Labas, turiu sena sena tapyta paveiksla.. noreciau suzinoti kiek jis vertas. Gal zinote koki internetini puslapi ar siaip kokia istaiga kuri nustatineja kiek paveikslas vertas?
noriu paklausti, kiek gali kainuoti numegzti vaikiska salika? siulai 75 g, 400 metru. aciu uz ats, nes nezinau, kiek mezgejai siulyt
Papildyta:
siulu parduotuvese buna lopu - prisiuvamu ir priklijuojamu, visokiausiu piesiuniu, tik rinkis. vieno kaina apie 5 Lt
Papildyta:
QUOTE(Eneja @ 2010 09 14, 14:38)
Turiu klausimą auksarankėms. Mergaitė griuvo ir susiplėšė treninginių kelnių "Audimo" trikotažinių kelienį-plyšo. Kaip patartumėte sulopyti ar susiūti
siulu parduotuvese buna lopu - prisiuvamu ir priklijuojamu, visokiausiu piesiuniu, tik rinkis. vieno kaina apie 5 Lt
Nežinau ar padėsiu, bet kažkada savo vaikam darydavau taip : po skyle padedu iškirptą lopą, gražiai sudedu kraštelius "skylės", kad nesumatytų skylės, priglaudžiu kraštelius kiek tik įmanoma arčiau vienas kito ir su zigzaginiu žingsneliu siuvu ( siuvimo mašina). Prasiuvu keletą kartelių, tik tiesiai, tvarkingai darau linijas ir atrodo, kaip specialiai pasiuvinėta, nesimato skylės. Gal kartais pritaikysit šitą mano "racionalizaciją"
QUOTE(lukasta @ 2010 09 21, 18:13)
sveiki, norėčiau pagalbos
naršydama internete pamačiau tokią naują papuošalų gamybos techniką, kur paveiksliukas tarsi stiklu užliejamas. žodžiu sumaišomi 2 komponentai, paveiksliukas įdedamas į nedidelį indelį ir tuo mišiniu užpilamas.
nepamenu kur radau, aš šitame, ar kažkokiame kitame lietuviškame forume, bet dabar antrą dieną ieškau ir niekaip neužtinku. jei kuri užmatysite, įmeskite nuorodą, būčiau labai dėkinga
naršydama internete pamačiau tokią naują papuošalų gamybos techniką, kur paveiksliukas tarsi stiklu užliejamas. žodžiu sumaišomi 2 komponentai, paveiksliukas įdedamas į nedidelį indelį ir tuo mišiniu užpilamas.
nepamenu kur radau, aš šitame, ar kažkokiame kitame lietuviškame forume, bet dabar antrą dieną ieškau ir niekaip neužtinku. jei kuri užmatysite, įmeskite nuorodą, būčiau labai dėkinga
Turbut turejote omeny emali - UTEE
gal padesit... kur galima isigyti magnetuku, kazko panasaus i 1lt moneta??
QUOTE(adiavvv @ 2010 10 19, 10:29)
gal padesit... kur galima isigyti magnetuku, kazko panasaus i 1lt moneta??
paieškok eletronikos prekių parduotuvėse (rodos Sigmos pastate , čia Vilniuje, esu radusi magnetukų ) arba rankdarbių priemonių parduotuvėse ( tik ten bus atitinkamai brangiau)
Papildyta:
QUOTE(vilicka @ 2010 10 17, 18:53)
Laba diena visoms,
Ieškau pirkti ilgų plonų plunksnelių. Gal kas matėte arba žinote kur pasiskelbti? Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą
Ieškau pirkti ilgų plonų plunksnelių. Gal kas matėte arba žinote kur pasiskelbti? Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą
bandyk floristikos prekių parduotuvėse arba bazėje paieškoti - ten visokio gėrio būna
Sveiki
gal kas mokate gaminti tokius kaspinukus? Iešau schemutės
Niekaip neatgaminu tikslių detalių, help
gal kas mokate gaminti tokius kaspinukus? Iešau schemutės
Niekaip neatgaminu tikslių detalių, help
Būtent tokių gal ir nėra, bet mačiau panašių kaspinėlių.
http://www.uzsidirbk...iew/1637/1/215/
http://www.uzsidirbk...iew/1637/1/215/
Sveikos darbštuolytės )
Nuostabių darbelių prikūrėt, tikras grožis
Aš sugalvojau Kalėdoms pamėginti pasiūti http://picasaweb.goo...nche/Angelitos# angeliukus ir padovanoti.. Bet siuvusi esu tik mokykloj ir turiu klausimėlių:
1. Nusipirkau medvilninės minkštos medžiagėlės kūneliui, kad lengviau tas kojytes būtų išversti.. Reikia kažkaip "apmesti" pries siūnant visus kraštelius?
2. Suknytes siūsiu iš lino.. Ar reikia jį apsiūti ir jei taip, gal galit parašyt kokiu būdu geriausia?
3. Kaip daryti su ertmėmis suknytėje rankytėms? Bijau, kad labai neprairtų...
4. Laukiu visų naudingų patarimų kaip kuo geriau pasiūti šiuos angeliukus, geriems žmogučiams jie skirti
Klausimai gal ir juokingi, bet aš tuo neužsiimu, tai nlb ir žinau.. Bet labai labai noriu gražiai pasiūti
Dėkui!
Nuostabių darbelių prikūrėt, tikras grožis
Aš sugalvojau Kalėdoms pamėginti pasiūti http://picasaweb.goo...nche/Angelitos# angeliukus ir padovanoti.. Bet siuvusi esu tik mokykloj ir turiu klausimėlių:
1. Nusipirkau medvilninės minkštos medžiagėlės kūneliui, kad lengviau tas kojytes būtų išversti.. Reikia kažkaip "apmesti" pries siūnant visus kraštelius?
2. Suknytes siūsiu iš lino.. Ar reikia jį apsiūti ir jei taip, gal galit parašyt kokiu būdu geriausia?
3. Kaip daryti su ertmėmis suknytėje rankytėms? Bijau, kad labai neprairtų...
4. Laukiu visų naudingų patarimų kaip kuo geriau pasiūti šiuos angeliukus, geriems žmogučiams jie skirti
Klausimai gal ir juokingi, bet aš tuo neužsiimu, tai nlb ir žinau.. Bet labai labai noriu gražiai pasiūti
Dėkui!
gal zinote kaip pasidaryti atvirute knyga
Sveiki, gal zinote kokius gerus klijus, su kuriais butu galima klijuoti ant stiklo ir butu atsparus vandeniui?