkšti jau pagamintą gėlytę? Iš patirties žinau,jog plaukų laka sprieš saulę suskystėja ir daiktas ima lipti,todėl nebežinau kuo apdoroti popierių.HELP help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 27 birželio 2011 - 18:11
QUOTE(Elzė @ 2010 07 13, 21:57)
Gal mane nukreipsite  ax.gif Susigalvojau aš padaryti tokį darbelį su stikliukais, bet va net nežinau kaip tiksliai pavadinti  doh.gif  Gal kuri nors supras ko aš ieškau.
Žodžiu man reikia tokiu spalvotų, plokščių, mažiukų stikliukų. Ne swarovskių, o paprastų. Ir juos noriu priklijuoti. jau kažkur internete radau kad būna klijai stikliukams, bet kur pačių tų stikliukų rasti? Šiandien buvau CDstyle, tai ten arba dideli, arba swarovskiai.
Nežinau prie kurios temos paklausti, nes čia nei nėrimas, nei vėrimas, nei mezgimas  ax.gif


sveiki,permeciau visa sita temute,galvojau gal uztiksiu,bet uztikau tik viena klausimeli apie stiklus.Ar yra cia SM tokia tema apie vitrazus ,stiklus,paprastus stiklus,ne svarovskio g.gif buciau dekinga uz bet kokia nuoroda kaip gaminti vitrazus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Tinkamesnės temos savo klausimui rasti nepavyko... blush2.gif

Gal kuri turite išsisaugojusi kokių gerų nuorodų (ar net SM kurioje nors temoje apie tai kalbėta) apie daiktadėžių siuvimą? Norėčiau pasiūti vaikų žaislams sudėti. Didžiausia problema - kokį dėti pakietinimą? Kartonas greitai susilankstys (nes daiktas būtų aktyviai naudojamas, o ne stovėtų lentynoje), porolonas gražu, bet nelaikys formos, nebent gal koks ypač storas, bet ir talpa labai sumažėtų. g.gif Gal yra dar kokių nors variantų - kad ir iš kokių pusiau statybinių/apdailos prekių kategorijos? Iš kanceliarinių prekių ką nors panašaus pirkti brangokai atsieitų, o ir formatai greičiausiai netiktų.
Atsakyti
Perskaičius šovė mintis apie putu polisterolį smile.gif na tik, kad ji sulūšt galėtų g.gif arba gali pabandyt iš fanieros susikalti... 4u.gif
Atsakyti
O gal tiktų koks nors vielos ar metalo rėmas, apsiūtas medžiaga? Na, medžiaga kaip ir ant jo laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 07 rugpjūčio 2011 - 23:14
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 04, 11:34)

... Gal yra dar kokių nors variantų - kad ir iš kokių pusiau statybinių/apdailos prekių kategorijos? Iš kanceliarinių prekių ką nors panašaus pirkti brangokai atsieitų, o ir formatai greičiausiai netiktų.



Sveika. Siūlyčiau pasižvalgyti šioje temoje http://www.supermama...howtopic=679990 . Tikrai labai nagingos ir sumanios merginos čia bendrauja. Gal būt pavyks ir pačiai ką nors "sumeistrauti". Būtų, tikriausiai, pats pigiausias variantas thumbup.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Kaune nusipirkti tokį žiedo pagrindą? mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Gal esate mačiusios tokių rožių?
http://hotimg23.fotk...6_5923224_n.jpg
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mergos... Reik man jūsų patarimo blush2.gif Na o sumanymas toks. Nusiperku jau gatavą megztą paltuką ir po apačią prisiuvu pamušalą. Man taip gražu megzti paltukai wub.gif Tik tiek kad žieminio dar neesu mačiusi g.gif Todėl ir klausiu jūsų, gal jūs esat matę tokį išradimą bigsmile.gif Ar negi pati sugalvojau naują madą lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu problemėlę : sutirštėjo dvikomponenčio sendintojo Perfetto ( lietuviška priemonė ) antrasis komponentas blink.gif . Kažin ar galima kuo nors jį praskiesti? Gal vanduo tiktų?
Atsakyti