turiu klausimeli auskaru gamintojams...kur perkate pigiausiai swarovski,bei kitus auskariukam reikalingus daiktus,pvz dar sidabrinius uzsegimus ir viska,gal kur internete,gal butu galima nuorodele kur pigiausi...ir perkiek laiko atsiuncia...ir visa kita... (kur butu klaipedoj isigyti pigiau ir kokybisku,akmeneliu bei sidabrinuku)jai galite iaz...o jai internetinej parduotuvej tai nuorodele...
sveikos, gal patars zinoves, noriu pasidaryt i akvariuma dekoracija, tai reiketu kazkokio modelino (ar dar ko nors) kad butu atsparus vandeniui, ir kad butu galima padaryt namu salygom (su paprasta orkaite), gal kas patars kokios priemones butent ieskot
Turiu klausimą auksarankėms. Mergaitė griuvo ir susiplėšė treninginių kelnių "Audimo" trikotažinių kelienį-plyšo. Kaip patartumėte sulopyti ar susiūti
sveiki, norėčiau pagalbos
naršydama internete pamačiau tokią naują papuošalų gamybos techniką, kur paveiksliukas tarsi stiklu užliejamas. žodžiu sumaišomi 2 komponentai, paveiksliukas įdedamas į nedidelį indelį ir tuo mišiniu užpilamas.
nepamenu kur radau, aš šitame, ar kažkokiame kitame lietuviškame forume, bet dabar antrą dieną ieškau ir niekaip neužtinku. jei kuri užmatysite, įmeskite nuorodą, būčiau labai dėkinga
naršydama internete pamačiau tokią naują papuošalų gamybos techniką, kur paveiksliukas tarsi stiklu užliejamas. žodžiu sumaišomi 2 komponentai, paveiksliukas įdedamas į nedidelį indelį ir tuo mišiniu užpilamas.
nepamenu kur radau, aš šitame, ar kažkokiame kitame lietuviškame forume, bet dabar antrą dieną ieškau ir niekaip neužtinku. jei kuri užmatysite, įmeskite nuorodą, būčiau labai dėkinga
QUOTE(lukasta @ 2010 09 21, 18:13)
Laba. Siūlau kelis variantus :
1. Žurnalas "Mano hobi.Dekupažas" Nr. 3 Liepa-rugpjūtis
Birutė pristato kaip daryti sagę panaudojant dvikomponentę dervą (skystą stiklą).
2. Nueini į "Dekupažo" temą, susirandi Bitė ir parašai jai .
3. Lauk kol kas nors dar pasiūlys kokią mintį
Sėkmės
QUOTE(rimute7 @ 2010 09 21, 20:23)
Laba. Siūlau kelis variantus :
Birutė pristato kaip daryti sagę panaudojant dvikomponentę dervą (skystą stiklą).
Sėkmės
Sėkmės
ačiū už patarimus , bet jei kas netyčia užtiks kur informacijos, vis tiek prašyčiau įmesti nuorodą.
QUOTE(Eneja @ 2010 09 14, 16:38)
Turiu klausimą auksarankėms. Mergaitė griuvo ir susiplėšė treninginių kelnių "Audimo" trikotažinių kelienį-plyšo. Kaip patartumėte sulopyti ar susiūti
Pabandyk iš medžiagos pagaminti papuošimą (kokią gėlytę ar pan.} ir jį gražiai prisiūti.
QUOTE(lukasta @ 2010 09 21, 20:13)
Pasiskaityk čia,pervertus visus puslapiu tikrai turėtum rasti apie ice resin techiniką,ar kažkaip panašiai.
Papildyta:
Va ,radau dar tiksliau
[quote Pasiskaityk čia,pervertus visus puslapiu tikrai turėtum rasti apie ice resin techiniką,ar kažkaip panašiai.
Papildyta:
Va ,radau dar tiksliau
[/quote]
Ačiū
Papildyta:
Va ,radau dar tiksliau
[/quote]
Ačiū
Sveikos merginos
Turiu klausimėlį galbūt nerėjoms Sakau galbūt nes neesu įsitikinusi kur dar galima tokius daiktus panaudoti
Taigi ieškau plastikinių žiedų maždaug 1,5-2 cm skersmens. Juos žadu apnerti. Galbūt žinote kur jų galima įsigyti ir kokia jų kaina maždaug?
Turiu klausimėlį galbūt nerėjoms Sakau galbūt nes neesu įsitikinusi kur dar galima tokius daiktus panaudoti
Taigi ieškau plastikinių žiedų maždaug 1,5-2 cm skersmens. Juos žadu apnerti. Galbūt žinote kur jų galima įsigyti ir kokia jų kaina maždaug?
Reikia patarimo....
Gal kas žinos....
Gal yra priemonių ar būdų džinsams blukinti....
Su ACE nesinori.......
Turiu tamsius džinsus, kurie tam tikrose vietose pablukinti... Pvz. ties keliais....
Blogumas tas, kad juos kai pirkau nekreipiau dėmesio, kad tas pablukinimas ties keliais man blogai atrodo.... Džinsai ilgoki ir tas "kelių pablukinimas" nusileidžia žemiau kelių-atrodo juokingai....
Kai pirkau - buvo žiema ir aš tuos džinsus susikišdavau į batus, nekreipiau dėmesio....
Dabar norėtųsi juos "pasitvarkyti"...
Gal kas žinos....
Gal yra priemonių ar būdų džinsams blukinti....
Su ACE nesinori.......
Turiu tamsius džinsus, kurie tam tikrose vietose pablukinti... Pvz. ties keliais....
Blogumas tas, kad juos kai pirkau nekreipiau dėmesio, kad tas pablukinimas ties keliais man blogai atrodo.... Džinsai ilgoki ir tas "kelių pablukinimas" nusileidžia žemiau kelių-atrodo juokingai....
Kai pirkau - buvo žiema ir aš tuos džinsus susikišdavau į batus, nekreipiau dėmesio....
Dabar norėtųsi juos "pasitvarkyti"...
QUOTE(Panelux @ 2010 09 19, 11:28)
Sveikos
Gal galite padeti . Noreciau suzinoti is kokios medziagos yra pagaminta si gelyte ir is kur ta medziaga galima pirkti dekui uz pagalba
P.S. nepykit jei paveiklelis ne taip idetas, pirma kart dedu
Gal galite padeti . Noreciau suzinoti is kokios medziagos yra pagaminta si gelyte ir is kur ta medziaga galima pirkti dekui uz pagalba
P.S. nepykit jei paveiklelis ne taip idetas, pirma kart dedu
Lygtai esu mačiusi panašios medžiagos Tiimari parduotuvėje Panoramoje, Vilniuje